reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej kobietki :)
Witam sie porannie w ten zimny, brzydki deszczowy i wietrzny dzien :( już się przyzwyczaiłam do ciepła ;)
Marzenka ulalala to niezły Dawidos wywijas hehe zostaje nadzieja, ze sobie opalil paluszek i teraz sie bedzie bał dotknac zapałek :)
Aniołek - współczuję ... mój byl pół roku w Afganie a ja dostawałam na głowę :( rozumiem Cię doskonale, ale niech szuka czegoś tutaj w PL bo takie życie na dluższą metę się nie uda ... dziecko nie bedzie znalo taty, tata bedzie tesknil za rodzina, Ty za nim ... co to za życie ... i takie gadanie ze nie ty pierwsza - słyszę to często - ale niech sie postawia w Twojej sytuacji Ci co to mówią ?? Małe dziecko, młoda mama samotna - ?? Pewnie nie byłoby im do śmiechu wtedy
Larvunia hahahahaha ale zawsze to jakiś sposób :p
Owca no też słyszałam, że u Was taniej, u nas wszystko idzie w górę - jaja juz po 6 zł !!!
Yola - mój kochany x-lander - strasznie podobaja mi sie te wózki i dla drugiego dziecka kupie !! chocby tylko spacerówkę - sprzedaż mi prawda :p hahah :pP

reklama
dzien doberek laski
kawke pije,posciel popralam jeszcze to sobie wyschnie na spokojnie jak nas nie bedzie
zaraz ide nas pakowac jak ja tego nie lubie brr...jakie tu ciuchy brac nie wiem masakra chyba spowrotem zimowe kurtki dzieciaka popakuje...:baffled::baffled:

No nic to na tyle
chcialam wam zyczyc radosnych rodzinnych smacznych swiat wielkanocnych i smacznego jajeczka :-):-)

Trzymajcie sie kochane :-)
jak wroce to sie odezwe...nie piszcie za duzo bo nie nadrobie hehe ;-);-)

Cześć. Znów pogoda nie zadowala ale cóż...Zuzia wygonila mnie z łóżka ech...
larvunia tworzysz tworzysz:-) żebym ja miała taki patent do tego u mnie tyle nieraz szmatek się poniewiera...
Trzeba by było coś zjeść na dobry początek więc spadam;-)

owca to wy już śmigacie do PL? odwiedzicie nas? my świątka w domu w końcu nie chce mi się znów ujeżdżać po domach, przekonałam mojego byśmy spędzili u nas te 2 dni świąt. Też ci (Wam) życzę pogodnych i radosnych Świąt, nie objadaj się tyle:-D chyba każdy z nas nie będzie sobie żałował wyżerki. Bezpiecznej podróży.

Ostatnia edycja:
witam witam
ale zimno na dworze glowa mi zmarzla no bez czapki nie wychodzic
owca a ty juz wybywasz? megi no sniadanie to podstawa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nooo czas na sniadanko ;)
NIe dalam dziś Frucia do przedszkola, niech sie kuruje w domu bo to w niedziele minie 2 tyg jak smara mi.
Misiuli juz smary gęstnieją tez :baffled: I mi dokuczają kurcze.
Pogoda nie nastraja, ale ja od rana chodze i podspiewuję hehehe
Milego dnia kobiktki Wam życze :tak:

nosz fuck jaśnisty!
moj menżu pojechał do pracy, 20 metrów i stanął samochod. wysiadł a tu się wylało paliwo kropelka po kropelce. wrrrrrrrr

wzial moj samochod. ale nie o to chodzi. znow kasiora pojdzie. wrrrrrrrr

jaka jestem zla

mega mega zła!!!!!!

reklama
Dzieńdoberek z uśmiechem w ten szary i bury dzień :-)
Aaaaaaaaaaale się nie wyspałam. Kot mi zwariował, wieczorem/w nocy latała jak potrzepana po całym mieszkaniu, a nad ranem dla odmiany wymiotować zaczęła. Nie wiem czy to reakcja na poprzestawiane meble, czy czegoś nie zauważyłam zza szafy i to zjadła, ale teraz śpi.
marzenka - cokolwiek to jest, kciuki trzymam! :-)
larvunia - ta kiepska pogoda dobrze Ci robi na wenę twórczą, ta krówka jest przerewelacyjna!!!! :-D A i bluzka po małej przeróbce bardziej damska :-)
No nic, trzeba wyjść na ten ziąb, bo nic do amciu w domu nie ma... brr

Do góry