reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wpadlam sie przywitac tylko bo w domu szpital, mlody 40 stopni i zapalenie oskrzeli, ja zapalenie gardla. dostalismy antybiotyki obydwoje i zdychamy.
pozdrawiam wszystkie i poczytam pozniej co u Was

reklama
wpadlam sie przywitac tylko bo w domu szpital, mlody 40 stopni i zapalenie oskrzeli, ja zapalenie gardla. dostalismy antybiotyki obydwoje i zdychamy.
pozdrawiam wszystkie i poczytam pozniej co u Was

Blond zdrówka Kochana dla Was, kurujcie się tam szybko! :tak:
Pogoda taka beznadziejna i choróbska się czają cały czas ... :angry:

blond dużo zdrówka dla Was!!
marzenka gratuluję tak się domyślałam że o ten sklep chodziło:tak: U nas w Eko widziałam już kilka nowych twarzy teraz chyba są od jakiegoś czasu na razie te same babki, rzadko chodzę bardziej teraz polubiłam Grosik-obok Eko
U nas też zębów brak u Pawełka choć biełe oznaki na dziąsłach widać...
Miłego weekendu na razie:-)

Hej popołudniu.. leżę i tak mi dobrze:rofl2:
młody padł.. ciekawe na jak długo.. taka pogoda, że tylko spać.

aaaaaaaaaa! larvunia to tak jak mój - lewa jedynka :tak:gratulacje !!! U nas też na razie widać tylko odrobinkę. Ciekawe jak długo wychodzi taki ząbek?

Mycha super gratulacje za ząbula ;-)

marzenka gratulacje za znalezienie pracy. Oby się udało. Jeśli chodzi o sklepy ECO to za fajnych opinii nie słyszałam, ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze. Widziałam ostatnio jak w tym koło mnie to pracownice nawet śmieci zbierały na zewnątrz.. dziwne to.. ale tylko raz to zaobserwowałam. Może coś nabroiły i miały karę hehe. Niektóre kobiety to tam naprawdę długo pracują.. więc może nie jest tak źle.

blond zdrówka dla Ciebie i synka :*

Yola
oby kotka zaakceptowała nowego lokatora :happy:

blond - trzymaj się w cieple i dbaj o siebie i maleństwa obydwa. Wracajcie szybciutko do zdrowia

A ja dołączam do grona wku...rzonych. Przyjechała dostawa z castoramy, nie dość, że 2 godziny spóźniony gość, to jakaś taka totalna oferma. I jeszcze, że mu się spieszy i nie pomoże mężowi wnieść płyt gipsowych do mieszkania. Postawił przed klatką i zadowolony, kurrrrr... a deszcz prawie pada. Powiedziałam mu parę mało przyjemnych słów i zabrałam się za pomaganie mężowi w noszeniu. Jedną płytę wnieśliśmy, to się gość zreflektował i jednak pomógł, ale wkurzył mnie niemiłosiernie... Jakby przyjechał o czasie to znajomy z naprzeciwka by pomógł, a teraz znajomy w pracy... GRRRRRRRR

cicho wspolczuje ze wzgledu na "kwiatki" u dentysty bbuuu.. ale masz juz za soba :tak:
bond kuruj sie, ZDROWKA DLA WAS!
aniolek hehehe n ale Twoj mlodszy ;-) ALe z zebami ida łeb w łeb ;-)
Yolanta, Mycha, Megi, Future czesc

...po 16.00 polozylam sie z Misiula na cycolenie. Kurcze zasnelysmy :eek: Niedawno co oczy otworzylam.. mloda juz nie spala, probowala po mnie lazic i sie wybudzilam. Kurcze to teraz spac szybko nie pojdzie. A ja kurcze oczu otworzyc nie moge ide kawe robic :sorry:

reklama
larvunia a jest czego wspolczuc bo mlodej zeba otworzyla, miala przebarwienia na stalym zebie i kolor sie nie podobal, okazalo sie ze inny dentysta nie zrobil tego co powinien no i prochnica jej sie zrobila:baffled: kasy full poszlo:confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry