reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
heloł. ale zgon. ide chyba spac. brzuch mi dokazuje. to od latania za małą. dzisiaj wszystko w biegu. Gdyby nie Larviszcze to bym nie podołała. a moja spala dzis tylko godzine, wiec od 17 juz byl sajgon, następnym razem nagram to. ale musialam ją do 19 przetrzymac.
spoko, ide pod prysznic i do wyra!
spoko, ide pod prysznic i do wyra!
aniolek-86
Madziula :P
Yolanta szczęśliwej podróży, udanego lotu.
Humor od rana bez zmian.. ale staram się o tym nie myśleć. Spokojnej nocy Kochane :*
Humor od rana bez zmian.. ale staram się o tym nie myśleć. Spokojnej nocy Kochane :*
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry :-) i znikam milego dnia zycze
madziarena
Mamusia Amelki
hello ! Witam się i znikam bo mam dzisiaj sajgonw pracy ... OŁłłłl miłego dzionka !!
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Też życzę miłego miłego:-) Chyba dziś nie wlecę tutaj, nie ma za bardzo o czym pisać po staremu wsio;-)
FutureMummy
hej a mnie dalej brzuch pobolewa i krzyz. niby się wyspałam, ale nie przeszło. a teraz muszę się brać za sprzątanie, bo włosy fruwają kundlowe i wogól syfilis. wczoraj nic nie robiłam. no to do roboty!
reklama
FutureMummy
owca z hesią też mnie bolał, a poza tym on mowil, ze moze olec, bo się macica rozciąga. ale to jest takie dokuczliwe.
ide do lekarza 27 na usg genetyczne, wiec wszystko bedzie wiadomo. ale jest na pewno dobrze
ide do lekarza 27 na usg genetyczne, wiec wszystko bedzie wiadomo. ale jest na pewno dobrze
Podziel się: