reklama
blond_20
Czarownica
Hello
dzieki dziewczyny za wszystkie zdrowka
Kasia wspolczuje tego bolu:/ ale to mozliwe ze przegielas z tymi napojami...ja mialam w lipcu taka akcje, wysylali mnie od chirurga do ginekologa i nikt nie wiedzial co mi jest. przeszlo po kilku dniach samo i do tej pry nie wiem co to bylo. a wlasnie tego pierwszego dnia wypilam w pracy kawe, popilam jogurtem pitnym, a potem jeszcze pepsi i tigera...
a czemu dziwisz se ze antybiotyk? w ciazy tez sie bierze jak juz trzeba. no niestety:/ ale na szczescie dala taki ktory mozna brac ciazy.
Ciacho makowiec?robisz przedbiegi przed wielkanoca? ja dzisiaj chyba chalke jakas upieke albo drozdziwki. na drozdzowe mam ochote od paru dni
Marzenka gratuluje pracy!!!!
Befatka sto lat dla malej!!! to juz 4 lata! boze moj tez w tym roku bedzie miec 4 jak to przelecialo .przeciez ja rodzilam niedawno noooo
Larvunia witaj
dzieki dziewczyny za wszystkie zdrowka
Kasia wspolczuje tego bolu:/ ale to mozliwe ze przegielas z tymi napojami...ja mialam w lipcu taka akcje, wysylali mnie od chirurga do ginekologa i nikt nie wiedzial co mi jest. przeszlo po kilku dniach samo i do tej pry nie wiem co to bylo. a wlasnie tego pierwszego dnia wypilam w pracy kawe, popilam jogurtem pitnym, a potem jeszcze pepsi i tigera...
a czemu dziwisz se ze antybiotyk? w ciazy tez sie bierze jak juz trzeba. no niestety:/ ale na szczescie dala taki ktory mozna brac ciazy.
Ciacho makowiec?robisz przedbiegi przed wielkanoca? ja dzisiaj chyba chalke jakas upieke albo drozdziwki. na drozdzowe mam ochote od paru dni
Marzenka gratuluje pracy!!!!
Befatka sto lat dla malej!!! to juz 4 lata! boze moj tez w tym roku bedzie miec 4 jak to przelecialo .przeciez ja rodzilam niedawno noooo
Larvunia witaj
C
ciasteczko
Gość
witam sie i ja
100 lat dla kayki
marzenka do swiat to jeszcze czas a ciasto pieke na jutro w gosci idziemy na obiad to biore ze soba
blond hehe ja drozdzowe tez lubie ale nie moge duzo zjesc zgage mam po nim
100 lat dla kayki
marzenka do swiat to jeszcze czas a ciasto pieke na jutro w gosci idziemy na obiad to biore ze soba
blond hehe ja drozdzowe tez lubie ale nie moge duzo zjesc zgage mam po nim
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Hej.
100 lat dla kayki
U Nas jak to u Nas .. Pół nocy nie spałam, Jasiek znowu dał popalić ..
Jak tv grał to spał jak tylko wyłączyłam tv to dobrze 5min nie minęło i mruczeć zaczynał
a raz jak się rozpłakał to szok niech te zęby wyjdą co mają na razie wyjść i dadzą trochę odpocząć ..
Na Mnie pogoda nadal działa bo głowa dalej boli ale jakoś żyję ..
U Nas z lekka sprawy ruszyły, wczoraj usłyszeliśmy część dobrej wiadomości,
ale ostateczną usłyszymy do końca przyszłego tygodnia ...
Ogólnie jakoś leci, spać Mi się chce, nie wiem co na obiad czyli norma .. ;-)
100 lat dla kayki
U Nas jak to u Nas .. Pół nocy nie spałam, Jasiek znowu dał popalić ..
Jak tv grał to spał jak tylko wyłączyłam tv to dobrze 5min nie minęło i mruczeć zaczynał
a raz jak się rozpłakał to szok niech te zęby wyjdą co mają na razie wyjść i dadzą trochę odpocząć ..
Na Mnie pogoda nadal działa bo głowa dalej boli ale jakoś żyję ..
U Nas z lekka sprawy ruszyły, wczoraj usłyszeliśmy część dobrej wiadomości,
ale ostateczną usłyszymy do końca przyszłego tygodnia ...
Ogólnie jakoś leci, spać Mi się chce, nie wiem co na obiad czyli norma .. ;-)
C
ciasteczko
Gość
mycha wspolczuje zebow u mlodego, ale co dziecko to inaczej
poszlam dzisiaj po zakupy myslalam ze mi glowe urwie, strasznie wieje
poszlam dzisiaj po zakupy myslalam ze mi glowe urwie, strasznie wieje
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
heloł.
100 lat dla Kayi? jak to napisac haha,
my malujemy, remontujemy,m a Hesiu roznosi nam wszystko dookoła.
100 lat dla Kayi? jak to napisac haha,
my malujemy, remontujemy,m a Hesiu roznosi nam wszystko dookoła.
marzenka21
Fanka BB :)
oj mam nadzieje ze u nas sniegu nie bedzie ale tez bylismy w sklepie to dawid mial radoche ze taki wiatr
u mnie juz chatka lsni czysciutko na swieta;-)
kroma wena c przyszla?
future jakie kolory wybraliscie..oczywiscie czekam na zdjecia efektu koncowego;-)
u mnie juz chatka lsni czysciutko na swieta;-)
kroma wena c przyszla?
future jakie kolory wybraliscie..oczywiscie czekam na zdjecia efektu koncowego;-)
aniolek-86
Madziula :P
Befatka 100 lat dla córci
Zobacz załącznik 452054
A ja mam dziś nerwa na swoich "niedoszłych" teściów.. zatruwają mi życie skutecznie.. szkoda gadać.
A poza tym nocka jak zwykle
Młody śpi to biorę się za porządki.
Miłego dnia :*
Zobacz załącznik 452054
A ja mam dziś nerwa na swoich "niedoszłych" teściów.. zatruwają mi życie skutecznie.. szkoda gadać.
A poza tym nocka jak zwykle
Młody śpi to biorę się za porządki.
Miłego dnia :*
reklama
a dzis na chybcika....
Szyciaki: Owieczka
Szyciaki: Owieczka
Podziel się: