reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kasia a jaki to rodzaj filmu?? ja uwielbiam filmy!!!! niestety na kompie zawsze a sporadycznie w kinie ale ogladam i najlepiej to takie horrorowete lubie albo takie z napieciem albo zwariowane z adrenalina chickoka lubie tez ;-)

reklama
Magdamir ja już po pracy :-) relaksuje sie a mały buszuje...
Zawaliło sie? u was kino tam niedaleko szpitala, i biblioteki było? a co mu sie stalo? My właśnie teraz mamy fajne bo tak to bym nie szła, poczekałabym na ściągane... A na spotkanko sie pisze :-) Może mój M już prawko zrobi to mnie przywiezie :-p

AAAA Larwuniu... to może niedługo będziesz miała do mnie bliżej... bo może do bogdańca sie wyprowadzimy :-)

Magdamir ja już po pracy :-) relaksuje sie a mały buszuje...
Zawaliło sie? u was kino tam niedaleko szpitala, i biblioteki było? a co mu sie stalo? My właśnie teraz mamy fajne bo tak to bym nie szła, poczekałabym na ściągane... A na spotkanko sie pisze :-) Może mój M już prawko zrobi to mnie przywiezie :-p

AAAA Larwuniu... to może niedługo będziesz miała do mnie bliżej... bo może do bogdańca sie wyprowadzimy :-)

ano widzisz jakies 2 lata temu chyba zawalil sie dach i tak robia do dzis...a widze znasz troche mcz???

a to widze ze jakas przeprowadzka sie wam szykuje chcecie cos kupic na wsi????
nie ma to jak miasto...:tak::tak::-D:-D....wszedzie blisko....

fajnie jak bysmy sie spotkaly laseczki :tak::tak:

a ty gdzie pracujesz przypomnij jak mozesz :-):-)

Larvuniu to jest film na tej zasadzie co KOD LEONARDA DA VINCI... jest świetny, zawiera dużo historycznych momentów i napięcia, jest bardzo zagadkowy...

Mamy okazje wynająć cały domek za 500zł + 200zł opłat od jesieni... tu sie gnieciemy na 2 pokojach a tam cały domek i działka a tu za oknem parking... A i ja i M ze wsi więc nas tak troche ciągnie...
A międzyrzecz znam... pochodze z Bledzewa jakieś 17-20km od międzyrzecza, moi rodzice tam kiedys "interesy" mieli to jeżdziłam często

kasia 16 km tylko :tak: bym miala... spoko przeprowadzaj sie :tak: ja kupilam tu mieszkanie ze wzgledu na wielkosc mieszkania w gorzowie za te pieniadze bym moze 20metrow miala ;-) a dojezdzac sie nie boimy z mezem ;-)
film wydaje sie fajny a kiedy bys na niego szla??

reklama
a to super Kasiu domek wow..marzenie moje :tak::tak:

bedziemy mieli gdzie sie spotykac z dziewczynami z forum hihi..na twoim podworku :-D:-D:tak::tak:....

tylko te dojazdy do pracy troche meczace beda pewnie....

a mnie piffko sie skonczylo i w glowce sie cos kreci..przeciez to tylko reds jak nigdy hihi ale smiesznie :-D:-D:-D....

wiem wiem pisalas kiedys ze ty tutejsza jestes dziewczyna :tak::tak:

Do góry