reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
u mnie dzis poki co slonecznie ciekawe ile pozniej bedzie...bo niby teraz na minusie..:baffled:
madziarena a kontuzje kostki mam biegac ani skakac na skakance nie moge..
czekam dzis na 2 przesylki:tak:ciekawa jestem czy z fotela bede zadowolona:tak:

reklama
No hej;-)
Wpadam dziś na moment żeby nie było. Brak weny coś od niedawna. Czasem podczytam ale żeby odpisać no nie chce mi się:sorry2: Ładnie słonko świeci ale zimno, zaraz lecę po ciepłe skarpetki bo po nogach mi daje:-) Uszykuję zaraz na zupkę kalafiorową no i ziemniaki mi zostały więc chyba ulepię kopytka ziemniaczane do zupki. U nas nadal zębów brak, mały budzi się na amciu tylko raz więc źle nie jest. Walczę z odparzoną pupą stosując różnorodne maści, kremy na przemian...Zuzia ok bawi się i bajki ogląda, teraz codziennie na dworze inaczej być nie może, nie da rady. A u mnie jak to u mnie wsio ok po staremu:-)
Pozdrawiam mamy z brzuszkami szczególnie (yolanta fajny brzusio):tak:

Właśnie przyjechał kurier z karcherem - to czeka nas dzisiaj mycie autka ;P
Megi witaj witaj :))
Kurde spacerówka mi sie rozwaliła - kółko pękło :/ polecicie mi jakas dobra spacerowkę ? co sie super prowadzi bo moja to za dobra nie była :/ może sie uda naprawic choc watpie, a jak na wycieczke gdzies pojedziemy to mala po nozkach nie da rady :/

Witajcie.
Ja od rana zabiegana, mało czasu na wszystko ..
Teraz robię obiad - pomidorową, za pół godziny ćwiczenia a potem spacer z dziećmi, trzeba korzystać z pogody.

Tak więc sorki ale nie podczytam i szybko zmykam, może wieczorem zerknę.

Miłego dnia!! :-)

no teraz kazda z nas ma malo czasu na neta jak taka ladna pogoda...
my niedawno przyszlismy zdworku...zjedlismy obiadek..ja tez pocwicze a pozniej na rower se pojde :tak:bo watpie ze moj bedzie chcial...zreszta ma robote:tak:bedzie skrecal fotel i hulajnoge:-D:tak:
mycha jak tam widac jakies efekty?
ciacho tak pozno sniadanie?:szok::szok:ja to bym z glodu umarla juz..a jak jestem glodna to i zla:-D:-D

mycha no niezle sie zawzielas nad cwiczeniami
marzenka nie mialam czasu zeby zjesc dopiero o 12 mialam czas na cokolwiek

reklama
hejka ja też nie mam na nic czasu, w sumie dzisiaj znowu coś muszę oglądać i wybierać bo na wszystko długo się czeka, dzisiaj drzwi oglądałam do domu.

Teraz siedzę i zaraz idę na spacer z dzieciakami bo w domu szaleją.

Yolanta- jaki brzuch, wszystkie ciężarówki mają fajne brzuchy, a nie masz dużego, taki zgrabny jest. Jak się w Polsce klimatyzujecie.
Mycha- my też na pomidorówce, a ja nie mam zapału do ćwiczeń, miałam kilka dni jakieś problemy żołądkowe dzisiaj już lepiej ale mnie czyści coś ciągle.
Future- pochwal się potem nowym pokojem, a jaki kolor wybraliście ścian?
marzenka- ja to chyba nie dam rady zrzucić czegokolwiek, raz że żrę jak świnia, a dwa, że nie chce mi się ćwiczyć, ale mam komunię w maju i nie mogę się w nic wcisnąć. Idę zaraz na dwór, może jak za dzieciakami pobiegam to coś mi to da.

Dla reszty miłego dnia.

Do góry