reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja lubie bratki bo bardzo dlugo kwitna nawet do wakacji :tak:a ta w kropki jest taka do kolana, ja bardzo rzadko nosze takie co sie koncza z 15cm nad kolanem, predzej zaloze z taka dlugoscia spodnice niz sukienke :-D

reklama
ja wogole malo co nosze spodnice i sukienki
zamiast korzystac ze mam w miare chude nogi i nosic to sie wstydze nie wiem czego hehe
choc w tamtym roku juz sie troche przelamalam :tak::tak:

Spadam do kuchni bo zaraz przypale kotlety hehe...
Pa :-)

ja kochama sukienki, spodnice :-) jak bedzie tak cieplo to ta w groszki bede teraz nosic, pod zaloze bluzke na dlugi rekaw mam takie botki rerto, placzyk mam ciut za kolano wiec bedzie gitara:-)
my juz po obiedzie, pierogi z serem zrobilam mniam

No i po doktorku. Standardowo juz 1kg na plus, wiec w tej chwili na plusiku mam az TADAM 4kg :-D Juz nawet nic nie mowil, tylko glowa pokiwal :-) Pozegnalam sie ladnie, podziekowalam za opieke i prawie mi sie lezka zakrecila, hehe. Za to jak wracalam pogoda zrobila mi psikusa, wyszlo slonko i zrobilo sie ladnie. To sobie pizze kupilam i zjadlam w parku :-D (Jest po drodze fajna pizzernia gdzie na pizze czeka sie max 5 minut, a robi fatek z ciasta na oczach.. nie zastanawiam sie nawet co to za ciasto, ze tak szybko gotowe) Teraz pelniutka i zasloneczkowana moge sobie odpoczac.
Ano lada moment w kraju... jutro zaczynam pakowanie, w niedziele jak malzon bedzie caly dzien w domu to skonczymy pewnie, potem poniedzialek i lecim!

ciasteczko - a kiecka jest rewelka. Lubie sukienki w takim lekkim dziewczecym stylu :-)

brrrrr ale sie wkurzylam:wściekła/y::wściekła/y:taka bylam napalona na rower tak fajnie i gowno ztego wyszlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moj sam pojechal z dawidkiem a ja nie mam sprawnego roweru a pompki nawet nikt nie raczyl oddac:wściekła/y:mamy 2 i sa pozyczone.......
no coz efekt taki ze jest mi bardzo smutno na sercu ze moi chlopacy pojechali sami.... no moze jutro nadrobimy.......o ile ktos raczy oddac nam pompke!!
zabieram sie za pisanie podan az mi sie nie chce.......brrrrrr
yolanta po twoich postach widac.....:-Dhehe
megi fajnie macie bo to samo malowanie wiec szybko idzie:tak:i nawet czysto pewnie;-)no i na biale sciany wiec malowanie ulatwione;-)
ja tez kupuje jakis gosciu przywozi do warzywniaka i tez jestem zadowolona....a slyszalyscie ze jajko ma dojsc nawet do 1zl:szok::szok:megi za ile ta kolezanka sprzedaje?
owca mowisz ze beda nowe kolory u ciebie....ja lubie zmieniac kolory zawsze to cos nowego:tak:
zmykam bo za niedlugo wroca a ja chce miec zglowy te podania bo juz mam nerwa bo ilez mozna...normalnie czuje sie zniechecona praca:-(

my po spacerku, piesencjo sie wylatal:-D marzenka a ma byc po 1zl za sztuke bo przepisy unijne wymagaja zeby kury mialy luzniej w klatkach a co za tym idzie, fermerzy beda musieli zwieszysc ilosc klatek a to kosztuje tylko troche przesadzili zeby jajko podrozalo 100%:wściekła/y:
yolanta o przytylas akuratnio:tak: najwiecej sie tyje w dwoch ostanich miesiacach wiec w kraju mozesz nadrobic z nawiazka

Witajcie.
No i zaliczyliśmy mega spacerek, fajnie cieplutko na dworze masakra normalnie
wiosna :tak: na weekend niby też ma być ładnie, cieplutko oby to też jakieś spacerki zaliczymy i w ogóle. ;-)

Na rehabilitacji powiem, że tak sobie dziś nawet 30min nie byliśmy :no: :baffled: jak byliśmy 15-20min
to szał :baffled: i następne spotkanie znowu za tydzień :confused2:

Dziś piątek więc mąż nie wiadomo o której wróci więc siedzimy sami, :sorry2:
Jasiek sobie drzemie a Wojtek dzisiaj nie wie sam co ma ze sobą zrobić...
Ogólnie nuda i załapałam małego doła ... :baffled: ale nie będę Wam głowy zawracać
bo i tak już prawie mamy weekend i mało Was tutaj.

Miłego wieczorku.

Hej
napisze tylko ze dopiero wrocilismy z dzialki
jestem wykonczona hehe
dzieciaki sie pobawily,pograly w pilke pogrzebaly w piachu a teraz jeszcze jezdza pod blokiem na rowerach :tak::tak:
po 19 jade zawiezc hancie do babci bedzie u niej spala
bo jutro idzie na 12 do kolezanki na urodziny blisko babci wiec ja babka zaprowadzi :tak::tak:

Marzenka nie smutaj przynajmniej w spokoju sobie popiszesz :-):-)
jajko jedno za zl ??..toz to szok :szok:

Yolanta super ta twoja waga jest...:-)

Uciekam mloda spakowac :tak:

hej
My też dzisiaj byliśmy wszyscy na spacerku zrobiliśmy niezły maraton, mąż musiał kupić sobie buty więc na targ szliśmy, obeszliśmy pół miasta, na końcu plac zabaw i nawet Pawełek popatrzył jak dzieciaki biegają:-) Pospał ładnie na powietrzu bite 2 godziny no i my doltleniliśmy się, tak przyjemnie się szło w sweterkach:-) Oby już takie ciepełko zostało, chce się żyć!!:-)

reklama
megi dzisiaj na dworze bylo bosko dla mnie nawet za cieplo jak na taka pore roku bo zwyczajnie pozniej moze byc zimno:dry:ale jakby bylo tak codziennie nie mowie NIE:-D:-D
zycze wszystkim milego wieczoru:-)

Do góry