reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja tez sie witam:-)
future przemeczylas sie wczoraj i teraz cie dopadlo...oj kochana przesadzasz bo powinnas jak najwiecej odpoczywac....piekna to poczatki ciazy musisz uwazac
my po obiadku mykamy do lasu pochodzic pooddychac swiezym powietrzem:tak:
milej niedzieli

reklama
zaraz jak się Hesia obudzi to chcę jechać z nią na plc zabaw jest tak pięknie, żeby się pospotykała z dziećmi chcę. ona tak lubi dzieci. dziś przyjezdza do Hesi kolega Mariuszek z Gorzowa, ale mam nadzieję, ze się obudzi wczesniej i zdązymy pojechać. szkoda pogody ;)

o nic sie nie dzialo ;) Niedziela i sie niedzielnicie widze hehe
u mnie rodzice byli, bylo ok, Mloda spi... jutro do lekarza jade z dziecmi Fruciu kaszel dostal no i dalej smaramy.

Pozdrawiam cieplutko w ten ponury i wietrzny dzionek ;*
ciacho dzieNki ;* ;)

dzien dobry;-)
my bylismy w lesie....troche moj mi dal pojezdzic autem:-)pozniej jeszcze na placu zabaw ale zimno wiec sie zmylismy do mamy na kawke..
owca i jak tam?stesknilas sie troche za nasza polszczyzna?
larvunia zdrowka dla was
dzis pierwszy dzien w pracy masakra troche mam stresa ale mysle ze dam rade...trzeba sie przemoc
trzymajcie za mnie kciuki:tak:

Witam poweekendowo :)
Owca hej hej - jak tam Polska ?? Dziś wyjatkowo brzydko, pada i tylko od czasu do czasu sloneczko niesmialo wyglada ...
Future - oszczedzaj sie !!
Marzenko - czekamy na relacje z pracy - trzymam kciuki, zeby było OK :)
Larvunia - zebra superaśna !!
No nic mykam pracowac bo chyba od czwartku urlop wiec musze sie wyrobic :) Miłego dnia !

Witam kochane
kawke wypilam i zaraz lece na sklepy w poszukiwaniu sobie sukienki i butow...
jutro mam fryzjera i okuliste :tak::tak:
i musze jutro odebrac hano sukienke od krawcowej i zaniesc ja do pralni :tak:
W srode jedziemy do mcza do mojej babci na 3 dni :tak:

Marzenka trzymam kciuki za udany dzien,doczytalam fajnie ze znalazlas prace warto sprobowac :-):-)

To tyle bede zagladac w wolnej chwili pozdrawiam i milego dnia :-)

reklama
Witam poniedziałkowo:)
Biorę się dziś za porządki przedświąteczne, mam w planach umyć okna, słonko wygląda więc skorzystam. Wczoraj się dowiedzieliśmy że na święta przyjeżdża do nas moja teściowa, fajnie z jednej strony bo sami nie będziemy:tak: Posiedzi 3 dni. Co dziś w planach jeszcze? ymmm zakupy które uwielbiam robić:-) ale niech m wróci z pracy i wypłata wpłynie:-p
owca witaj w Polsce, udanych zakupów życzę;-)
marzenko powodzenia w pierwszym dniu w pracy:tak:
Reszcie udanego dnia i SŁONKA!!:-)

Do góry