reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejo! Nam tez dzien zlecial niesamowicie szybko. Od rana na spacerku i zakupach potem rower, plac zabaw, grałyśmy w piłkę troszke do piasku, na rowerek biegowy i o 19:00 dziecko mi zaniemoglo - kapalam ja na spiku :) mam nadzieje, ze dzis pogoda podobna bo do ZOO chcemy pojechac ;)
Marzena jak sie nie myle Dawidek kiedys stawial stopy do środka - byłaś u ortopedy i co zalecil? Tylko te sandałki ? Pomogły ? Bo Amelka cos mi zaczuna do srodka dawac stopy :/
No nic szykuje sie do kosciola :) Milego dnia !!

reklama
Hej Dziewczynki. Ja wczoraj "balowałam" tzn. byłam troszkę na imieninach u wujka. Było fajnie, szkoda tylko, że czas tak szybko leci. Byliśmy też wczoraj na dworze z Kubusiem ładnych kilka godzin. A to przed wyjściem na spacerek:

S6304862.jpgS6304854.jpg

Dziś może pojadę do babci na obiadek :-p
Miłej niedzieli.

Future jak imprezka?

Ostatnia edycja:
madziarena bylismy u ortopedy w styczniu i powiedzial ze to sie samo unormuje ze ma jeszcze czas.....nosil te buty ortopedyczne ale bez wkladek mnie sie wydaje ze cos tam pomogly;-)tylko musimy pilnowac zeby za duzo nie przybieral :tak:
aniolek ladny kolor niebiesciutki:tak:i maly jak rozwalony:-D
hehe jak na amelke to bardzo szybko poszla ci spac:tak:moj juz spal o 18-30 i cale szczescie bo sama bylam wypompowana:-D
znikam kochane
milej niedzieli

madziarena dzisiaj juz nie ma byc tak cieplo ale tak jest 10stop:-)
aniolek bardzo fajna spacerowka:tak: marzenka milej niedzieli
a ja skonczyla kolejne kolczyki:-):-D przynajmnie mam zajecie:blink:

dzięki laski, impra jeszcze trwa. masakra. jedzą piją i do domu się nie wybierają. Hesia śpi już 2 godzinki, niech spi aniołek, wstanie to zabieram ją do wózka i na dwor. chociaż siedzimy na werandzie, przy otwartych drzwiach, ale nie chce, zeby siedziala w tym hałasie. Wczoraj dzień pełen przygód dla niej i budziła mi się w nocy. kto ma ochote, to zdjęcia w galerii.

A ja nie :p A tak serio to od rana nie mam czasu sie po tylku podrapac, okazalo sie, ze spakowanie tych naszych rzeczy to nie takie proste jak mi sie wydawalo... ale wlasnie dopielismy torby, jutro wieczorem tylko resztki do bagazu podrecznego i kooooniec :-) Buziaki i slonko przesylam!

dzien doberek:-)
my wczoraj jak wyruszylismy w droge rowerami po 13 tak o 17 do domku dopiero zladowalismy i jakies 10km przejechane:tak:dobrze mi z tym w koncu sie cos dzieje;-)
u nas wczoraj wieczorem burza byla i popadalo:szok:u was tez?
ciacho jak tam ci niedziela minela?malo ciebie tu bylo wczoraj;-)
yolanta no to jeszcze troche a bedziesz w polsce;-)pewnie sie doczekac nie mozesz:tak:
larvunia fajnie ze juz jestes;-)

reklama
marzenko u nas slicznie bylo do konca dnia...
ale brat dzwonil wracal z koncertu ze szczecina i tez mowil ze gradobicie i gesty deszcz pada...

czesc wogole :-)

Do góry