reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madziarena dzięki już troszkę lepiej jak wczoraj ale siniak się powiększa:-D
aniołek współczuję że się tak męczysz z małym. Nasz czasem też ma dzień że płacze i nie wiem o co mu chodzi, myślę że to wina zębów które idą a nie chcą się pokazać....W nocy mój śpi ładnie z jednym wybudzeniem na mleko. oby twoja męka nie trwała długo, dużo cierpliwości i wytrwania w tym;-)

reklama
Witam forumowiczki! :)
Niedługo dołączę do grona zacnych mamusiek, ale póki co euforii miejsce ustępuje przerażenie. Zostało 10 tygodni, czyli z górki, a zamiast się cieszyc, że wreszcie zobaczę szkraba, to jestem przejęta tym czy i jak podołam.
No ale nic, głowa do góry - jakoś byc musi!!! ;)
Pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
megi ja czekam caly czas na znak od Future... a teraz mam dzieci smarkate... wiec teraz na bank to nie.
aniolek no cos Ty, wrocil to bylo cos kolo 5.00 rano. Spal do 11.00 a teraz Misiula jest absorbująca zeby ja sama zostawic ;-)

czesc madziarena i marzenka ;-)

Marisamm witaj:) widze ze my to naprawde mozemy sie w szpitalu spotkac hehehe:)
Madziarena dobrze ze juz naprawiony i fajnie ze mala chce jeszcze w nim siedziec:)z wozkiem to nawet glupie zakupy zrobic wygodniej. moj poszedl do piwnicy jak mlody mial 2 latka z hakiem bo juz nie chcial siedziec . ale widze czsaami przez okno kolezanke ktora ma corke 2 miesiace starsza niz rafal i dalej ja w wozku wozi, nosi jej sie po chodniku ciagna ale wozi dalej...mowi ze dlatego ze mloda jej bez wozka ucieka a tak to nie. ciekawe ile jeszcze hehe

Yolanta odpoczywaj. mi tez sie napina brzuch ale nie tak czesto jak w pierwszej ciazy wiec teraz tylko czasami no-spe musze wziac jak za bardzo mi brzuch szaleje

Aniolek cierpliwosci...to pewne te zeby. a viburol probowalas?moze by spokojniej spal.to na zabkowanie niby uspokaja. ja to w sytuacjach kryzysowych malemu dawalam ale paracetamol i tak chyba lepiej dzialal.

aniołeczek- no widzisz, tylko mój prawie o rok starszy i tak mu późno idą zęby, w sumie to nawet nie marudzi, tylko lekko śpi w nocy. Ale Olka tak samo ząbkowała i nigdy nie wiedziałam kiedy jej jaki ząb idzie, nawet nie zapisywałam, bo jak miała dwa lata to nie miała jeszcze wszystkich zębów i kazała dentystka przyjść na 2 i pół i okazało się że jej wychodziły ostatnie ząbki. Ja nic nie dawałam moim na ząbkowanie.

blond-
ale byście miały wesoło jakbyście razem w boksach się spotkały wszystkie trzy. A co do wózków to u nas też są takie 3 latki co jeżdżą jeszcze w wózkach.
marzenka- jak to mówią gdyby kózka nie skakała :-)

ciasteczko- ja mam komu oddać, tylko mają sobie sami wziąć ja tam nie mam jak zawieźć ale jakoś się im nie spieszy.

marisamm witam i tu :-)

Hehe no faktycznie wychodzi tak, że wszystkie 3 sztuki brzuchatych gorzowskich mają zbliżone terminy. Ale na porodówkę to nie wybierajmy się grupowo, po kolei :-D Później po porodzie możemy sobie siedzieć na jednej sali i blond będzie naszą mentorką, bo już doświadczona mama :rofl2:
A ja odpoczywam dziś, tylko małe zakupy, ale to tragarza wzięłam, hehe. Teraz obiadek sobie pyrka w garnuszkach i tak spokojnie dzień leci, to brzuch się uspokoił. A nospy do tej pory nie brałam, jutro mam wizytę u gineko to podpytam czy mogę i czy to moje twardnienie to to złe, czy to normalne :-)

no tylko uwazajcie bo jak ja sie rozgadam to jest koniec swiata :D:D:D i trzeba mi lopata przez leb zebym na chwile przestala :D
Ja widze ze Marisamm ma termin jakos 2 dni przede mna wiec naprawde blisko:D

marisa witam cie w naszym gronie;-)
moj maly zasnal takiego mam nerwa na niego od rana ze szok!!!dobrze ze poszedl spac bo niewiem jakbym nerwowo to zniosla do 16:wściekła/y:
mam nadzieje ze wstanie jak nowo narodzony i bedzie kochany;-)

Hejka
Ja ma 4 latke i jeszcze jezdzi w wozku ja jakos nie mam z tym problemu haha.
Jak ide na zakupy to moge sobie na nimprzynajmniej torby powiesic i z domu mam wszedzie daleko wiec mloda na pieszo szybko wymieka.wisi mi to co inni mysla najwazniejsze ze mi wygodniej i dzieciak bezpieczny bo nie ucieka .
Za to do przedszkola chodzi pieszo .Wlasnie po nia pedze ,podczytam jak wroce

Juz jestem ide was poczytac.
Mam troche latania w tym tyg w sobote robie malej urodziny.W tym roku typowo angielkie garden party haha .Tylko dzieciaki i mamy ,zabawy dla nich zadnej wody i stania przy garach wiec Panom podziekujemy w tym roku haha.Mam misje dziec zyczy sobie Tort niebieska rakiete :sorry:
Milego dnia laseczki ide okielznac potwora

Aaaa:-) witam nowa mamusie
Marzenka tort wyszedl Ci swietnie
Yolcia -brzuszek uroczy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry