reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
ja juz wrocilam do domku...bylam w miescie :tak:
zabieram sie za pierozki:tak:pierwszy raz robie:eek:
future ja tez tak mialam.....ale fakt macica sie rozciaga..

reklama
cześć dziewczyny!!!Mam pytanie czy któraś z was miala doświadczenia z oddziałem chirurgii dziecięcej na Dekerta???? Czeka nas zabieg przepukliny pachwinowej mały będzie miał wtedy 8miesięcy i nie mam pojęcia jak to wygląda ani jak jest z pobytem rodzica z tak małym dzieckiem ? Może któras z was mi pomoże?! Bo w drezdenku rodzic może być z dzieckiem 24godz i ma dostęp do wszystkiego (łazienka, lodówka, mikrofala, czajnik, spanie) a niewiem jak to jest w gorzowie? proszę o pomoc!! Pozdrawiam

Agu-laJa byłam raz z moją córką jak miała 1,5 roczku na zabiegu na Dekerta w Gorzowie(miała wycinanego naczyniaka) spędziłam z nią całą dobę dali mi łóżko za które trzeba było zapłacić wtedy 10zł za dobę, ogólnie dobrze wspominam...jedzenie sama musiałam sobie zakupić w bufecie np. Nie wiem jak jest teraz i jak się jest kilka dni...

hejka dziewczyny ja na chwilkę, nie mam czasu i jakoś nawet mi się nie chce na kompie siedzieć, kursuję z dzieciakami, chore teraz są, mają przeziębienie, katara i kaszel, ale z głupoty Olka nie doleczona jest, dali mi dla niej jak była chora na zapalenie gardła za małą dawkę w aptece antybiotyku i brała 3 dni, w sumie potem tydzień był spokój i miała katar, potem Arek i potem obydwoje kaszel, na szczęście nie trzeba dla nich antybiotyku i lekarz się wkurzył, że aptekarka miała napisane jak byk, że na 7 dni kuracja a ta dała na 3 dni. Już w sumie najgorsze przeszły bo katar mają teraz na końcówce. Spadam i życzę miłego dnia. A M wrócił i teraz korzystam jak jest i załatwiam sprawy.

kroma zdrowka dla dzieciakow, fajnie ze M w domu zawsze to troche lzej:-), moj niedlugo bedzie mial urlop wiec tez bedzie latwiej:-)

ale jestem padnieta...masakra..
nie spie od 5 hehe i teraz juz zmeczona jestem...
pierozki wyszly super..75szt nalepilam i polowe z tego zamrozilam i jeszcze na jutro i obiadek z glowy:tak:
moj do pracy pojechal i wroci dopiero jutro po pracy....nie lubie jak go nie ma......zwlaszcza wieczorami

bylismy w parku sie nalatalam za dawidkiem hehe fajnie :-Dpogralismy w pilke i biedny juz spac chce:-Dale go przetrzymam do 18.jakos tak lepiej na sercu jak jestesmy we trojke na spacerze....pamietam jak cale lato sami chodzilismy i teraz chyba bardziej doceniam takie momenty;-)
kroma korzystaj pewnie;-)ja tez dzis rano wykorzystalam ze mezulek byl;-)

marzenka to sie nalatalas ale czasem tak dobrze tylko ze teraz wiosna wiec czlowiek podwojnie jest zmeczony takie wiosenne znurzenie

a ja "odkurzylam" dzisiaj piekarnik i o takie cudo upieklam

reklama
Do góry