reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

100 lat dla Kayi dużo radości i słodyczy:-)
Ale nudy w domu no masakra jakaś:no: by się poszło na dwór a tu co zimno i pochmurno za oknem, wieje i czasem popaduje:dry:

reklama
larvunia ten szyciek to cos dla naszej łowieczki:-D:-D
wlasnie wyciagnelam makowiec i drugie z jablkami ale pierwszy raz pieklam z takim nadzieniem, poleje lukrem i bedzie łoki:-D

Hejka... Młody mi się rozchorował... W nocy mu inchalacje robiłam, rano pojechaliśmy na izbe, na zczęście tylko zapalenie gardła... Przepisała nam leki (w tym Pulmicort zapas na cały rok) i się leczymy... Pozamieniałam się w pracy bo M w tym tyg będzie miał urwanie głowy no a młody do świąt do przedszkola nie pójdzie, tym bardziej że w święta na roczek/chrzciny do swojego wujka jedzie to musi byc zrowy

BLOND ja szczerze powiem że się zdziwiłam bo najzwyczajniej w świecie w sumie się nie znam... Antybiotyku nie brałam od jakis 10lat... Lecze się swoimi sposobami, tylko młody bywa u lekarza z grypą no bo wiadomo....

BEFATKA 100 lat dla Kajusi

Młody na lerząco bajki ogląda, zaraz chyba mi uśnie, i dobrze, niech śpi, nie wiadomo jaka nocka będzie... Moje słoneczko... Boli go gardło i nie wie co się z nim dzieje, bo już dawno nic mu nie dokuczało...

Kasia zdrowka dla Kacperka!!!i do Was sie cos przyplatalo:(
ja normalnie sie tez lecze swoimi sposobami, i rzadko antybiotki biore, jak bylam mloda to non stop angine mialam i wtesy na okraglo ale potem juz bylo ok. ale teraz nie moge swoimi sposobami typu fervex i inne syropki czy krople i tabletki na gardlo bo szkodza bardziej dziecku niz ten antybiotyk. nawet gluie przeciwbolowe tez nie. 5 dni probowalam dzialac sama ale domowe sposoby nic nie daly, z tabletek na gardlo tymianek i podbial i septolux mozna i tez g... dalo.wiec babka powiedziala ze jesli 5 dni nie ma poprawy przy domowych kombinacjach z czosnkiem ,cytryna miodem malinami i tymi tabletkami a gardlo juz nie wyglada to mowi ze bankowo bakteria i ze musimy antybiotyk dac bo dziecku zaszkodze bardziej niz pomoge. no i najlepsze jest to ze tak sie rozkaszlalam ze teraz mnie brzuch boli jakbym mialala zakasy tyle ze na "dzidziowym" brzuchu. dziwne uczucie jeszcze tak nie mialam ale boli.no to sie namarudzilam sorki:/

Mlody spi, goraczka spada, ostatnio o 11 dalam mu przeciwgorackzowe bo mial 39 znowu a przed snem juz 38 wiec odpuscilam. no ale kolejna noc bede latac i patrzec czy nie rosnie. mam nadzieje ze juz ostatnia i jutro bedzie dobrze.

reklama
czesc chorowitki? jak się dziś czujecie?

mnie też trochę połamao i kaszel się jakiś przyplątał. chyba za duzo prac przy otwartym oknie.
wstalim o 8, a Hesia nie poznała swojego pokoju i wszystko odkrywała na nowo.
dziś pierwsi goscie,

Do góry