reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej. Ale pogoda superowa dzisiaj - jest meeega cieplo ! Wlasnie wróciłyśmy ze spacerku 3 godziny chodziłysmy - tzn ja pchałam wózek a Aminia siedziala - przebieramy sie w dres i idziemy na rower ;) kocham taka pogode - szkoda tylko, ze sama dzis jestem - moj ma sluzbe ehs ..
Future - szczena opadla i wlasnie jej szukam - tort rewelacyjny !!! niesamowity !!! cudny !!

reklama
Cześć Wam.
Pogoda jest śliczna, chatkę kończę ogarniać, zaraz wskakuje na orbi i inne takie ;-)
a potem obiad wstawię, mąż przyjedzie zjemy i pewnie wyruszymy na kawkę gdzieś :tak:

Miłego dnia i weekendu ;-)

hejka ja jak wybyłam o 9 to nie dawno wróciłam z dzieciakami, wszędzie była, nogi mi odpadają, nic sobie nie kupiłam, w ogóle nie ma przecen. Zadowolona jestem, bo w Gorzowie znalazłam specjalistę od żylaków co robi w tych samych cenach co mój doktor z Poznania, więc nie muszę jechać taki kawał.

Future- piękny, ktoś ma talent. Mam nadzieję, że tak samo smakuje jak wygląda. Udanej imprezki.
Mycha- ja na Orbi wskakuję wieczorkiem, teraz by mi dzieciaki nie dały. Ja sie wzięłam za pranie zimowych ciuchów, jak pogoda ładna trzeba korzystać.
Owca- u nas też ma być chłodniej w tygodniu, ja dzisiaj nie wiedziałam jak dzieciaki ubrać, ciepło jak na lato.

Miłego weekendu ja wybywam do teścia na urodziny, w końcu gdzieś się wyrwę, ide głowę myć.

słuchajcie tort bomba. w srodku jak lodowy. taki jogurtowy, kwaskowaty, zeby się z tą polewą marcepanową dobrze komponował. a te truskawki to chyba prawdziwe rozcierane bo nawet zgrzytały te pestki z truskawek. no miód malina. babka ma chyba we mnie stałego klienta, bo tak jak kroma napisala- smakuje jak wygląda. pyszny. Hesia też zjadla troche, chociaż nie je słodyczy.
aha, z torta nic nie zostalo jakby ktos pytał ;)

czesc dziewuszki:-)
ja caly dzien zalatany mialam pozniej pol dnia na rowerach i teraz ledwo na oczy patrze...zmeczenie robi swoje
future tort przepiekny...napewno musial byc dobry:tak:
a ja szukam fotela typu finka i kurde taki wybor ze juz sama niewiem co tu robic cholercia nie lubie takich zakupow.....
pogoda piekna:tak:okazalo sie ze jeszcze w tym sezonie nie musimy wymieniac fotelika:tak:jest jeszcze dobry :tak:
zmykam polezec przed tv:tak:
a bylam dzis na solarce:tak:
owca chodzisz co tydzien?czy jak ci tam pasuje na solarium?
milego wieczorku:tak:

Witam wieczornie
my tez bylismy na dzialce
mlody sie wylatal
a haneczka znow spi u babci
wrocila z urodzin zadowolona i do domu nie chce wracac hehe
ja sobie drineczka zrobilam jakos mnie naszlo

Marzenka to tez mieliscie dzionek rekreacyjny hehe a ja na solarke staram sie chodzic 1 raz w tygodniu po 15 minut
ale niestety 18 kwietnia konczy mi sie moj karnet i narazie nie bede przedluzac :no:
takze wyblakne znow :-( ale chce odpoczac troszke od lamp haha...

Dobranoc :-)

hello:tak:
nawet niewiem kiedy mlody przyszedl do nas do loza:confused::eek:
owca ja teraz zaczne chodzic to zalezy tez na ile mi fundusze pozwola ale musze nabrac karnacji zreszta zle sie czuje juz taka blada a moje nogi to az strach pokazac takie blade....u mnie to wlasnie najwiekszy problem z nogami bo tak szybko nie lapie tak jak np na twarzy dlatego solar mi pomoze w tym .....nie chce przesadzic tez....ale te pare razy se pojde..a jakie samopoczucie lepsze:-D
to ty kochana nic nie placisz jak masz karnet?ulala jak ci dobrze :tak:
a my sie meczymy z katarem ubralam malemu wczoraj letnia czapke bluzke i bluze grubsza na placu zabaw sie tak zgrzal a biegal w samej bluzce cienkiej adzis juz katar ma..mam nadzieje ze sie na tym skonczy bo nie wyobrazam sobie zeby byl chory w tak piekna pogode....no ale choroba nie wybiera:tak:no wczoraj to taki mialam ubaw z malego ze szok tak smigal po tym placu nawet nie wiedzial gdzie my jestesmy jakby zupelnie o nas zapomnial a my siedzielimy i obserwowalismy co on wyprawia :)widac ze brakowao mu dzieci.......ale co ja sie nasmialam..............:-D
future jak tam po roczku?zadowoleni?

Ostatnia edycja:
Witam z ranca
synalek nas obudzil przed 7 wrr...ale polezalam jeszcze i wstalam teraz :tak:
zaraz wyjde z psem i o 10 trzeba jechac do mamy po mloda i do kosciola :tak:
pozniej na dzialeczke na grila jupi..:-)

Marzenka taka ta pogoda teraz zdradliwa jest,moj mlody tez pokaszluje od 2 dni a syropu nie ruszy...
moze przejdzie samo oby...
mnie tez od dluzszego czasu boli gardlo wieczorami...i tez kaszel mam jakis...:baffled:
co do solara to mam karnet podpisalam taka umowe na rok i place miesiecznie po 20 euro :tak:
moge chodzic codziennie maks 30 min :tak:
z poczatku chodzilam 2 razy w tyg a teraz raz bo nie zawsze chce mi sie jechac do centrum :tak:
no i wlasnie w kwietniu przed komunia umowa mi sie konczy wiec wtedy juz nie bede chodzic :no:

Future jak tam impra??

Milej niedzieli kochane :happy2:

reklama
witam niedzielnie
alez wczoraj bylo pieknie-marzenie:-)
ja musze sobie kupic krem ktory ma filtr nie powinnam zbytnio opalac twarzy:dry:

Do góry