reklama
Yolanta
Kicia
Owca - szerokiej drogi i przyjemnych świąt :-)
Aniołek - super chłopak, niech dzielny będzie i po męsku znosi ząbki :-)
A ja przy okazji do ciuchbudy zajrzałam i mam w czym chodzić! :-) Upolowałam spodnie ciążowe idealne na mój brzucholek, zadowolona Yola :-)
I nawet słonka kawałek wyszedł !
Aniołek - super chłopak, niech dzielny będzie i po męsku znosi ząbki :-)
A ja przy okazji do ciuchbudy zajrzałam i mam w czym chodzić! :-) Upolowałam spodnie ciążowe idealne na mój brzucholek, zadowolona Yola :-)
I nawet słonka kawałek wyszedł !
marzenka21
Fanka BB :)
no i stalo sie dostalam prace w swoim osiedlowym sklepie wiec pod nosem
zaczynam od poniedzialku...duzo zlego sie nasluchalam ale ide i zaryzykuje i sie okaze jak bedzie w moim przypadku....
owca milej podrozy;-)
zaczynam od poniedzialku...duzo zlego sie nasluchalam ale ide i zaryzykuje i sie okaze jak bedzie w moim przypadku....
owca milej podrozy;-)
madziarena
Mamusia Amelki
No Marzenka to jeszcze raz gratulacje Zaczynasz nowy etap w zyciu zobaczymy jak będzie - trzymam kciuki, żeby było ok Powodzenia !
Dzień doberek, pół dnia nie poczytam forum i mam zaległości, a co dopiero będzie przez weekend jak pojadę do mamy, tam podejrzewam, że nie będę miała za dużo czasu na neta:-)
Yolanta- ja jak kupiłam spodnie ciążowe, to się czułam w nich jak wieloryb, fakt, że zakupiłam je na allegro i były nieco za duże w udach i tyłku, ale zaraz je sprzedałam dalej; teraz leginsy, jakaś tunika, sukienka i śmigam tak prawie od początku ciąży, a jak mnie coś uwiera to od razu dostaję szału;
czytałam, że już Twój kocurek spał w wózku? ja nie wiem jak to z moim będzie, on jest teraz już taki zazdrosny o brzuchol, ciągle się do mnie pcha na kolana, jak zobaczy łóżeczko to pewnie stwierdzi, że to jego posłanie, trzeba będzie jakąś folią zakrywac, bo mój sierściuch gubi dużo kłaków jak na persa przystało; chyba go ogolę
owca- szerokiej drogi, jedźcie ostrożnie;
Aniołek- widzę mały menszczyzna dorasta oby szły bezboleśnie;
też się postanowiłam pochwalic brzucholem na brzuszkowym, mój to już namiot jest, a niebawem to zmieni się w wigwam.. armagedon mówię wam
Yolanta- ja jak kupiłam spodnie ciążowe, to się czułam w nich jak wieloryb, fakt, że zakupiłam je na allegro i były nieco za duże w udach i tyłku, ale zaraz je sprzedałam dalej; teraz leginsy, jakaś tunika, sukienka i śmigam tak prawie od początku ciąży, a jak mnie coś uwiera to od razu dostaję szału;
czytałam, że już Twój kocurek spał w wózku? ja nie wiem jak to z moim będzie, on jest teraz już taki zazdrosny o brzuchol, ciągle się do mnie pcha na kolana, jak zobaczy łóżeczko to pewnie stwierdzi, że to jego posłanie, trzeba będzie jakąś folią zakrywac, bo mój sierściuch gubi dużo kłaków jak na persa przystało; chyba go ogolę
owca- szerokiej drogi, jedźcie ostrożnie;
Aniołek- widzę mały menszczyzna dorasta oby szły bezboleśnie;
też się postanowiłam pochwalic brzucholem na brzuszkowym, mój to już namiot jest, a niebawem to zmieni się w wigwam.. armagedon mówię wam
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Nie martw się Aniu, na pewno wyjdą Im później tym lepiej. Oby tylko bezboleśnie :*
A Marcelek też późno dostał ząbki?
Zobacz załącznik 451822 Zobacz załącznik 451823
Aniołek gratki za ząbka My też mamy już jednego tzn. przebił się i pomału wychodzi
no i stalo sie dostalam prace w swoim osiedlowym sklepie wiec pod nosem
owca milej podrozy;-)
Marzenka gratulację, oby wszystko było ok ;-) i nie sprawdziły się te złe rzeczy, których się nasłuchałaś
Owca spokojnej podróży, szerokiej drogi i Wesołych Świąt
Larvunia śliniak suuuuuuuuper i koszulka też niczego sobie masz talenta kobieto ...
