reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

ja muszę na szczepienie zaległe z Arkiem, M wyjechał i teraz muszę z dwójką iść, nie chce mi się, tym bardziej, że Arek ząbkuje i budził się, ale nie płakał, tylko miał płytki sen, ale widać już dwójki dolne.

Marzenka-
ja mam też wózek po Olce i jeszcze koło odpada, nie wiem co z nim i na klatce stoi z jakiś dobry rok, jeszcze żaden sąsiad nie miał problemów z nim, ale muszę go oddać komuś, bo spacerówka w dobrym stanie, tylko coś pękło w kole i trzeba by było naprawić. A Olka nie używa go od 1,5 roku życia, w sumie jak Arek się urodził to mało nim jeździła. Arek też już ze mną na nogach łazi. A ty co z kostką masz?

reklama
Dzieńdoberek :-)
Mam rozwiązanie wózkowego dylematu - dać megi, będzie miała wózeczek inwalidzki :rofl2:. A tak serio, nie psujcie się dziewczyny, tu kostka, tu kolano obite. Wiosna przyszła, to się ruszać chce :-)
My dziś wreszcie spokojniejszy dzień, chyba dobrze, bo takie bieganie to mi się zaczęło odbijać twardniejącym brzuchem. Ale cieszę się, że wreszcie jest co robić, nie nudzę się w domu. Miłego wtorku, chociaż ja tu będę zaglądać :-)

megi oo wspolczuje ci, ja koregos raz tez posliznelam sie ale zjechalam plecamy siniak byl ze hoho, na pewno bardzo boli
kroma to chyba najwyzszy czas sie pozbyc tego wozka, takich potrzebujacych troche jest i nawet ze smietnika wezma;-)

Future picuj sie picuj i dobrze tam naucz mojego Frucia ;-) Bo on ostatnio nic nie pamieta jak wraca z przedszkola ;-)

Smarka cos moja rodzinka... tzn dzieci. Mloda pare razy w nocy mi sie wybudzala przez nosek, inhalacje jej robilam w nocy.
Poza tym ok u nas ;-) Menżulka mam juz w domku :-)

pierwsza jazda na hulajnodze za nami....na dworze o wiele lepiej sobie radzi:tak:
ale mnie maly wkurzyl od rana..udaje ze mnie nie slyszy :wściekła/y:to sie wkurzylam i wyszlam z domu i stalam za drzwiami :-Dno i pomoglo;-)ubral sie bez wiekszego problemu..
ciacho dzieki ze pytasz..z kostka niby ok nawet nie czuje bolu ale musze uwazac na nia tymbardziej ze raz juz ja mialam zwichnieta....raz stane zle i dupa blada bedzie..
kroma anic jak skakalam na skakance to zle stanelam
my juz po zakupach na kilka dni mam z glowy:tak:
megi czemu sie tak spieszylas:-Duwazaj tam hehe

dzień dobry:unsure:
Spaaaaaać!
Kubuś od kilku dni co chwilę się budzi. W dzień nie ma apetytu a w nocy nadrabia i chce jeść.. wszystko mu się poprzestawiało.. ratunku !:wściekła/y:

marzenka a jaką hulajnogę młodemu kupiłaś? 2 czy 3 kołową?
megi zdrówka, dobrze, że skończyło się "tylko" na poobijaniu..
larvunia fajnie, że masz już faceta w domku, pewno świętowaliście jego powrót ;-)hihi :zawstydzona/y:zdrówka dla dzieciaczków
kroma witaj w klubie, u mojego chyba też ten ząbek który jeszcze się nie przebił daje się we znaki.. ehhh zawsze coś

Ja wózki mam 2 i to w domu! Graciarnia na maxa, ale nie mam gdzie ich trzymać. Gondola stoi u mamy w pokoju, a spacerówka u mnie..

Yolanta nie szalej tak, odpoczywaj więcej. Twardniejący brzuch to nie przelewki ..
A jak Wasze dzieciaczki się zachowują po zmianie czasu?
Mój zawsze zasypiał o 20 a teraz o 21.. ehhh
Muszę uciekać bo maruda jęczy
Buziaki miłego dnia :tak:

hej kobietki :)
A ja juz mam wózek naprawiony ;))) Moja mała też mało co korzysta ale jak do kościoła jadę to bez wózka lipa - tak przynajmniej mała zapieta i nie lata :p hehe a normalnie to tylko na nóżkach wszędzie albo oczywiście biegowym bo ta maniaczka tak zasuwa na nim, że nie mogłam dogonić wczoraj :)
Dziś musze okna pomyć wrr .. własnie wróciłam ze spowiedzi :) u nas rekolekcje - urwałam się na godzinke z pracy bo wieczorem to za późno msze sa i nie mam co z małą zrobić.
Marzenka, Megi - jak tam nogi ?? :)
Ja dzis mam w planie skakanke ale co z tego wyjdzie ??? Hm ... poskacze po oknach chyba :p

reklama
Do góry