reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam się porannie :-)
Brrrrrrr. Tyle co mam do powiedzenia o pogodzie. A wyjść z domu trzeba, brrrrrrrrrrr.
No z blond zabawnie wyszło, idziemy sobie spokojnie z małżonem, spojrzałam tak tylko, że jakaś ciężarna z tesco wychodzi, ale to już takie moje zboczenie ostatnio, że wszystkie brzuchate wypatrzę. Idziemy dalej i słyszę takie niepewne, ale głośne "Jola?" :-D Miłe spotkanko, tak z zaskoczenia. Znaki szczególne blond? No blond :-D A moje? Nie wiem jak mnie poznała, zdjęcie tu wrzucałam z brzucholkiem, ale tam prawie twarzy nie widać, talent ma :-)
madziarena - fajną masz Amelkę :-D
larvunia - recykling bluzeczki w apaszkę świetny, do twarzy małej :tak: I zdrowiej i nie smarkaj! Chociaż w taką pogodę to niełatwo, w cieple się trzymaj!
My dziś zakupy remontowe runda 2. Ale jak dobrze pójdzie od jutra zaczynamy, mój brat na weekend przyjeżdża, to pomoże małżonowi trochę mam nadzieję. Bo ja dostałam zakaz przytrzymywania regipsów nawet... Chociaż na mój bunt, że ciężarna jestem, a nie inwalidka, mama stwierdziła, że szafy są do poprzestawiania, więc będę miała co robić :-D Nie wiem gdzie tu logika, bo jak na moje to przytrzymać regips, żeby stał w pionie to mniejszy wysiłek niż przestawianie szaf :rofl2:
Miłego dzionka dla kobitek i potomstwa :-)

Kuzwa pisalam posta i cos wcisnelam i zniklo wszystko wrr...:angry::angry::angry:
juz nie pisze od nowa :no::no:

napisze tylko ze pogoda do dupy wczoraj cieplusio letnio a dzis jesien wrr....
i kawke pije i uciekam do miasta zachacze solar i przelece sklepy :-D

Larvunia fajne te twoje nowe wynalazki ty to pomyslowa dziewczyna jestes..

Milego dnia wam zycze :-):-)

Ostatnia edycja:
Witam
Larvunia sliniaczek jest boski!
Yola a bo ja Cie wczesniej widzialam bo na majowkach na brzuszkowym dalas kiedys z twarza:p ale to juz daaawno temu bylo jak mi sie kiedys w nocy nudzilo i na czerwcu juz nie bylo co czytac:p

Marisam w tej ciazy sie do mnie nikt nie czepia z waga ale w porpzedniej jak mialam w 7 miesiacu juz 20 na plusie to mi uwage zwrocili:d nie dziwne w sumie:)

Dobry dzień;-)
Wstałam z miśkiem moim malutkim o 9.30 no trzeba było bo dziecko głodne mi chodziło:-) Dziś pobudka ok 3 ale też tylko raz więc oki:tak: Też nie mam planów na dziś, później obiadek zmajstruję i będziemy czekać za moim aż z pracy wróci.
madziarena ale córcię to masz pocieszną, uśmiałam się:-D
larvunia śliczne to twoje cuda:tak:
pozdrawiam i zmykam dalej na neta...

larvunia- w ogóle jakie ty cudeńka szyjesz; a Maleńka jak modeleczka z reklamy, jest urocza:)
madziarena- Amelka jest bezbłędna, padłam.. na takie rekolekcje mogę chodzic :-D
Yolanta- no tak lepiej szafę przestawic, niż potrzymac w pionie dosc lekki regips.. hmmm.. zdecydowanie ;p ja wczoraj dostałam zezwolenie na wzięcie mniejszej puszki farby, wałka do malowania i taśmy ochronnej.. a następnie hasło: idź i tak cię dogonię na schodach.. :rofl2:.. że niby co, że się wlekę i przystanki co 1.5 piętra robię..? ;>

plan dnia: kawa, śniadanko, pies, sprzątanko, obiad, sprzątanko, kawa, sprzątanko, pies, sprzątanko... wariacja;p

Cześć Wam.
Mało coś ostatnio czasu było na pisanie, podczytywałam ale raczej nie odpiszę.
Pogoda zmienna wiec i ból głowy doskwiera :baffled: ale póki co daję radę.

My przedwczoraj byliśmy u lekarza bo Jasiek kaszel dostał, ale nic Mu nie jest. to co sama mu podawałam to lekarka zapisała
więc jest ok :tak: no ale w sumie do lekarza jechaliśmy bardziej z Wojtkiem.
W zeszły czwartek połknął zamek od bluzy, mało Mi się nie udusił, nie wiedziałam co robić bo zamek
stanął gdzieś w przełyku i nie chciał przejść no i Mi się dusił, w tamtej chwili byłam bezsilna,
nie wiedziałam co robić po raz pierwszy nie wiedziałam co robić :-(czy dzwonić do męża czy na pogotowie czy jeszcze coś innego.
Zaczęłam go klepać w plecy sama nie wiem po co, a on nadal wielkie oczka i ani w tą ani w tamtą stronę,
zabrałam Go do łazienki w razie jakby zaczął wymiotować ale w tamtej chwili zamek poszedł dalej.
W sumie na początku nie wiedziałam co wziął do buzi, pytam się Go"
-"co połknąłeś?"
-a on "guzik"
-ja "jaki guzik?"
-a on "chodź...." i Mi pokazał bluzę Ja patrzę a tam brak części, obszukałam wszystko i zamka nie było i juz byłam pewna że on na pewno go połknął.
Wyczytałam w necie że do tygodnia trzeba czekać, że powinien wydalić ale nie wydalał więc poszłam do lekarza we wtorek.
I lekarka nie chciała Go narażać na promieniowanie podczas prześwietlenia, dzwoniła nawet tam gdzie je wykonują i tam też zlecili aby jeszcze kilka dni zaczekać i obserwować, co kupę zrobił przyszło Mi w niej grzebać no cóż życie.
I tego samego dnia co byliśmy u lekarza zrobił kupę i NA SZCZĘŚCIE wydalił! :tak:
Mamy już wystarczająco dużo problemów, przerażała Mnie myśl że mielibyśmy iść do szpitala na jakichś zabieg czy coś ..

Masakra czego te dzieci nie wymyślą .... :no: :baffled: :szok:

Tak więc u Nas cały czas coś, wcale się nie nudzimy dzieci Nam na to nie pozwalają .. :no:

Więc mam nadzieję, że wybaczycie Moją nieobecność... ?;-)

Tak ogólnie to po staremu.

Larvunia super apaszka i śliniaczek, normalnie Ty otwieraj jakąś firmę jeszcze na tym zarobisz ;-)
Owca a Ty co znowu za awatar masz? haha :-D super ..

Kurcze nie pamiętam komu to jeszcze miałam odpisać. :no: :baffled:

Miłego dnia laseczki.

No, to zamówienie zrobione, jutro przywiozą materiały i zaczynamy szaleństwo remontowe. No ale im szybciej zaczniemy, tym szybciej skończymy. A teraz siedzę w domu i czekam na kuriera z pierwszymi 4 kółkami mojego małego faceta. Jeszcze z brzucha nie wypełzł, a już mu bryczkę sprawiam, co to będzie dalej :-D

reklama
czesc w poludnie

dzieki dziewuszki :tak: fajnie ze sie Wam podoba to co tworze. Widzialam na allegro swietny śliniaczek i natchnelo mnie na uszycie kolejnego, wiec dzis bedzie tez śliniak szyty hehehe, no i moj menżu dostał od jego mamy bluzkę, ktora za bardzo go pije pod pachami. Ze oddac juz jej nie mozna, pstanowilam ja przerobic dla siebie HA HA dzis tez będe ja przerabiac :-D
No i braciszek zaprojektował mi metkę dla firmy pod ktora prawdopodobnie będe szyć. Ale sie ciesze! Z metki czywiscie, bo mam własną metkę w końcu :tak: Pochwalę się nią jak podrukuje. Bo to bedzie drukowana, nie umiem wyszywać niestety ale przynajmniej bedzie w kolorze metka, jest bąbowa mowie Wam :tak:Co do firmy to mnie nie pytahcie, bo jeszcze nic na ostatni guzik nie jest dopiere i nic nie wiadomo jeszcze mogą powiedziec NIE :confused2: Bo ja juz sama nie wiem co mam myslec, raz pisza coś pozniej znowu co innego i już glupieje ;-)

ide zupkę kończyć gotować bom glodna ;-) Pozniej na poczte, do apteki cos na katar dla mnie i po Frucia i dzien zleci...
do pozniej ;***

edit:
Jest moze gdzies w gorzowie sklep z materiałami ale takimi ze wzorami?? Moze ktoras wie? Najlepiej dzieciowe wzorki ;)

Ostatnia edycja:
Do góry