reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
No, doczytałam, nie naskrobałyście aż tak dużo :-D
Wszystkim chorym, obolałym i smarkającym zdrówka!
Ja się jeszcze trzymam, chociaż wczoraj czułam się cały dzień beznadziejnie. Od soboty remontujemy, ściana już stoi, małżon właśnie szpachluje. W sobotę trochę przesadziłam chyba z pomaganiem mu, ale brat, który przyjechał na weekend, żeby pomóc wypiął się na sytuację i tak naprawdę to nie zrobił totalnie nic. Wściekła jestem na niego, ale dziś już czuję się lepiej, czyli nic krzywdy nie zrobiłam brzuszkowi, ufff. Idę dalej szpachlować dziurki po śrubkach, nie wiem czemu sprawia mi taka prosta czynność masę radochy :-D

Dołączam się do ekipy remontowej!! :-D
Ostatnio tak się nabiegałam za akcesoriami technicznymi, że odbiło to się na moim kręgosłupie - ledwo, ledwo łaziłam. Chyba jednak wolę zakupy on-line. U nas niebawem malowanko pokoju bezimiennego. Trwają negocjacje co do wzoru. W tym tygodniu mam zamiar się nie obijac, dzisiaj kończę porządkowac sypialnię i na każdy dzień będzie chyba zaplanowana lista. Najważniejsze to jednak nie przesadzic.
I niech przestanie w końcu wiac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry:

aaaaaaaaa..... genialna!!!!!!!!
też taką chcę!!! Tzn. dla bezimiennego;-) (albo i nie)
Ojj chyba coś niebawem u Ciebie zamówie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam
zimno na dworze, kurna gdzie ta wiosna?

marisamm, mam prosbe nie pisz post pod postem, edytuj jak po tobie nikt nie napisal
yolanta fajnie bedzie miec swoj wlasny kat:tak:

Witam się :-)
U mnie po staremu.. nie ma co pisać hmm. Młody ostatnio coś mi ulewa .. obiadkiem np.. chyba za duży ma apetyt w porównaniu do możliwości jego żołądka.. Daję mu mniejsze porcje i jest lepiej.. Ale taki chudy jest :-(Już nie mam pomysłu jak go "podtuczyć" choć troszkę
larvunia zebra super i metka fajna :tak:
owieczka witaj w PL :)
Ciasteczko wiosna to chyba już była brrrrrr :sorry:

Zdrówka dla pociągających i pozdrowienia dla wszystkich.

Chyba za małą tą dostawę wiosny przywiozłam z Portugalii, bo się szybko skończyła :sorry:
Future trampki są fajne, muszę o nich chwilkę pomyśleć, ale może się skuszę. Teraz dalej w traperach chodzę, bo zimno, ale jak słonko wyjdzie to jakieś cichobiegi się przydadzą.
marisamm no ja niby nic nie nosiłam, ale tu coś podać, tam przytrzymać i tak właściwie ciągle coś, cały dzień schylania się i ruchu, to wieczorem w sobotę już padałam z nóg i to dosłownie i całą niedzielę byłam nieprzytomna ze zmęczenia. Za to spałam jak anioł :-)

Hej.
U Nas po staremu. Wojtek cuduje od rana, Jasiek się rozgadał, kaszel Go męczy :baffled:
Chyba też będziemy musieli wybrać się na jakąś kontrol do lekarza ..

Ogólnie nic Mi się nie chce, ale trzeba coś porobić, dziś nie ale jutro też mam zamiar zabrać się za okna i ogólne porządki..
My i tak raczej w święta większość czasu spędzimy poza domem więc szykowania dużo nie będzie do jedzenia ..

Masakra spać Mi się chce, kuzyn wczoraj był podrinkowaliśmy trochę i spać poszliśmy późno i dziś są tego skutki.

Pogoda do bani .. ech ...

Miłego dnia.

P.S. Larvunia szyciaki są suuuuuuuuuper :tak: a dla pochorowanych dużo zdrówka!

reklama
Hello

Wiecie co jest poczatek kwietnia a nam sie na czerwcowkach wlasnie pierwsze dzieciaczki urodzily!Yolanta , Merisamm chyba przegonilysmy Was:/ no i kolejna dziewczyna dzisiaj albo jutro tez cesarke bedzie miec. co to sie dzieje. a ja jeszcze w lesie z zakupami.za torbe do szpitala od tygodnia sie zabieram i sie zabrac nie moge .

Larvunia zebra tez jest swietna, no i ta metka:p:)

Mycha ja mam jakiegos lenia od paru dni ale dzisiaj okna chociaz umylam 2 w domu i jakos sie bardziej "spelniona" czuje:)

Do góry