reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
marzenka to ladny wypad sobie zrobiliscie, ja wieki na rowerze nie jezdzilam a kiedys potrafilam tak 15km dziennie:-D
niedziela leniwie minela tzn. nigdzie sie nie spieszlismy dwa dlugie spacery zaliczylismy wczoraj, tylko wieczorem cos bardzo wialo i juz tak cieplo nie bylo
larvunia jak dzieciaki, mlody w przedszkolu?

reklama
aniolek ja tez mam nerwa ale na tego mojego lobuza juz mi cisnienie podniosl od rana:wściekła/y:
znow jakies nie teges ma zachowanie!!wczoral plul mi w twarz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ciacho no tak ladny wypad byl:tak:ale dobrze mi z tym hehe:tak:

ciacho tjaaaa w przedszkolu :tak:
ale chyba sobotni spacer go doprawil bo zaczyna smarac... spocil sie, zdjelam mu czapku i musialo go przewiac :-(
ale wesoly jest :tak:
a ja od srody bede miec tesciowa w domu.... nie wiem co o tym myslec.... :eek:

Hej kobietki :)
U nas też wczoraj burzowo było, ale od rana spacerowaliśmy - cały dzień na dworku. Właśnie zwijam się zaraz do ZG - tylko jak mam tego mojego małego śpiocha obudzić ?
Aniołek nie martw sie - tak to juz jest z tymi facetami - co nerwów napsują to ich :)
Marzenko - ehs z tymi dziecmi - AMINIA tez nauczyla sie pluc ale w twarz jeszcze mi nie dala
Larvunia - Hej
Future - super, ze imprezka udana ;) później oblookam fotki :)
Yolanta - pakuj sie pakuj i witamy w PL :)

To i ja sie przywitam z kawa :-):-)
u nas wczoraj bylo deszczowo i niestety nici z grilla obiad byl w mc donald bo nic nie mialam w domu...
ale dzis juz lepiej slonko wychodzi :-)
u nas znow strajk dzis tramwajow a ja mam wizyty u laryngolog z hania
i m musi jechac nas zawiezc :tak:
Mama sciagnelam i m ja przywiezie do nas bedzie z szymkiem siedziala jak my pojedziemy bo tam to zawsze bite 2-3 godz u tego lekarza wrr...

Aniolek nie denerwuj sie to tylko facet hehe :-D oni lubia nas wkurzac...:tak:

Marzenka to sobie pojezdziliscie niezle,a maly lobuziak widze hehe znow daje popalic ;-)

Larvunia nalot tesciowej sie szykuje bedzie dobrze zobaczysz pomoze przy dzieciach i w domu :-)

Madziarena,ciacho hej laseczki :-)

owca o tramwaje sie dziwilam ale spoko ;-)
kurcze trza sie wziaść w garsc i zaczac sprzatac ;-)
MILEGO DNIA DZIEWCZYNY !

reklama
Witam poniedziałkowo:) Wreszcie początek tygodnia, nie lubię soboty ani niedzieli nudno jak nie wiem. Dobrze że chociaż pogoda była to znów spacer zaliczyliśmy z dziećmi:tak: Dziś też słonko ale jakieś babolce na niebie się tworzą od rana. Robię dziś groch z kapustą tak się mojemu coś zachciało a na obiadek zupa grochowa bo dawno nie jedliśmy.
Małemu katarek całkiem znikł i odpukać zdrowi jesteśmy:tak:
Też życzę miłego dnia dziewczyny:-)

Do góry