reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka - w dzień wiosny synuś Ci się urodził super. wszystkiego najlepszego dla Dawidka.

mycha - ona nie zjadła, bo ja widziałam, ze cos cmokta i zabrałam jej. ale już była karma rozmoknięta ;)

u nas juz 14 stopni, ale słonka ani widu, ani słychu ;/

Larvunia teraz pod czujnym okiem teściowej, nie może podpaść ;) haha dlatego jej nie bedzie.

Larvuś jak chcesz się wyrwać na spacer czy cos, to dawaj! pomogę Ci to przetrwac!

reklama
Hej dziewczyny, ja tak tylko przelotem napisac, ze dojechalismy w calosci. Chociaz nigdy wiecej samolotem w koncowce ciazy, myslalam, ze tam umre i doskonale rozumiem kobiety z menopauza... bac sie nie balam, ale na ladowanie i start moj organizm reagowal wywalaniem wody kazdym porem mojej skory. Masakra, az mi glupio bylo, dobrze, ze chusteczki odswiezajace w toalecie byly.
A teraz zalatwiac cala tone ******* popowrotowych... ale zajrze tu jeszcze i doczytam Was, buziaaaaaaki :-D

marzenka - w dzień wiosny synuś Ci się urodził super. wszystkiego najlepszego dla Dawidka.

mycha - ona nie zjadła, bo ja widziałam, ze cos cmokta i zabrałam jej. ale już była karma rozmoknięta ;)

u nas juz 14 stopni, ale słonka ani widu, ani słychu ;/

Larvunia teraz pod czujnym okiem teściowej, nie może podpaść ;) haha dlatego jej nie bedzie.

Larvuś jak chcesz się wyrwać na spacer czy cos, to dawaj! pomogę Ci to przetrwac!

A to Future sorki, widocznie nie doczytałam albo źle zrozumiałam,
zakręcona jestem ostatnimi czasy .. Zaś nerwówka bo Nasza sprawa z lekka ruszyła
i może do końca przyszłego tygodnia coś będziemy mniej więcej wiedzieć,
okaże się masakra chyba do tego czasu paznokcie będę obgryzać :baffled:

Hej dziewczyny, ja tak tylko przelotem napisac, ze dojechalismy w calosci. Chociaz nigdy wiecej samolotem w koncowce ciazy, myslalam, ze tam umre i doskonale rozumiem kobiety z menopauza... bac sie nie balam, ale na ladowanie i start moj organizm reagowal wywalaniem wody kazdym porem mojej skory. Masakra, az mi glupio bylo, dobrze, ze chusteczki odswiezajace w toalecie byly.
A teraz zalatwiac cala tone ******* popowrotowych... ale zajrze tu jeszcze i doczytam Was, buziaaaaaaki :-D

Yolanta super, że jesteście już na miejscu :tak:i współczuję przeżyć, Ja osobiście chyba bym do samolotu nie wsiadła :no: :sorry2:
ale najważniejsze że bezpiecznie dolecieliście i teraz tylko na nowo się zaklimatyzujecie i będzie ok :tak: buźki

No i już po godzinnym treningu jestem, a teraz lecę pod prysznic .. buziole ;-)

Mycha widzę, że ostro ćwiczysz, a jeśli mogę wiedzieć co robisz ? Orbitrek, rowerek czy jakieś inne ćwiczonka ?
Yola - no to witamy na naszej polskiej ziemi :))

hejo , jestem w przelocie..
masakra jak chlodno dzis :baffled: Posciel wywalilam na dwor swierzo co ubraną, ale chyba zaraz ja wciagne z powrotem bo wilgocia najdzie... bbrrr...
Widzialam z okna jak dzieci szly topic marzanne :-D i przypomnialo mi sie ze dzis 1 dzien wiosny ;-)

Future dzieki, ale nie zostawie samej tesciowej, jak juz do mnie przyjedzie to przeciez nie bedzie sama siedziec. Staram sie myslec optymistycznie, ze bedzie super ;-) Martwie sie tylko tą pustką w lodowce... No zobaczymy jak to będzie ;-)

jejku mi jakos chlodno sie zrobilo... moze dlatego ze prawie przysnelam z mloda jak ona zasypiala....
szkoda ze slonca nie ma...
no dobra to milego popoludnia kochaniutkie :-)

ciacho widzialam w blogu jak szalejesz! SUPER WYPIEKI!!!! Az mi slinka leciala jak ogladalam, powaznie. Moze naciagne tesciowa na pare skladnikow i muffinki porobie a ona bedzie sie dziecmi zajmowac ;-) mam smaka na slodkie a nic w domu nie mam ....

larvunia ale chyba to co potrzeba to masz w domu, tam ida proste skladniki, mleko mozna zastapic maslanka
mozna bez kakao zrobic, dasz rade:tak:a troche poszalalam wczoraj a co:-D:-D
mycha a tam sa kawalki gorzkiej czekolady,

reklama
ciacho ja w lodowce mam dżem, jaja i musztarde, szczypiorek lekko zdechly i masmix :baffled: z tego sie nie da ciasta zrobic ;-)
ohooooo mloda sie ibudzila... papa

Do góry