reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Co do niezbędności, to niezbędna to jest MAMA! :-) Reszta to tylko dodatki, no, może jeszcze ubranka to coś podchodzącego pod niezbędne.
święta racja!!!!!!

też myślę, że nie ma co szalec i zaopatrzyc się w podstawowe, najbardziej niezbędne rzeczy, reszta wyjdzie w praniu, zawsze ktoś coś może dokupic, ale to tak miło by było miec już wszystko z głowy i tylko oczekiwac; póki co mamy przedzakupowy armagedon;

Yolanta- alien vs. bezimienny (wciąż i nadal) - jest płci męskiej :)

reklama
dzien dobry:-)
to widze ze w gorzowie szykuja sie spacerki z dzieciaczkami bo macie podobne terminy to i napewno na spacerek sie zgadacie:-D
my wczoraj bylismy na boisku maly jezdzil na hulajnodze...potem wieczorkiem trening i poszlam do pogaduchy do sasiadki ;-)
a tymczasem zmykam bo wlasnie waga nie chce sie ruszyc i musze na orbim dzis pojezdzic i wieczorem tez...zeby wiecej wysilku miec..
ciacho jak tam u ciebie?

ciacho kurde a slyszalas ze ma byc na weekend snieg u nas?? Jakas dziewczyna mi pisala na fejsie... masakra!
Po sniadanku chyba pojde na spacer, mam nadzieje ze mlodej nie zaszkodze bardziej. W sumie ma "tylko" katarek i jest dzis juz pogodna, wczoraj bylo przesilenie u niej ale dzis widze poprawę w humorze u niej ;) a co za tym idzie i ja mam lepszy humor ;-)

a wiecie co ja wczoraj zrobilam... :sorry2: drozdzowe ciasto.... i wsio byloby ok gdyby nie to ze sfermentowane owoce dalam :sorry2: masakra! W smaku sam alkohol czuc :-D:-DOj bede dzis miec jeszcze lepszy humor jak sie najem tego ciasta HA HA HA :-D

hejka

Lavrunia
no ma być nie ciekawie, ale śniegu u nas w GW chyba nie będzie bo ma być coś poniżej 10 stopni, to bardziej na śląsku mają być opady śniegu, chyba, że w nocy przymrozi, ale fakt jutro ma już być nie ciekawie, a na ile się sprawdza pogoda to zobaczymy, ja mam nadzieję, że chociaż na święta będzie ładna pogoda, chociaż żeby nie padało. A owoce skąd miałaś, może pomyliłaś słoiki :-)

A u nas Arek nad ranem się obudził i miał gorączkę, albo po szczepionce, albo od ząbkowania.

larvunia dobra jestes z tymo owocami:-D a ma padac snieg pokazywli w pogodzie i ma byc tylko 4 stop. ale wiecie to jest tylko prognoza a pogodny nie da sie przewidziec na naszym obszarze na 100% taki urok
kroma zdrowia dla malego moze byc i zeby i po szczepionce wszystko naraz

kroma moze jedno i drugie byc... Moja tez dzis szaleje ;)
ciacho co tam u Ciebie ;-)
Nie chwalilam sie Wam... RACZKUJE moja ksiezniczka ;) W sensie ze do przodu hehehe, bo tylko w tyl raczkowala i jak zegar wokol wlasnej osi ;)
Myslalam ze juz raczkowac nie bedzie a tu prosze od paru dni raczkuje :-) W dzien przyjazdu tesciowej zaczela :-)

reklama
Dzień dobry wszystkim:)
Słonko ładnie świeci, zjemy śniadanko ogarnę trochę i idziemy do sąsiadki, wczoraj wieczorem przyniosła mi jajca od kur i zaprosiła na poranną kawkę więc pójdziemy:) Dziś Pawełek ładnie pospał ostatnie karmienie miał 22.30 i obudził się punkt 5 więc dał się wyspać. Jeszcze wieczorem m musiał jechać szukać do sklepu smoczka nowego bo nam się zagubił a mały by nie zasnął bez niego...co się okazało później się znalazl bo mądra Zuzia tak ukryła że nie mogliśmy znaleźć. M się wkurzył bo specjalnie musiał się ubierać i lecieć po nowego. No nic korzystajcie ze słonka póki jest, ja zmykam i życzę miłego dnia;-)

Do góry