reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hello
dzieki dziewczyny za wszystkie zdrowka :D
Kasia wspolczuje tego bolu:/ ale to mozliwe ze przegielas z tymi napojami...ja mialam w lipcu taka akcje, wysylali mnie od chirurga do ginekologa i nikt nie wiedzial co mi jest. przeszlo po kilku dniach samo i do tej pry nie wiem co to bylo. a wlasnie tego pierwszego dnia wypilam w pracy kawe, popilam jogurtem pitnym, a potem jeszcze pepsi i tigera...
a czemu dziwisz se ze antybiotyk? w ciazy tez sie bierze jak juz trzeba. no niestety:/ ale na szczescie dala taki ktory mozna brac ciazy.

Ciacho makowiec?robisz przedbiegi przed wielkanoca?:) ja dzisiaj chyba chalke jakas upieke albo drozdziwki. na drozdzowe mam ochote od paru dni

Marzenka gratuluje pracy!!!!

Befatka sto lat dla malej!!! to juz 4 lata! boze moj tez w tym roku bedzie miec 4:szok: jak to przelecialo .przeciez ja rodzilam niedawno noooo

Larvunia witaj:)

witam sie i ja
100 lat dla kayki

461.jpg

marzenka do swiat to jeszcze czas a ciasto pieke na jutro w gosci idziemy na obiad to biore ze soba:tak:
blond hehe ja drozdzowe tez lubie ale nie moge duzo zjesc zgage mam po nim:dry:

Hej.
100 lat dla kayki

U Nas jak to u Nas .. Pół nocy nie spałam, Jasiek znowu dał popalić .. :baffled:
Jak tv grał to spał jak tylko wyłączyłam tv to dobrze 5min nie minęło i mruczeć zaczynał
a raz jak się rozpłakał to szok :szok: niech te zęby wyjdą co mają na razie wyjść i dadzą trochę odpocząć ..

Na Mnie pogoda nadal działa bo głowa dalej boli :baffled: ale jakoś żyję ..

U Nas z lekka sprawy ruszyły, wczoraj usłyszeliśmy część dobrej wiadomości,
ale ostateczną usłyszymy do końca przyszłego tygodnia ...

Ogólnie jakoś leci, spać Mi się chce, nie wiem co na obiad czyli norma .. ;-)

mycha wspolczuje zebow u mlodego, ale co dziecko to inaczej
poszlam dzisiaj po zakupy myslalam ze mi glowe urwie, strasznie wieje

hejka

ja na chwilkę, złapał mnie śnieg jak byłam na spacerze. A teraz porządki robię, w końcu kiedyś trzeba było zacząć.

Sto lat dla 4latki i dużo słodyczy.

oj mam nadzieje ze u nas sniegu nie bedzie ale tez bylismy w sklepie to dawid mial radoche ze taki wiatr:-D
u mnie juz chatka lsni czysciutko na swieta;-)
kroma wena c przyszla?
future jakie kolory wybraliscie..oczywiscie czekam na zdjecia efektu koncowego;-)

reklama
Do góry