reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bry
bede kobitki sporadycznie teraz.... ide sprzatac bo neibawem mam nalot tesciowej ;-)
a przy Misiuli to bedzie mistrzostwo swiata sprzatac :-D
ogolnie bedzie mnie teraz mniej, bajo ;-)

reklama
hejka

ja się wyspałam, młody obudził się dopiero o 5 nad ranem a tak spali całą noc.

Future- moje też już kosztowały wody dla psa i karmy i żyją. Dzieciaki to ciekawskie są.
ciasteczko- te misie jak Lubisie wyglądają, a masz ich przepis na blogu?
Lavrunia- rozumiem cię ja przy moich też nie mam jak dobrze posprzątać, na szczęście ja mam nalot gości dopiero w sobotę, więc jakoś ogarnę chatę pomału.
marzenka- zazdroszczę tego roweru ja nie mam jak z dwójką pojeździć, jeszcze dzisiaj muszę iść do UP bo mi pita nie wysłali a chcę się w końcu rozliczyć.
madzierana- a ty tylko do 15 pracujesz, fajne masz godziny, zawsze to jest więcej czasu po pracy, a teraz jak ciepło jest to się dzień tak szybko nie kończy, ja chyba dzisiaj placki będę miała.

marzenka wlasnie 100lat dla mlodego!!
kroma
robilam z przepisu na muffinki tam jest link podany ale mozesz zrobic z biszkoptowego ciasta beda
lzejsze

Hej !!

Wpadlam zyczyc wszystkiego naj naj najlepszego Dawidkowi duzo zdrowka i usmiechu na codzien :-):-)

Larvunia bedzie fajnie z tesciowa w gruncie rzeczy nie sa one az takie zle ;-);-)

ciacho ciasteczka fajnie wygladaja jak kupne chyba juz kiedys je tu pokazywalas ;-) prawdziwe misie-lubisie :-)

ja na obiad mam zupe wczorajsza i moze pizze zakupie do tego :tak:
a tak to po staremu u nas
jutro wieczorem ostatnie zebranie w kosciele :tak: nie chce mi sie jechac bo pozno robia o 19:30 i wroce po 21 pewnie wrr...

Cześć
Wstałam nie dawno z ciężkim bólem ale wstałam:-p najchętniej poleżałabym nawet do południa:-D Gary pomyłam bo się nazbierało od wczoraj, zero chętnych by się tym zająć. Robiłam wczoraj boloński garnek z pomysłu na.....ale się najedliśmy. Dziś grochowa z poniedziałku a co! trzeba zjeść:tak:
marzenka zdrówka szczęścia i mnóstwa uśmiechu dla Dawidka na 3 urodzinki:-)
Lecę na nk i fb potem jakieś amciu trzeba zrobić:-)

dziekujemy za zyczonka
a to dla was od nas:-D DSC00374.jpg

reklama
Witajcie.

Future no to Ci Hesia niezła jak zjadła karmę dla psów, najważniejsze że nic jej po tym nie było. :tak:

marzenka to sie nalatalas ale czasem tak dobrze tylko ze teraz wiosna wiec czlowiek podwojnie jest zmeczony takie wiosenne znurzenie

a ja "odkurzylam" dzisiaj piekarnik i o takie cudo upieklam

Ciacho te ciasteczka naprawdę pysznie wyglądają, one są z jakimiś kawałkami czekolady
czy coś bo widać takie małe drobinki??

bry
bede kobitki sporadycznie teraz.... ide sprzatac bo neibawem mam nalot tesciowej ;-)
a przy Misiuli to bedzie mistrzostwo swiata sprzatac :-D
ogolnie bedzie mnie teraz mniej, bajo ;-)

Larvunia
będzie dobrze, Ja byłam kilka razy u teściowej jeszcze jak w ciąży byłam z Jaśkiem
i żyję :-p ale poważnie nie było źle, oni akurat mają bardzo duże podwórko Wojtek się wybiegał i ogólnie fajnie było
a i przy okazji mężuś miał kilka dni na przemyślenia bo wtedy nabroił :-p będzie fajnie i troszkę może uda Ci się odpocząć.

dziekujemy za zyczonka
a to dla was od nas:-DZobacz załącznik 448969

Marzenka Ty następna kusisz??? :angry: hehe pysznie ciasteczka wyglądają :tak: :-)
Kurcze Ja słodyczy nie mogę a Wy jak na złość babki kusicie ... nosz .... :-p

1000000000000000 latek dla Dawidka, zdrówka, szczęścia i dużo prezentów ;-) :-) :-)

Za godzinę ćwiczenia a potem ... hmm .. potem nie wiem co bo obiad mam, wczoraj robiłam zupkę jarzynową
i mam też na dziś bo zawsze jak robię zupę to na 2 dni :-) bo na 3 dzień to już raczej nie dobra będzie
ale i tak robię tak aby na 2 dni wystarczyło po co więcej ...

Miłego dnia. :tak:

Do góry