reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja na chwilkę bo padam, byłam u lekarza, moje przeziębione są, Arek nie wiadomo co ma, ale chyba ząbkowanie go dobija, bo nie ma gardła ani nic na płucach, jedynie ta gorączka i go czyści, ale idzie mu 6 zębów jak policzył lekarz więc dał tylko na wzmocnienie lek, a Olka jednak ma gardło dalej chore, w sumie gdyby nie ta temperatura 39 stopni to bym nie wiedziała, że jest chora, dostała leki, ja biedniejsza o 100 zł.

Jedynie co napiszę to Madziarenie, że jej mała jest nie zła i że mądra bo na Pan mówi, a moja na ty do każdego. Mycha- to dobrze, ze wydalił i że nie wpadło tam gdzie nie trzeba, dobra twoja czujność jest.

reklama
Hej hej ...
Mycha oooo raannyy Ty to sie masz - chyba bym zawału dostała ... dobrze, że wydalił .. Moja mała wczoraj też zrobiła numer - poszlam szykować kolację a ona bajki oglądala nagle słyszę przeraźliwy płacz - wpadam a ona cały prawy policzke siny i gula sie robiła - puchł pytam co sie stało to pow. że sie uderzyła nic wiecej nie chciala mówić, miałam masowac dmuchać całować - wzięłam łód w szmatkę i przykładałam - trochę zeszła opuchlizna ... wszedł menżulo i patrzy a my lezymy ja z lodem w rece hehe pyta co sie stalo to mala jak najeta "bo skakalam i sie uderzylam w łóżko" - mi nie chciała powiedziec - bo ma zakaz skakania (skacze z łóżka na fotel fatty - ba skacze ... świga się jak kłoda) okazało się, że wzięła sobie pudełko - owalne - od klocków i stanęła na nim i chciała skoczyć a pudło jej odjechało, wywaliła się i rozstrzaskała buzię o łóżko - dziś rano wyglądała ja Rocky po walce heh
Kroma - Amelka pierwszy raz powiedziała Pan, nawet w przedszkolu do babek mowila na Ty, az sama bylam w szoku.
Yola pochwal sie wózkiem :)
Megi to Ci młody ładnie dał pospać :)
Larvunia ja to tych waszych stron nie znam, nie wiem gdzie takie materiały :p - na Allegro pewnie pełno

larvunia super te Twoje cuda. Najbardziej podoba mi się apaszka. Jeśli chodzi o materiały to jest sklep przy byłej SILWANIE, niedaleko mnie w sumie, przy pętli tramwajowej.. na walczaka.. nie wiem czy wiesz gdzie to.. Ja kupowałam tam jakiś czas temu materiał na pościel taką dziecięcą. Po za tym tam gdzie sprzedają firany , gdzie jest skrzyżowanie Czereśniowej i walczaka.. niedaleko przychodni Stilonowskiej.
Pozdrawiam wszystkie dziewuszki muszę spadać ;-)

Witam sie spowrotem
wrocilam z miasta,obiad juz wcinam i zaraz po mlodego lece :tak::tak:
dzis na szybko ryz i kurczak w sosie :-)

Kroma zdrowka dla was :tak: te nieszczesne zeby daja niezle popalic...

Mycha kurde masakra ale mlody ci stracha napedzil :szok: dobrze ze to sie tylko tak skonczylo :tak:

yolanta jaki wozeczek wybralas? pochwal sie bryka :tak:

Madziarena to niezle Amelka narozrabiala haha widac ostra mamuska jestes jak mloda tak sie ciebie boji ;-);-)

Aniolek co u was ? gdzie tak lecisz??

Milego popoludnia :-)

2228363289.jpg
O taki o, + spacerówka. Przyszedł, złożyliśmy wszystkie opcje, jest cały i fajny. Byliśmy się pochwalić babci, która go zasponsorowała, więc już wiem, że prowadzi się fajnie. Tylko ja pierwszy raz wózek dziecięcy prowadziłam, mąż to nie wiedziałam czy bardziej ma ze mnie ubaw czy jest przerażony moim "off roadowym" prowadzeniem :-D Będę musiała go jeszcze kilka razy na sucho na spacer zabrać, przyzwyczaić się :-D

witam sie dopiero bo czasu nie mialam, yolanta super wozek bardzo ladny kolor:-)
naskrobalyscie pozniej poczytam bo teraz tylko w przelocie jestem, pol nocy nie spalam, mloda ucho i gardlo bolala zreszta wszystko ja bolalo:confused2:

U Nas też dziś kurczak, tzn. pierś z kurczaka w sosie i ryż do tego .. :tak:

haha to identyczny obiad mialysmy :tak::-D

Yolanta ekstra wozio i kolorek fajny :tak:

pogoda do bani pada i pada
bylismy u mamy i jak wrocilismy to mama dzwoni ze m zostawil wszystkie dokumenty u niej :angry:
portfel prawko itp...przyjechalismy bez :angry:
trudno jutro odbierzemy przed wyjazdem bo zabieramy jeszcze mojego brata do polski :tak:
Ide musze jeszcze do sklepu wyskoczyc nie chce mi sie....

reklama
owca to wezcie ze soba jedzenie bo u was tansze niz u nas:-D dobrze ze w jednym miescie mieszkacie gorzej byloby jakbyscie dowiedzieli sie w polsce ze papierow nie ma:-D;-)
ale masz avatarka zajefajnego

Do góry