reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Oj ktos pokrecił fakty lekarze podejrzewali sepse ale wykluczyli Kasia do niedzieli napewno nie wyjdzie bo mała mosi wybrac antybiotyk dozylnie.

magdamir i megi ja tez zaluje ale jeszcze sie spotkamy

Madziarena- super 3maj sie bedzie dobrze!!

My szykujemy sie spac Nati szaleje z dziatkami.

reklama
Oj ktos pokrecił fakty lekarze podejrzewali sepse ale wykluczyli Kasia do niedzieli napewno nie wyjdzie bo mała mosi wybrac antybiotyk dozylnie.

magdamir i megi ja tez zaluje ale jeszcze sie spotkamy

Madziarena- super 3maj sie bedzie dobrze!!

My szykujemy sie spac Nati szaleje z dziatkami.

oj kochana to mnie troche uspokoilas :tak::tak: ....
wlasnie pisze na gg z Kamilem :tak::tak:...

a moj tez wariuje i chyba szybko nie zasnie....

dobranoc annes:-):-)

Rozmawiałam z KAsia poprostu dokładnie jej nie powiedzilei co jest małej i objawy pasowały do sepsy lekarze sepse wykluczyli odrazy mała ma ogólne zapalenie organizmu cos podobnego do sepsy i tez grozne ale juz jest zdrowa tzn juz jej dozo lepiej rozmawiałam z Kamilem i podobno szaleje
dobranoc!!!

biedna ta nasza kasia i beti tez w sumie...
az mi smutno sie zrobilo...

moj dziec szaleje na calego... nie spal w dzien i jeszcze szaleje, z kad on ma tyle sil??!! a ja mam dosc bo marudny ze szok!

oj przepraszam to ja zle napisalam,dopiero teraz doczytalam,ale dawidek dalej mi nie spi i troche zaczyna mnie draznic a nie spi od 18 godziny,i chcialam wam to szybko napisac,heh no i pokrecilam.
:zawstydzona/y:
ja dzis kupilam pampersy HUGGIES szt 78 za 39.95 w biedronce,wydaje mi sie ze to jest tanio,ale juz mi sie one podobaja:-)nastepnym razem wyprobuje te dada i sie zobaczy ktore dobre:-)
a te w netto to raczej nie bardzo tanie bo moj osttanio kupil w tesco tez pampersa 3ki szt 82 za 46.99.
no a ja kupilam osttanio u nas w osiedlowym sklepie chusteczki happy bella 2x72 za 7.99 i glupia ze je kupilam sama se chyba je zuzyje bo sa jakies takie twardawe szorstkie i mojemu malemu skore podrazniaja.
najlepsze to z nivea baby jak dla mnie.a wy jak tam z tym?

my na orginalych pamperchach od poczatku, tylko chusteczek nie uzywalismy wogole az mlody skonczyl roczek. Poprostu dupka pod kran szla i szarym mydlem mylismy, bo strasznie mu podraznialo wszystko skore doslownie wszystko... a teraz chusteczki dzidzius mamy :tak: No a pampersy takie bo my sporadycznie kupowalismy smierdziuchy ;-) jakos zawsze ktos odwiedzal i dawal nam je i mielismy pod dostatkiem, teraz to nam sie urwalo i sami kupujemy ale sie tak przyzwyczailam do niech ze jakos tak... moze czas zmienic na tansze :sorry2:

witam melduje sie z browarkiem reds :-D:-D

mam sms od kasi napisala ze jest juz ok,ale bylo naprawde zle..wyjda prawdopodobnie w niedziele i pisala ze Izunia jest juz wesola jak zawsze!!! ale sie ciesze ze jest oki :tak::tak:

co do pamperow to my tez od poczatku tylko pampersy i z hania i z szymkiem :tak:
sa troche drogie ale moim zdaniem watro....mialam jeszcze huggies dla hani ale ja obsypalo i dla szymka bella happy ale tez wysypalo dupsko :tak::tak:

a chusteczki to rozne mielismy nivea,pampers ale jakies z asuche mi byly a teraz uzywam dada z biedroni zielono-biale i sa oki :tak::tak:

ale sie rozpisalam...moje dzieci jeszcze nie spi ale lezy wiec moze usnie oby :tak:

dam wam przepis na sos zrobcie sobie kiedys:
-2puszki tunczyka
-jedna srednia cebula
-sloik sosu pomidorowego
-kostka sera

podsmazyc cebulke, dodac tunczyka sos pomidorowy i na koniec starty ser gotowac az zabulgocze
smile.gif

podawac z makaronem
smile.gif

PYSZNE

Jaa w lutym zrobiłam zapas hagisów że dopiero dzisiaj kupiliśmy pieluchy a w lutym w tesco były 3- 86szt za 37 zł to jeszcze 3 paki wtedy kupiliśmy i kilka pak 4-72szt za 37... dzisiaj kupiliśmy babydream w rossmanie za 56szt 31 zł więc w sumie tyle co normalnie hagisy a hagisy nam super odpowiadają... przez noc małego przewijać nie musze... No a husteczki też z rossmana babydream niebieskie 6paczek po 80szt za 25zł...

Blond ja właśnie też pustka na koncie :/ ale jak coś to pisz na gg 12433116...

Ale sie ciesze że z izunią już dobrze... aż mi wszystko zadrżało w środku jak przeczytałam o sepsie...

Larvuniu ja też planuje dzień dziecka w askanie :tak:
Madziarena dobrze że wszystko oki... dużo odpoczywaj...

Wogóle w kinach jest fajny film "Anioły i Demony" i planuje sie wybrać ale nie mam z kim :-( jest któraś chętna?:-p Jak coś to moge wprowadzić troche w tematyke filmu bo książke czytałam JEST ŚWIETNA!!!

reklama
hej Kasiu !!!
ty dzis wolne tak?
he he kino my tu w mcz nawet nie mamy :no::no: robia remont bo sie zawalilo hihi :-D:-D
a czytalas ze myslimy o spotkanku moze u larvuni na dzialce piszesz sie jak co mam nadzieje ze razem z blondi byscie byly??...

malutki spi??...

Do góry