reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
larvunia- hahahahahhahahaaaaa!!!:-D:-D:-D znając mojego kota wyskoczyłby w połowie, z psem znów byłoby gorzej, waży około 25kg, więc musiałabym miec elektryczną windę;p też mieszkam na 3, więc podjazd trwałby nieco:-)

aniolek-86 -> niedługo będę w podobnej sytuacji, jednak mój P. będzie wyjeżdżał, fakt na krócej i to dużo (ok. 3 tygodni tam i w nagrodę 3 tutaj), a ja już teraz siedzę jak na szpilkach, a jak o tym pomyślę, to jestem cała nieszczęśliwa, że mam zostac sama i to niedługo z maleństwem; i nie słuchaj głupot, czy ktoś ma wykształcenie czy nie to i tak często gęsto pracuje za śmieszne pieniądze, niby mamy mgr i można sobie co najwyżej na ten papier kawę postawic, żeby kubek nie robił zacieków na stole; fakt, że to marne pocieszenie z mojej strony, bo różnica na jaką wyjeżdżają nasi panowie jest ogromna; ale wiedz, że nie jesteś sama w takiej sytuacji; niebawem będziemy mogły wspólnie użalac tyłki:-(
Yolanta- świetny kolorek i bardzo fajny model; też się czaję na takowy, ale liczę na babciowy sponsoring:-D hehe i może jednak kupimy używany, bo ceny nowego to jest kosmos...

miłego wieczorku:)

ale zescie naaskrobaly!!
a ja wam powiem ze dzis to dawid przesadzil!!zabral zapalki a ja nie zauwazylam schowal sie pod stol w goscinnym i odpalil!!!:szok::szok:malo brakowalo a spalil by dywan nowy:szok::szok:szybko przylazl z tymi zapalkami i mowi ze gorace bylo w paluszka ze byl ogien
:szok:na szczescie nic sie nie stalo bo schowal ta zapalke do pudelka..no masakra ale jak sie przestraszylam!!
zmykam jutro was poczytam
milej nocy

mycha zapomnialam

DZIEKI

jest śliczna. bede nosic napewno.

Future cieszę się, że się podoba :-) :tak:

Zobacz załącznik 451533
O taki o, + spacerówka. Przyszedł, złożyliśmy wszystkie opcje, jest cały i fajny. Byliśmy się pochwalić babci, która go zasponsorowała, więc już wiem, że prowadzi się fajnie. Tylko ja pierwszy raz wózek dziecięcy prowadziłam, mąż to nie wiedziałam czy bardziej ma ze mnie ubaw czy jest przerażony moim "off roadowym" prowadzeniem :-D Będę musiała go jeszcze kilka razy na sucho na spacer zabrać, przyzwyczaić się :-D

Yolanta super wózek, na pewno nauczysz się "prowadzić" :tak: i będziesz zadowolona ;-)

U Nas też pada, teraz to tak się rozpadało że masakra i tak do końca tygodnia ma być
a ciekawe jak po niedzieli będzie .... :cool:

Marzenka :szok::szok: masakra...ma pomysly jak widac ten twoj synus ;-)..

Mycha u nas zimno pochmurno i deszczowo troche to i pewnie u was tak bedzie po niedzieli :tak:

Uciekam na rewolucje na tvn :-)

Dobranoc :-)

reklama
Do góry