reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a moj maly meczyl sie z brzuszkiem biedny..nigdy takiej reakcji nie widzialam u niego.....ale sie zalatwil w koncu i ulga:tak:niewiem musialo mu cos zaszkodzic..
aniolek wiesz to jest obowiazek raczej bo to nalezy do sklepu wiec na okolo tez trzeba dbac o czystosc...
no ja niewiem bedzie co ma byc i tyle....bede sie starac zeby bylo ok ale jak bedzie to czas pokaze i tyle....
larvunia dobrze chociaz ze pospalas....ja wypilam kawe po poludniu i juz mi sie nie chce spac....mamy zamiar ogladac film sie przytule do meza to szybko poczuje sen zapewne ale ja to uwielbiam...........
yolanta no wiesz ty co!!!co za menda!!pewnie mu sie glupio zrobilo ze ciezarna nosila.....a kase to chca za to...........
blond a dla was duuuzo zdrowka...
milej nocy kochane

reklama
Hejka Kobitki... wieki mnie tu nie było :-) nadrobiłam tylko dzisiejszy dzień ;-)

MARZENKO gratuluje pracy... Praca to praca, trzeba stawic jej czoła jaka by nie była... Jeśli chodzi o EKO... U nas kiedys otworzyły się dwa sklepy SĄSIAD...ka. Jeden w Jeninie drugi w Łupowie... Facet miał fajne promocje i się do niego chodziło... Potem sprzedał sklepy dla EKO właśnie... w obu były po 5kobiet około.... po 3 stałe i po 2 takie zmienne... Przestaliśmy tam chodzic, ceny jak z kosmosu i brak wyboru... jeden widziałam ostatnio że zamknięty już, ale to wina konkurencji bo przy obu ma sklepy babka która w gorzowie ma piotra i pawła, i skutecznie wyniszczyła konkurencje hehe... Poza tym to nie jest tak że wszystkie EKO to jedno i to samo... To jest siec sklepów ale poprostu pod jedną nazwą ale nazwa dzierżawiona jak np. Żabka, Lewiatan (przynajmniej tak mi się wydaje)... Chyba że zatrudnienie przez pośredniaka... Ale myśle że nie można się nakręcac, trzeba myślec pozytywnie to i szef(owa) będzie Cię lepiej postrzegac

Widzę że u maluszków ząbki się posypały... Gratuluje... Oj ja pamiętam jak zawsze humorki Kacpra zganiałam na zęby... Teraz nie mam na co :-p.

BLOND ty na antybiotyku? ZDRÓWKA dla was kochana

OWCA Wesołych Świąt (chociaż pewnie i tak po świętach przeczytasz)

YOLANTA co za ham... no wiecie co... ja pamiętam jak my sobie kupiliśmy meble sypialniane i kuchenne... Wnosiliśmy z M i moją koleżanką na 2piętro... Ja się dziwiłam co ja się tak męcze... po miesiącu okazało się że ja w 7tyg ciąży jestem :-)

Laski jajniki albo nerki mnie strasznie bolą... Z prawej strony to jst jedna wielka masakra... Jak ide i noge stawiam na ziemie to aż mnie zgina no... Chyba jak w środe będe u lekarza to się muszę go zapytac czy to jajniki, a jak powie że nie to od razu do rodzinnego skocze sprawdzic...

Młody od 3 dni mi się buntuje na przedszkolem jutro sobota to troche odpoczniemy sobie, może mu przejdzie... Wydaje mi się że problem leży u jednej pani... jego wychowawczyni... bo "alergicznie" ostatnio reaguje nawet na jej głos...

hej wieczornie...
ciacho jak tam kolczykowanie Ci idzie??
KasiaF ZDROWKA! Mnie tez czasem tak chwyci ze sie w pol skladam, ale dawno mnie tak nie chwytalo....

larvunia uwierz mi ze nie mam czasu a wieczorami nie da rady bo potrzebne dobre swiatlo najlepsze dzienne
za to jutro pieke strucle z jablkiem i makowiec hehe

CIACHO wyrostka nie mam od prawie 15 lat ;-) więc to nie to...

Już kiedyś tak miałam, ale wtedy byłam na diecie, i przeciążyłam nerki białkiem... Ale teraz diety nie stosuje, ale tak się zastanawiam czy te ENERGY DRINKI tak na mnie nie działają... Bo w sumie to tak jak mysle to dzisiaj wypiłam 2kawy, 3duże puszki tych energików i 0,5l pepsi... bo nie miałam w pracy czasu na nic innego... teraz herbatke pije...od Jutra chyba zrobie sobie oczyszczanie organizmu 3 dniowe...

Hejka nie ma mnie bo dzis caly dzien latam po zakupy ,montuje tort i jedzenie na jutrzejsza imprezke mojego Skarbusia
Odezwe sie jakos w niedziele.
Buziaki dla wszystkich :***

reklama
dzien dobry
ale pogoda do dupy...wiatrzysko cholerne....
moj jzu jeszcze spi a ta godz to u niego juz zadkosc:-Dno ale niech spi
my po poludniu na urodzinki idziemy ..
befatko pochwal sie tortem:tak:i sto lat dla kayusi;-)
kasia no tak ceny maja straszne ja tez zadko chodze tam na zakupy.....ale ludzie przychodza i sie jakos trzyma pomimo tego ze niedaleko jest biedronka....
szkoda tylko ze dziewczyny sie ciagle zmieniaja bo jakby byla stala ekipa bylo by napewno lepiej....
z kierowniczka juz kiedys mialam okazje rozmawiac a teraz dluzej znia rozmawialam wydaje sie w porzadku jest mloda i rozumie ze kazda ma dzieci itd...widac ze chce dobrze bo nie ma co ukrywac jak byla inna kierowniczka starsza to bylo o wiele gorzej tam....
mnie tez jajniki czasem pobolewaja ;-)ale bylam na badaniu i jest ok....
niewiem jak z tym zabiegiem na nadzerke bo jak zaczne pracowac to raczej nie pojde w tym miesiacu.....niechce od razu brac wolnego .....

ciacho juz robisz makowca na wielkanoc?ja niewiem co bede piec na wigilie zrobilam 3 rodzaje ciasta pomimo ze polowe zawiozlam do mamy to i tak bylo za duzo......wiec teraz chyba zrobie tylko sernik salatke warzywna bigosik i sie rozpedzac nie bede....bo kto to bedzie jadl...a zmuszac sie tez nie chce...

Do góry