reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Wam ;-)

Nie nadrobię Was bo mało czasu, głowę umyłam muszę iść wysuszyć, przebrać się i ubrać dzieciaki
dziś wizyta na 12.30 na rehabilitację nie mam ochoty tam w ogóle iść bo ta babka za bardzo nie pomaga
no ale niech jej będzie, jeśli nie zobaczę poprawy u Jaśka to wtedy inaczej sobie z nią porozmawiam.

Na dworze słoneczko ładnie świeci, tata miał Nas zawieźć na tą rehabilitację ale jest tak ładnie że zastanawiam się
czy aby do niego nie zadzwonić żeby przyjechał tam na miejsce tylko aby z Wojtkiem poczekał jak Ja do niej wejdę
bo byśmy potem sobie ładny spacerek zrobili :tak:

Dziewczyny też tak macie że jak słońce to więcej energii w sobie macie??
Ja dzisiaj normalnie mogłabym "góry przenosić" :-) :tak:

Sprawa za którą prosiłam abyście trzymały kciuki ruszyła wczoraj do przodu,
czyżby jednak Nam się udało???? Hmm ... mam taką nadzieję! :tak:

No nic lecę się szykować i dzieci i wyjazd z domu, pewnie późno wrócimy ale co tam trzeba korzystać z pogody ;-) :tak:

reklama
Hej :) Ja od 7 na nogach :cool2:
Mycha ja też tak mam.. więcej słońca=więcej energii. To chyba normalne :tak:
Future udanej imprezki !!

A mi wczoraj przywiózł kurier wózeczek :)) Jestem bardzo zadowolona i mile zaskoczona. Spodziewałam się, że będzie gorzej. Choć kolor parasolki troszkę odbiega od tego na zdjęciu. Miał być niebieski a wygląda na taki .. fioletowy hm. No cóż ważne że nie czerwony :)
Dziś może wypróbuję nowy nabytek skoro pogoda piękna. Tylko zastanawiam się jak ubrać mojego Gucia w taką pogodę?? Może ktoś podpowie hmm

mycha to super jak sprawy maja sie lepiej:tak:pewnie ze wam sie uda;-)
aniolekk fajnie ze jestes zadowlona....daj znac jak po pierwszej jezdzie:tak:
future:-D:-D:szok::szok:jaka wyzerka:tak:
ja tez na roczek duzo zrobilam i teraz powiedzialam nigdy w zyciu wiecej!!!!
yolanta widac ze wyspana jestes:-D

piekna pogoda az sie na rower chce isc albo wogule poskakac z radosci:-D
mycha chyba kazda tak ma:tak:

marzenka, a po czym widac? Podgladasz mnie gdzies tu przez okno i widzisz, ze worki pod oczami mniejsze? :-D
Ale fakt, czlowiek wyspany to czlowiek szczesliwy, nawet jesli jest kobieta w ciazy :-) I nawet jesli siedzi i zazdrosci Wam tej ladnej pogody, bo tu wczoraj jak burza przeszla tak do tej pory zimno i chmurno. Tak Wam ta dobra pogode wysylalam, ze cala poleciala do PL :-D Ale to dobrze, juz we wtorek bede w Gorzowie, to sie bede nia cieszyc :-) Tylko teraz taaaak mi sie nie chce isc do tego lekarza... ostatnio taki fajny spacerek przy okazji zaliczylam, a teraz chyba busem podjade, bo kij wie czy sie zaraz nie rozpada.
aniolek - super, ze z wozka zadowolona jestes! Mam nadzieje, ze ja tez sie nie zawiode jak bede dla mojego szkraba zamawiac

Dzień dobry w tak miły dzionek:)
Ja już po kawce z sąsiadką, wpadła na pogaduszki, zamówiłam u niej sobie wiejskie duże jaja bo jej rodzice mają kury...jak kupuję w sklepach to mają takie małe zawsze...
Mały śpi więc mam chwilę spokoju, później wyjdziemy na plac zabaw bo Zuzia nie odpuści:-)
Na obiad pierogi z kapustą i grzybami naszło mnie już wczoraj...
Czekam na m jak wróci z pracy to chyba za przedpokój dziś się zabierze, malowanie.
Miłego dnia!!
mycha to super że cosik się ruszyło:) trzymam kciuki!!!:*

yolanta, marzenka - przestańcie, to naprawde nic specjalnego, bo my jak robimy imprezy jak sie rodzina zjezdza, to szok normalnie ile zarcia, ile ciast zawsze jest. a teraz tylko tort i karpatka bedzie, bo nie mam czasu.
yolanta tak - sama robię wszystko. tzn mama robi bigos i sos kurkowy, ale powiedzialam, ze ma sie czuc jako gosc, ze wszystko zrobię.
wlasnie wyszlo, ze znalazlam dziką łopatkę w zamrażarce, dlatego tez robię jeszcze na wieczór pieczeń z dzika ;)

Witam kochane :-):-)
chyba mamy wiosne...
wlasnie wrocilam bylam na miescie, i 22 na termometrze na sloneczku ach bajka :-):-)

Mycha ciesze sie ze sprawy ida do przodu o to chodzilo :-)
udanej wizyty u lekarza i spacerku :tak:

Yolanta to juz zaraz bedziesz w Pl pewnie doczekac sie nie mozesz :-) aty masz rodzicow tu w Gorzowie?..
daj znac po doktorku :tak:

Future jakie pysznoscie serwujesz mniam..chyba sie tam do was wbije hehe ;-)
pokaz torcika jak odbierzesz :tak:

Megi widze ze malowanka ciag dalszy,ja juz sie boje bo mnie niebawem tez to czeka zaraz po swietach sie zabieramy zeby na komunie bylo czysto i pachnaco :-)

Ciacho pokaz swoje lowy...:tak::tak:jak okazja to pewnie ze trzeba brac..:-)

Ide zaraz usmazyc kotleciki dla mlodej
a pozniej moze skoczymy na dzialeczke :tak:

Milego popoludnia :-)

owca hehe no oblowilam sie nie powiem ale wiesz zal bylo nie wziac:sorry2::-D
ja dzisiaj mam powera:-D balkon wysprzatalam, mloda mi pomogla i umyla mopem, pozniej moze jakies bratki sie kupi czy cos i juz bedzie wiosennie:-)
future ale jedzenia:-Dto jak dla was to jest tylko tak nieduzo to ja chyba bym nie chciala wiedziec jak jest normalnie na imprach, u nas malo sie robi bo zwyczajnie nikt nie je duzo no i fotke torta chcemy zobaczyc
yolanta chwila momento i bedziec w kraju

a to tylko niewielka czesc moich łupów:-D:-D

Załączniki

• DSC07260.jpg
    DSC07260.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Ciacho widze dzis sie nie nudzisz :-):-)
ja tez chce jakies kwiatki kupic albo bratki ale primulki czy jak to sie zwie hehe :tak:

Fajna ta kiecka w kropki :tak:..taka mini chyba co...:-)

Do góry