kasia a jaki to rodzaj filmu?? ja uwielbiam filmy!!!! niestety na kompie zawsze a sporadycznie w kinie ale ogladam i najlepiej to takie horrorowete lubie albo takie z napieciem albo zwariowane z adrenalina chickoka lubie tez ;-)
reklama
Magdamir ja już po pracy :-) relaksuje sie a mały buszuje...
Zawaliło sie? u was kino tam niedaleko szpitala, i biblioteki było? a co mu sie stalo? My właśnie teraz mamy fajne bo tak to bym nie szła, poczekałabym na ściągane... A na spotkanko sie pisze :-) Może mój M już prawko zrobi to mnie przywiezie
AAAA Larwuniu... to może niedługo będziesz miała do mnie bliżej... bo może do bogdańca sie wyprowadzimy :-)
Zawaliło sie? u was kino tam niedaleko szpitala, i biblioteki było? a co mu sie stalo? My właśnie teraz mamy fajne bo tak to bym nie szła, poczekałabym na ściągane... A na spotkanko sie pisze :-) Może mój M już prawko zrobi to mnie przywiezie
AAAA Larwuniu... to może niedługo będziesz miała do mnie bliżej... bo może do bogdańca sie wyprowadzimy :-)
no wlasnie co z ta moja dzialka??
najpierw pogadaj z mamcia a potem jak sie zgodzi to sie tu dogadamy kto wogole by dojechal
ja juz dzis mojemu wspomnialam i nie ma problemu oczywiscie sobota tylko pasi...bo reszte dni to on w robocie
Magdamir ja już po pracy :-) relaksuje sie a mały buszuje...
ano widzisz jakies 2 lata temu chyba zawalil sie dach i tak robia do dzis...a widze znasz troche mcz???
a to widze ze jakas przeprowadzka sie wam szykuje chcecie cos kupic na wsi????
nie ma to jak miasto.......wszedzie blisko....
fajnie jak bysmy sie spotkaly laseczki
a ty gdzie pracujesz przypomnij jak mozesz :-):-)
Larvuniu to jest film na tej zasadzie co KOD LEONARDA DA VINCI... jest świetny, zawiera dużo historycznych momentów i napięcia, jest bardzo zagadkowy...
o to chyba nie dla mnie film
ja to lubie tylko swoje seriale ..
albo jakies komedie....
Mamy okazje wynająć cały domek za 500zł + 200zł opłat od jesieni... tu sie gnieciemy na 2 pokojach a tam cały domek i działka a tu za oknem parking... A i ja i M ze wsi więc nas tak troche ciągnie...
A międzyrzecz znam... pochodze z Bledzewa jakieś 17-20km od międzyrzecza, moi rodzice tam kiedys "interesy" mieli to jeżdziłam często
A międzyrzecz znam... pochodze z Bledzewa jakieś 17-20km od międzyrzecza, moi rodzice tam kiedys "interesy" mieli to jeżdziłam często
kasia 16 km tylko bym miala... spoko przeprowadzaj sie ja kupilam tu mieszkanie ze wzgledu na wielkosc mieszkania w gorzowie za te pieniadze bym moze 20metrow miala ;-) a dojezdzac sie nie boimy z mezem ;-)
film wydaje sie fajny a kiedy bys na niego szla??
film wydaje sie fajny a kiedy bys na niego szla??
reklama
a to super Kasiu domek wow..marzenie moje
bedziemy mieli gdzie sie spotykac z dziewczynami z forum hihi..na twoim podworku ....
tylko te dojazdy do pracy troche meczace beda pewnie....
a mnie piffko sie skonczylo i w glowce sie cos kreci..przeciez to tylko reds jak nigdy hihi ale smiesznie ....
wiem wiem pisalas kiedys ze ty tutejsza jestes dziewczyna
bedziemy mieli gdzie sie spotykac z dziewczynami z forum hihi..na twoim podworku ....
tylko te dojazdy do pracy troche meczace beda pewnie....
a mnie piffko sie skonczylo i w glowce sie cos kreci..przeciez to tylko reds jak nigdy hihi ale smiesznie ....
wiem wiem pisalas kiedys ze ty tutejsza jestes dziewczyna
Podziel się: