reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Yolanta znajac zycie to zjadla cos ;-) Tez mialam kota i tez pol nocy potrafila przelatac hahahaahah, ale mialam grzeczną kotkę , bo nie latala po firankach i po meblach w kuchni, ale jak to kot lazila swoimi scierzkami i przychodzila sie milic kiedy ona chciala ;-)
a na wenę nie ma wplywu pogoda u mnie a stan samopczucia a i wena chodzi wlasnymi scierzkami jak kot hehehe ;-)
juz mam wizje na dzisiejsze szycie wieczorne ;-)

edit:
z okna mam widok na domek jednorodzinny i widze tam jak pewna Pani ladnie obsypala trocinami truskawki... az mi slinka poleciala na sama ich mysl... mjami mjami.... juz ladnie krzaczki jej rosną.

reklama
moja spi od 30 min. Od ok 2 tyg tak sypia mi wlasnie k 9.00-10.00 nawet po gdzinke czy poltrej, wczesniej to 10- 15 min walila a teraz juz nie, juz dluzej w objeciach Morfeusza ;-) W spokoju sniadanko chociaz zjadlam :tak: i teraz pod prysznic hop siup ;-) Future nie wkurzaj sie bo zlosc pieknosci szkodzi!

No torby spakowane m teraz sie meczy zeby zmiescic wszystko w bagazniku masakra ile mamy rzeczy :szok:
niby auto kombi a jest problem hehe
no ale zabieram 2 lodowki turystyczne na mieso i wedliny to tez miejsce bierze i wozek na oddanie spacerowke tez..wiec zaladowani na maksa :-D
jeszcze moj brat jedzie z nami to beda siedziec we 3 z tylu :tak: i pies olaboga :-D

megi nie wiem czy cie odwiedze znajac zycie pewnie nie zdaze :-( bede w mczu tylko 2 dni i nie wiem jeszcze dokladnie kiedy mam duzo spraw do zalatwienia :tak:
krawcowa pralnia fryzjer w miedzy czasie zakupy ciuchy na komunie dla mlodej wianek buty torebke musze znalezc ech...przeraza mnie to troszke :tak:
jeszcze pogoda dobija bo nie wiem jak bedzie za miesiac i co tu kupic sobie wrr....

No to juz na tyle wiecej sie nie odezwe wracamy chyba w poniedzialek wielkanocny chyba ze beda juz mnie wkurzac to szybciej wrocimy :tak::-D

Marzenka trzymam kciuki...:-):-)

No to do sklikania laseczki bay bay :-)

Witajcie :))

madziarenka
dziękuję za słowa otuchy. Dobrze, że Twój strach o męża to już przeszłość. Wyobrażam sobie, jak musiało być Ci ciężko. Ja byłabym silniejsza wiedząc, że to się skończy np. za rok.. a takiej pewności nie mam. W ogóle nie wiem czy on jeszcze będzie chciał tu wrócić.. boję się.
Owca szczęśliwej podróży :*** i wesołych Świąt
larvunia zdrówka dla Was:tak:
Future nie denerwuj się tak, bo dzidzia się wścieknie ;-)
marzenka trzymam mocno :-phmm ciekawe o co chodzi :-p

A my mamy pierwszego ząbka !:-)
Nocka jeszcze gorsza niż dotychczas.. Kubuś nie chciał spać spokojnie tylko popłakiwał, jeść też nie chciał. I cała nocka taka.. Pogoda do d...y
Mój wujek ma dziś operację barku.. ma wybity i będą mu drutować. Denerwuję się, czy wszystko pójdzie dobrze..
Miłego dnia i słonka choć trochę..

reklama
Do góry