reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
tak je bo o 23-24 zasypia i nie ma siły wcześniej go uśpić (ma to pomnie) i jak mu dam o 20 to od 24 by sie co godzine budziła tak do 2-3 pośpi a potem co godzine, połtora cyc albo piciu

tak je bo o 23-24 zasypia i nie ma siły wcześniej go uśpić (ma to pomnie) i jak mu dam o 20 to od 24 by sie co godzine budziła tak do 2-3 pośpi a potem co godzine, połtora cyc albo piciu

o matko to pozno chodzi spac..szymon w sumie tak przed 20 juz odpada ale tez dalej sie budzi na piciu.....

to czesto wstajesz do malego ale znam to tez to przeszlam moj tez budzil sie co godzine....

no nic spadam juz spac..pozdrow blondi jak sie znow spotkacie...dobranoc !!!!

hej my jednak nie śpimy mała zaczeła płakac i wrociłysmy do domku. teraz śpi to ja poczytałam troszke zaraz tez sie kłade. Ja pampersy mam za 35 zł :tak: ale to sa czarne interesy heheh.
Przegladam projekciki domków i niby tyle tego ale nic szczegulnie fajnego.

annes specjalnie wrocilas bo mala plakala??? to gdzie ta mama twoja mieszka chyb tu gdzies blisko co??

a domeki co bedziesz sie budowac? a te mieszkanko co teraz mieszka to wynajmujesz??

moze jutro na spacerek skikniemy jak jestem w domu??

dobranoc mykam w koncu :-D
:-D
:-D:-D:-D

Magdamir No tak ze 3-4 razy wstaje... kładzie sie o 23 ale za to pospać moge do 10-11 a tak właśnie lubie, ylko niestety ja i M i nasze fiki-miki na tym cierpią :zawstydzona/y::-:)wściekła/y: no i mały nad ranem ze mną śpi...

Annes planujecie budowe? eh jak ja bym chciała swój domek...

Ide lulać małego bo mi sie wije na podłodze :sorry2:

Witam wszystkie dziewczynki, pogoda dziś piękna a ja obudziłam się z wielkim bólem głowy normalnie jedna strona głowy mi tak pulsuje że szok:szok:Od razu wstałam zrobiłam kanapke i herbatke i łykłam tabletkę bez tego nie mogę funkcjonować:no: Moja Zuza mi coś psika i zaczyna mieć katarek, oby tylko mi się nie przeziębiła:baffled:

Marzenka- ja próbowałam te pampersy DADA z biedronki i ja byłam zadowolona teraz też bym je kupowała ale nie chce mi się do biedronki latać hehe:-D i kupuję w netto

Dzień dobry Magdamir kochana jak tam noc spokojnie spałaś???

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!!!
A le się rozpisałyście tyle tego że ogólnie nie pamiętam co komu miało być ale spróbuję:zawstydzona/y:

larvunia my w zoo safari byliśmy rok temu. a z tymi kilometrami to niemozliwe że aż tyle:szok:

kasia ja bym chętnie poszła do kina bo uwielbiam takie filmy ale mi trochę za daleko:-p

katgen
dobrze że z Izunią już ok. jeszcze troszkę i będziecie w domku

Widzę że szykujecie spotkanie. Nam 1 czerwca odpada bo to poniedziałek i 3o i 31 maj też odpada:-( 30 są targi w Gliśnie i już ugadaliśmy że jedziemy a 31 mój Piotrek pracuje i do Gorzowa to za daleko jechać jak dla mnie z dwójką dzieci całkiem sama bo Cypek mi sie rozpłacze po drodze i dopiero będę miała meksyk.

Do Gorzowa jedziemy dziś. bo Kacperek ma wizytę u laryngologa i przy okzaji odwiedzimy Tesco może naciągnę Piotrka na coś:-p:-)
Coś to jeszcze miałam napisac i zapomniałam:dry:

Do góry