reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenko pierwsza jazda super, bardzo udana. Byliśmy na dworze kilka ładnych godzin. Wózeczek świetny, lekki, fajnie się prowadzi. Jestem mega zadowolona póki co.. Tylko że mój Kubuś zgubił bucika.. adidaska.. nie wiem jak to się stało widocznie tak wywijał że gdzieś upadł a ja nie zauważyłam.. Szukałam później idąc tą samą drogą, ale nie znalazłam :-(

Ciasteczko śliczna sukieneczka :tak:gdzie taką dorwałaś? i za ile?

Pogoda dziś piękna.. oby już tak zostało
Miłej nocki Kochane

reklama
ciasteczko- ja nawet takiej nie włożę, a lubię sukienki, ta mi się bardzo podoba.
marzenka- ma dojść do złotówki, bo ma nie być ty z najgorszego chowu i jeszcze wszyscy korzystają na okazji zmiany prawa, to podwyższą ceny. Jak jajko pójdzie to i wszystko co z jaj jest robione, albo będą używać jajek w proszku. Ja chyba kury kupię i zacznę hodować. A współczuję, że się nie udało, ja też bym na rowerze pojeździła, tylko nie mam co z dzieciakami zrobić.
Mycha- ty to masz huśtawki, głowa do góry, możesz smęcić, ważnie że dzieciaki zdrowe.

u nas ciepło, a ja wyszłam z rana to tak ciepło nie było i dzieci jak na Syberię ubrałam, a potem po drodze jak wracałam o 3 od mamy to rozbierałam, ale mnie giry bolą od noszenia księciunia z wózkiem.

Dzien dpberek !!
ciacho a u mnie chyba dzis bedzie chlodniej niz wczoraj buu
jak narazie slonca nie ma..ale moze jeszcze wyjdzie hmm...
wczoraj zakupilismy grilla i jak bedzie jutro pogoda to zrobimy pierwszego w tym roku hehe...:-):-)

Teraz jajca gotuje i ryz zrobie salatke z tunczykiem bedzie na kolacje...
musze na zakupy wyruszyc bo pusto w lodowce...

Future udanej imprezki :-)

Takze milego dnia kochane :-):-)

oto i on ;)

torcik 034.jpgtorcik 041.jpgtorcik 033.jpgtorcik 030.jpg

Miłego weekendu laski, korzystajcie z ciepełka:-)

Future to mi oczy wyszły:szok:, powiem tyle WOW!!!!! piękny TORCIK, cudo!!:-) Tam "ę" brakuje w wyrazie księżniczki? czy się nie zmieściło? ale tak czy siak nie mogę się napatrzeć:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry