reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond no to strasznie wcześnie! Na Majówkach kilka dziewczyn walczy, ale trzymają się dzielnie 2w1 póki co.
No ja też jeszcze mam masę rzeczy do dokupienia i do szpitala i na potem, ale po remoncie chyba się ostro zabiorę za to. Bo teraz to jakoś totalnie nie mam głowy, a listy zapisanej nigdzie nie mam, wszystko w pamięci.

reklama
Jola na sronie rodzic po ludzku jest lista do szpitala, taka normalna bez udziwnien i ja bede sie jej trzymac. no ona sie szybko rorpakowala ale to i tak jest 32 tydzien a mieli juz ja ciaz w 26 wiec wytrzymala poltora miesiaca dluzej:)

No faktycznie lista wygląda na normalną, dzięki :-) Tylko podpasek brała nie będę, bo jak byłam w szpitalu to położna mówiła, że tego mają w cholerę i nie ma problemu. Za to wspominała, żeby zabrać podkłady te na łóżko, bo prześcieradeł mają zwykle mało. No i dla dziecka mówiła, żeby kosmetyków żadnych poza "pupkowymi" chusteczkami czy kremem nie brać, bo to szpitalnych używają. A i ubranek mają dużo, tylko czapeczki i rękawiczki zabrać, bo deficyt. Ale ubranka jak ktoś chce to może brać swoje i to nie problem.

ooo dzieki ja milaamsie o to pytac:) podpaski kupilam 1 op wiec wiecej w takim razie nie kupie. bo jeszcze w piwnicy po rafale mam jedna paczke. podkladow chyba kilka mam. a co z pieluchami dla dziecka i czy koszule do porodu daja czy lepiej swoja wybrudzic?

hehe jola to naprawde jeden pies z czego ona bedzie . pozniej przebierzemy sie w swoje tylko wlasnie wole do samego porodu albo cc wlasnie te ich zeby swoich nie zniszczyc bo po co:)

no i druga dziewczyna sie dzisiaj rozpakowala :) szalony dzien.

Ciacho widze ze Ty tez niemoc czujesz ale jak ruszylam tylek w koncu to jakos mi lepiej sie zrobilo. wogole to mam ochote na cos slodkiego i szybkiego...masz jakis pomysl?:)

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie przy porodzie to wsio ryba co ma czlowiek na sobie akurat o tym sie nie mysli
blond to zalezy co ty chcesz szybkiego? moze cos na blogu znajdziesz
a najzybciej to bedzie kupic w sklepie:-D:-D

Do góry