reklama
marzenka21
Fanka BB :)
ciacho z czego je zrobilas?wygladaja jak te misie dla dzieci. lubisie czy cos podobnego..
larvunia przyszla dzis do mnie paczuszka probki zelu do mycia i krem z jonsona
ja jutro robie ciastka francuskie z jablkiem..babcia i ciocia do dawidka przychodza:-)wiec trzeba cos upichcic...
larvunia przyszla dzis do mnie paczuszka probki zelu do mycia i krem z jonsona
ja jutro robie ciastka francuskie z jablkiem..babcia i ciocia do dawidka przychodza:-)wiec trzeba cos upichcic...
C
ciasteczko
Gość
dzieki laski, marzenka mam taka specjalna forme z misiami 6 sztuk, kiedys w lidlu kupilam, megi dhl ci podrzuce;-)
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
marzenka, ciacho - one naprawdę jak lubisie wyglądają...
Larvunia jakiej koleżance hę?? okej..... masz u mnie minus
moja mała właśnie zjadła karmę dla psa. z uśmiechem. znaleziona na podłodze, nie wiem jakim cudem, jak jechałam podłogi dziś. daje psom, i zabieram miski na szafkę, bo mała łapkami grzebie. no i pewnie któryś piechur jej zostawił. eh....
Larvunia jakiej koleżance hę?? okej..... masz u mnie minus
moja mała właśnie zjadła karmę dla psa. z uśmiechem. znaleziona na podłodze, nie wiem jakim cudem, jak jechałam podłogi dziś. daje psom, i zabieram miski na szafkę, bo mała łapkami grzebie. no i pewnie któryś piechur jej zostawił. eh....
hehehe jakie oburzenie, nie wiem Future jakiej... nie myslalam nad tym, w kazdym razie lezy u mnie to i kurzy sie... kto pierwszy ten lepszy Ktora mnie odwiedzi i bedzie chciala to dam nie wiem Future komu, chcesz? to male jest ... moge Ci dac ;-)
okejo lece z sunią na dwor... i spac
okejo lece z sunią na dwor... i spac
marzenka21
dzien dobry
future to i tak nie jest zle...he he znam taki przypadek ze dziecko zjadlo psia kupe....
jakis nie caly rok dziecko mialo......
u mnie dawid nigdy nic takiego nie wzial do buzi a jak wzial juz to od razu pokazywal ze cos innego ma....
ehh ja juz na nogach...mlody przylazl w nocy bez dolu od pizamki i polozyl sie obok zesiusial siedobrze ze mialam podlozone...
no ale zdarza sie...
wstawac spioszki
future to i tak nie jest zle...he he znam taki przypadek ze dziecko zjadlo psia kupe....
jakis nie caly rok dziecko mialo......
u mnie dawid nigdy nic takiego nie wzial do buzi a jak wzial juz to od razu pokazywal ze cos innego ma....
ehh ja juz na nogach...mlody przylazl w nocy bez dolu od pizamki i polozyl sie obok zesiusial siedobrze ze mialam podlozone...
no ale zdarza sie...
wstawac spioszki
madziarena
Mamusia Amelki
hej kobietki
Nam też szubciutko dzionek minął ale jak po 15 wracam z pracy, obiad, mężulo jest o 16:30 to z dnia nic nie pozostaje więc spacer z małą i powrót do domku. Pojeździłam 25 minutek na orbim a potem trochę poćwiczyłam (jakieś 20 minut) aerobiku w domu kąpiel i spanko Mała zasnęła o 21:00 o 3 obudziła się na siusiu i spała dalej... myślę co tak na szybko ugotować na obiad i nie mam pomysłu ...
Nam też szubciutko dzionek minął ale jak po 15 wracam z pracy, obiad, mężulo jest o 16:30 to z dnia nic nie pozostaje więc spacer z małą i powrót do domku. Pojeździłam 25 minutek na orbim a potem trochę poćwiczyłam (jakieś 20 minut) aerobiku w domu kąpiel i spanko Mała zasnęła o 21:00 o 3 obudziła się na siusiu i spała dalej... myślę co tak na szybko ugotować na obiad i nie mam pomysłu ...
marzenka21
hehe a ja wczoraj se zrobilam luzik od cwiczen tzn tylko brzuszki....
ja dzis pierozki mam i obiad z glowy ale za niedlugo zabieram sie za ciastka francuskie pozniej spacer i rodzinka przyjdzie aha i jeszcze posprzatac musze...ehh jakas dzis nerwowa jestem od ranasama niewiem o co koman....
a pozniej na rower ide z kolezanka jak dobrze pojdzie i pogoda sie nie zepsuje
ja dzis pierozki mam i obiad z glowy ale za niedlugo zabieram sie za ciastka francuskie pozniej spacer i rodzinka przyjdzie aha i jeszcze posprzatac musze...ehh jakas dzis nerwowa jestem od ranasama niewiem o co koman....
a pozniej na rower ide z kolezanka jak dobrze pojdzie i pogoda sie nie zepsuje
reklama
C
ciasteczko
Gość
hej hej
marzenka to bedziesz miala zajety dzien:-) madziarena nie mam pomyslu co na szybkiego, sama nie wiem co zrobie moze frytki...
ja dzisiaj do dentysty mam nadzieje ze to juz ostatni raz tak dlugo
marzenka to bedziesz miala zajety dzien:-) madziarena nie mam pomyslu co na szybkiego, sama nie wiem co zrobie moze frytki...
ja dzisiaj do dentysty mam nadzieje ze to juz ostatni raz tak dlugo
Podziel się: