reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Wam.

U Nas weekend spokojnie minął, w sobotę byliśmy u rodziców wczoraj też u jednych i u drugich rodziców
byliśmy, jakoś dzień zleciał, wieczorem burza była że hoho ...

U Nas już 2 ząbki widać :tak:lada moment powinny się przebić :-) a kolejne dwa trochę dłużej będą wychodzić ..
I to wszystkie u góry jedynki i dwójki ... Teraz tylko czekamy aż wyjdą :tak: :tak: :tak:

Jutro kilka spraw mamy do załatwienia na mieście więc pewnie nawet z rana nie zerknę ...

Miłego dzionka życzę. ;-)

reklama
Hello

taki fajny dzien sie zapowiadal a tu pzyszlo rozliczenie za ogrzewanie i juz sie wkurzylam .okna wymienione i drzwi , kaloryfery powylaczane teraz byly albo poskrecane na maksa i znowu musze doplacic ponad tysiac zlotych!rok temu 1400. no cholera jasna jak to jest mozliwe wogole:(szlag mnie trafi,. tu ludzie maja koncowy rachunek 700 zl i jeszcze maja nadplate a ja na koniec mam ponad 2 tyg i polowe musze doplacic. sorki ze tu wlazlam i krzycze tylko ale mnie nosi juz. zaraz ide do spoldzielni zapytac o co kaman bo liczniki byly spisywane i polowa mniej niz w tamtym roku a rachunek podobny...wrrrr

poza tym u nas wsio ok, mlody w brzuchu szaleje, zebra mnie tylko bola jak siedze bo mi brzuch wypycha.
pierwszego grilla zaliczylismy w weekend wiec sezon otwarty :D

blond jaja z tym ogrzewaniem jak co roku, ja mam mniej nagrzane niz rok temu, place wiecej co miesiac a nadplata jest mniejsz niz rok temu a dlaczego ?? nie kumam tego

widze temat ogrzewania ciekawe jak u mnie bedzie bo ja mam prawie 3krotnie mniej niz w tamtym roku:tak:
ale mi sie trafila okazja kupilam daw adidasy niebieskie adidasa za 15zl akurat jak na niego:tak:jak wyschna to foto strzele:tak:

No to super Marzenka że kupiłaś Dawidowi adidasy a gdzie że tak mało dałaś?

Ja właśnie skończyłam trening, jeszcze powtórka wieczorem będzie przed seansem filmowym ;-) :-)
Marzenka aż gorąco Mi od tego co Mi mężuś Mój przywiózł od Ciebie :tak: :tak: teraz czuje, że coś się dzieje :-) :tak:

Ja też muszę Wojtkowi adidasy kupić bo takie fajne półbuty ma,
wyobraźcie sobie że w tamtym roku na wiosnę kupiłam Wojtkowi właśnie te półbuty
(nawet foto robiłam i Wam pokazywałam) i w sobotę mąż wyciągnął je z szafki przymierzył Wojtkowi
i pasują a są jak nowe, w ogóle w sumie nie zniszczone :no: ;-) więc tylko adidaski dokupimy
i będzie git :tak: chyba wtedy troszkę większe na niego były te półbuty i dlatego jeszcze pasują,
tak Mi się jakoś wydaję że rozmiar większe wtedy kupowaliśmy ;-)

Kurde nie mam pomysłu co na obiad, :baffled: co robicie na obiado??? :sorry:

Marzenka to fajna okazje znalazlas...

Mycha u nas dzis nie ma obiadu tylko kalafior z bulka zrobilam i takie kotlety rybne i wsio
tak na szybko bo jak mloda wroci ma 15 minut na zjedzenie i jedziemy...

Milego popoludnia :-):-)

marzenka ja mam 1/3 mniej nagrzane i co z tego ze co miesiac wiecej place a i tak doopa jak policzylam zeszloroczne jednostki przez dziesiejsza cene to bym mialam 140zl niedoplaty wychodzi ze prawie trzeba nie grzac:wściekła/y:
mycha ja mam ziemniaki, kurka sos i surowke

no to ciekawe jak u nas bedzie z ogrzewaniem....
ja mam obiad z wczoraj ziemniaczki schabowe i surowka:tak:
zmykam bo mam oliviera do pilnowania:-D

A tu dzis sprzatanie, sprzatanie i zachodzenie w glowie jakim cudem dopakowac to co znajduje. Ale poki co daje rade. A jutro leeeeecim :-D Doczekac sie nie moge, ale tez sie troszke denerwuje.. mam nadzieje, ze dobrze ten start i ladowanie z maluchem zniesiemy, reszty sie nie boje. Stewardzi w TAPie sa strasznie fajni, pewnie sami beda mnie ganiac, zebym tuptala po pokladzie i woda poic :-D No i mam nadzieje, ze w pociagu duzo ludzi nie bedzie, bo przepychanie sie, zeby wyjsc do toalety, czy polazic to cos czego strasznie niecierpie. No, ale jeden dzien sie przemeczymy ta podroza, a pozniej juz spokoj :-) Wracam do sprzatania, odsapnelam troszke.

reklama
yolanta o to sie dzisiaj u ciebie dzieje, juz jutro bedziecie w kraju:-)
a w jakiej czesci gorzowa bedziesz mieszkac? sorry zapytanie jako cos;-):-D

Do góry