reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczyny,
dzięki za miłe słowa :-) Mi też się mój brzucholek podoba, chyba będę tęsknić za tą naroślą :-D
My dziś pozałatwialiśmy resztę ulegalniania mojego małżona w PL, teraz po obiadku odpoczywamy. Pierogi dziś były, chodziły za mną od dłuższego czasu, a w PT to mogłam pomarzyć o ruskich tylko (brak twarogu boli).
A w Gorzowie klimatyzujemy się, sporo łazimy to luby zwiedza miasto. Zadowolony jest z przeprowadzki co mnie bardzo cieszy, bo ja też. Tylko się z niego śmieję, że ma ten sam syndrom co ja jak do PT się przeniosłam. Na początku słuchałam całymi dniami polskiej muzyki, jakiegoś świra miałam. Chyba jest coś takiego, że się chce coś "swojskiego" usłyszeć.

reklama
kroma wiesz, to taki specyficzny bedzi eremont, bo w przyszłości to bedzie pokoj mysliwski, i jedna ściana jest taka z panelami drewnianymi, jak boazeria, bo to dom moich rodziców, i oni robili to dla siebie, a tak wyszlo, ze my tu zamieszkalismy na jakis czas. reszta scian jest zielona, ale my przemalujemy chyba na magnolie, jakiś jasny musi byc, bo to dość ciemny pokoj. ja bym chciala róż, ale jak pamiętacie Hesia ma teraz róż, wiec nie bede robic burdelu z domu haha. tam gdzie jest róż, pojdzie komputer, i wszystkie papiery i bedzie taki niby gabinet, a maluchy bedą koło nas razem.

dzien dobry;-)
nawet sie dzis wyspalam:-D:-D
wczoraj dawid jezdzil na hulajnodze cieszyl sie ale troszke chaczy o kolko musi sam zrozumiec ze musi szerzej nozke dawac:tak: a tak ogolnie jest ok;-)ciekawe jak sobie na dworze poradzi;-)
fotel nawet jeszcze nie zlozony bo srub zadnych nie ma i musze czekac az dosla:wściekła/y:
pojechalam sobie wczoraj na rower godz jezdzilam a potem jeszcze wzielam sie za porzadki w piwnicy...niewiem co mam zrobic z wozkiem bo juz swoje ma ledwo zipie i niewiem czy mam go na smietnik dac czy co....nie ma miejsca w piwnicy zeby tak gracic...albo komus oddac tylko komu:confused:z drugiej strony sie przydaje jak moj wyjezdza bo na zakupy i nie musze tachac i wez tu badz madra:-D

Dzien dobry z rana ;)

marzenko ale masz delemat hehehe, u nas wozek z Fruciem byl nie urzywany odkad zaczol chodzic. I my wszedzie autem a po zakupy z dzieckiem malo kiedy chodzilismy... Misia w chuscie wiec jak zacznie chodzic to tez wozek pewnie pojdzie calkiem w odstawke. Ale mam juz kupca na jeden ten z gondola. Spacerowke puki co nie sprzedaje ;-)

dobry dzien:-D dobrze ze ja juz nie mam 'takich" dylematow;-):-D moja wozka wsumie uzywala do 2,5 roku zreszta ona jak skonczyla mi 3 lata to w dzien w ogole nie spala no i ja mialam parasolke i mam duza piwnice to problemu nie bylo

reklama
Hej
Też się witam żeby było śmiesznie z urazem kolana:-) zachciało mi się wczoraj zbiegać po schodach w laczkach no i mam dzisiaj śliwe jak nic:-D dobrze że giry nie złamałam, śpieszyło mi się wózek wyciągnąć z wózkarni a mamy strasznie ślizgie schody na klatce i upadłam.Ała jak bolało:confused2: i boli jeszcze jak cholera:wściekła/y: gapa.
Wygramoliłam się co dopiero z łóżka, jak bym mogła to jeszcze bym leżała ale Zuza z hasłem co chwila "no wstań mama" i już wstałam dla świętego spokoju:tak: A kto mnie goni myślę sobie, posprzątam jak mi się zachce do robienia obiadu mam jeszcze czas:-p....lenia mam:laugh2:

Do góry