reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka... Ja wyszorowałam wszystko prócz salonu (tu to zawsze ogarniam na bieżąco- z 4razy dziennie) i pokoju młodego... Nie chciał posprzątac, ale nie dziwie mu się, pomagał mi cały dzień- przynosił, wynosił, zamiatał, kurze ścierał, w przerwch się bawił, no ale na sprzątanie czasu nie było... I mianował się super pomocnikiem mamy :-)

BLOND no mój też dziś bzikował z policją... Ale on to sobie wkręcał tajne misje i dodatkowo wlepiał mi mandaty...

YOLANTA oj tak chyba każda ma... ja też oglądałam każdy ciuszek po 10 razy, a w komodzie to układałam codziennie w inny sposób... Teraz dalej muszę codziennie, bo młody sam ciuszki sobie bierze zazwyczaj.... Co do nerwów... Też tak miałam jakoś od 8mieś... Później jeszcze długo po porodzie tak było, dodatkowo każdemu próbowałam rozkazywac... Ale w pewnym momencie puknęłam się w głowę i sama w sobie się zebrałam i zaczęłam się zmieniac... Co do listy, ja ostatnio znalazłam kalendarz z listą i tak sobie powspominałam...

YOLANTA, BLOND no to może się listami rzeczy niezbędnych powymieniajcie, może coś któras drugiej podsunie na myśl

MARZENKO byle ze spokojem... Dasz rade! Macie ciche dni? Oby szybko minęły

ANIOŁEK gratuluje zębolka

FUTURE odpoczywaj, odpoczywaj, teraz ci się to przyda...

LARVUNIU jak dziś zdrówko?

reklama
hej no i znow was nie nadrobie... Bo znow zalatana bylam, kupilismy autko mam nadzieje ze pojezdzi kilka lat.
Jak bym nie miala czasu to od razu chcialam zyczyc wszystkim Zdrowych Spokojnych no i nie mroźnych Świąt:* dla wszystkich

PR to na jakie autko teraz się przestawiasz?
LARVUNIU to fajno, bo w święta się męczyc nie fajnie by było

Ja sobie leniu****e, młody sam sobą się zajął a ja prz pysznej kawce siedze, może któras ma ochote, to zapraszam::-).
Zobacz załącznik 453627.

No i zaraz na spacerek się wybieramy, bo piękna pogoda, jeszcze muszę pare duperelków dokupic, a po południu rybke w occie zrobic, w tym czasie młody pokój swój posprząta, ogólnie w dobrym humorku dzisiaj, pewnie tak jak wczoraj do czasu :eek:

A my mamy meganke :-) ale kombi.... stoi teraz na tablicy bo sprzedac chcemy, coś na gaz szukamy... No i coś tańszego... To się sprzeda i jeszcze kaski zostanie, albo na jakieś 2 zmienimy... Bo ciężko nam z jednym będzie w przyszłości:sorry: Ale ogólnie to M nie chciał renaulta... A teraz widze że jemu się spodobała meganka... Mi też się nią świetnie jeździ, wygodna... Ale my silnik 1,4mamy i troche ciężko jej się przyspiesza... Wasza też ładna, bodobają mi się w takim złotym kolorku

mi kolorek tez jutro moze poprobuje nia pojezdzic gdzies na bocznej drodze;p
W sumie udalo nam sie znalezc zadbane autko od dziadka wypucowane itp. i zszedl nam z ceny nawet duzo;] bo do 4000

No to gratki że się tak fajnie udało... My też mamy po dziadku:tak: niby jak braliśmy to 67tyś miał przejechane:eek: Nasza jest pistacjowa... Dobrze ci się będzie jeździc, mnie jedyne co to drażnią dywaniki bo mi się zwijają jak w korkach jeżdrze:-p M jak po mnie wsiada po mnie to zawsze wyzywa bo przez to mu się troche sprzęgło blokuje, zresztą mi też:confused2:

reklama
Do góry