Future nie wściekaj się bo dzidziulek to czuje a i za jakiś czas też Ci się odwdzięczy i da Ci popalić tak jak Ty teraz jej
U nas kiepska nocka, Jasiek do 1 w nocy mruczał co chwilę, wczoraj wieczorem miał 38,4 stopni gorączki
i rano też .. Musiałam mu czopek zapodać .. Podejrzewam, że to na zęby bo jednego już mamy tzn przebił się
i wychodzi tak jak pisałam wyżej a drugi już prawie Go czuję i też lada moment się pewnie przebije więc i Go meczy i maruda mała jest
a Ja przy okazji nie do życia jestem ...
Miłego weekendu mamuśki!
Nie martw się Aniu, na pewno wyjdą Im później tym lepiej. Oby tylko bezboleśnie :*
A Marcelek też późno dostał ząbki?
Zobacz załącznik 451822 Zobacz załącznik 451823
Marcelek tez jakos w 9 miesiacu dostal pierwszego zeba.
I tak zagladam dzis w paszcze Misiuli i wiecie co... chyba widze czubeczek dolnej jak do niej przodem jestem to lewej jedynki - ząbek :-)
Ojejejej... to chyba ząbek JUPIIIII
Kubuś jaki przystojniaczek
marzenko GRATULACJe!
marzenka21
Fanka BB :)
no widze ze u wszystkich dzieciaczkow wychodza zabkichyba sie zmowily
moj maly ma cos problem z kupka nie chce zrobic...meczy sie ....no i niewiem co jest....spi sam chcial az dziwne
ja tez chcialam sie przespac ale cos nie moge zasnac wiec zrobilam druga kawe i mam nadzieje ze postawi mnie na nogi...
tym sposobem ogarnelam w szafach pranko wstawione..a jutro bede miec sporo roboty okna chce pomyc ciul ze bedzie padacale pozniej nie bede miala jak....
megi a jak u was eko?chodzisz czesto?czesto sie zmieniaja dziewczyny?
moj maly ma cos problem z kupka nie chce zrobic...meczy sie ....no i niewiem co jest....spi sam chcial az dziwne
ja tez chcialam sie przespac ale cos nie moge zasnac wiec zrobilam druga kawe i mam nadzieje ze postawi mnie na nogi...
tym sposobem ogarnelam w szafach pranko wstawione..a jutro bede miec sporo roboty okna chce pomyc ciul ze bedzie padacale pozniej nie bede miala jak....
megi a jak u was eko?chodzisz czesto?czesto sie zmieniaja dziewczyny?
C
ciasteczko
Gość
marzenka gratki za prace:-) oby wszystko bylo oki a my po ortodoncie ale niebyla zbyt przyjemna wizyta wyszly takie 'kwiatki" ze rece opadaja, jak to trzeba uwaza na dentystow to szok
reklama
Yolanta
Kicia
marzenka - gratulacje i powodzenia :-) Może nie będzie tak źle jak mówią
ciacho - Ty to się masz z tym dentystą... nie zazdroszczę. Dużo Ci jeszcze zostało do zrobienia?
marisamm - no ja wcześniej jak mierzyłam to też mi żadne nie pasowały, jedynie dresowe, teraz w ciuchbudzie znalazłam, przymierzyłam i idealne. Właśnie się piorą i będę w nich śmigać non stop chyba . A kocur mój to kotka :-) Jak pierwszy raz mnie z brzuchem zobaczyła jak przylecieliśmy do PL to obwąchiwała i łapkami tak delikatnie mi cały brzuchol wymasowała Troszkę się złości, że nie może spać w swojej ulubionej pozycji u mnie na brzuchu, ale mam nadzieję, że na małego źle nie zareaguje. W ostateczności dostanie zakaz wjazdu do nas do pokoju. A w wózku póki co mogła spać, jeszcze przed wypraniem. Perska nie jest, ale też kłaczy :-)
ciacho - Ty to się masz z tym dentystą... nie zazdroszczę. Dużo Ci jeszcze zostało do zrobienia?
marisamm - no ja wcześniej jak mierzyłam to też mi żadne nie pasowały, jedynie dresowe, teraz w ciuchbudzie znalazłam, przymierzyłam i idealne. Właśnie się piorą i będę w nich śmigać non stop chyba . A kocur mój to kotka :-) Jak pierwszy raz mnie z brzuchem zobaczyła jak przylecieliśmy do PL to obwąchiwała i łapkami tak delikatnie mi cały brzuchol wymasowała Troszkę się złości, że nie może spać w swojej ulubionej pozycji u mnie na brzuchu, ale mam nadzieję, że na małego źle nie zareaguje. W ostateczności dostanie zakaz wjazdu do nas do pokoju. A w wózku póki co mogła spać, jeszcze przed wypraniem. Perska nie jest, ale też kłaczy :-)
Podziel się: