reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien doberek wstawac spiochy!!!

witaj megi,moze to cisnienie ze tak cie glowa boli :tak::tak:...
ja sie wlasnie dowiedzialam ze kolezanka w szpitalu z synem bo wymiotuje strasznie chyba to jakies wirus panuje :tak::tak:...

u nas dzis pomidorowa na obiad,maz poszedl mloda zaprowadzic do przedskola aja terz ide ogarnac domek z grubsza :-D:-D... i kaweczke zrobic :tak:

zajrze za jakis czas tymczasem papa !!!!

Jezyk kiedy wpadasz na kawe albo spacerek?? ladna pogoda zapraszam ....:tak:

reklama
Witaj Jezyk !!!!
udanego wyjazdu naciagaj meza ile sie da :-):-):-) a co niech straci troche po kieszeni :tak::tak:

spotkanie sa jakies plany ale narazie daty i miejsca brak !!!
trza sie znow dogadac kiedy komu pasuje i znalezc jakies miejsce larvunia mysli o dzialce rodzicow ale to az Gorzow :tak::tak:....

no to na tyle narzie spadam bo mlody otwiera wszystkie zajace z czekolady ktore znalazl. wrr....ide juz pa

Achya juz wiem

marzenka ja używam pampersów i chusteczek z Dada i jak dla nas to są rewelacyjne

A Kacperk wczoraj przyniósł zaproszenie do przedszkola na Dzień Mamy i Taty 26 maja już nie możemy się z Piotrkiem doczekać wystepu naszego smyka

Achya juz wiem

marzenka ja używam pampersów i chusteczek z Dada i jak dla nas to są rewelacyjne

A Kacperk wczoraj przyniósł zaproszenie do przedszkola na Dzień Mamy i Taty 26 maja już nie możemy się z Piotrkiem doczekać wystepu naszego smyka

no Hania tez uczyla sie wierszyka na dzien mamy...ale jeszcze nie wiem kiedy maja dzis musze zapytac :tak::tak: fajne te dzieciece wystepy w przedszkolu zawsze mi sie lezka zakreci :tak::tak:

ja wlasnie kawke zrobilam ktora chce niech wpada na poranna kawe
:-D:-D

Jezyk to naprawdę będziecie dumni z synka po występie, nie codzień ogląda się takie występy swojego dziecka tym bardziej kiedy on wystąpi właśnie dla was z okazji waszego święta. Ja na taki występ muszę jeszcze poczekać kilka lat :-)

meggi zobaczysz jak to szybko minie ani się obejrzysz a bedziesz podziwiała swoje dzieciątko

magda miałam jechać do Ciebie teraz w sobotę ale odpada bo teraz Piotrka kolej jechać samochodem do pracy:-( ale następnym razem się uda

Jezyk to w sumie dobrze bo w ta sobote mnie nie pasi :no::no::no:
chyba kumpela z rodzina do nas przyjezdza na nocke wiec sama rozumiesz..ale innym razem jak najbardziej :tak::tak: pojdziemy razem do beti po plytke dla ciebie....

dobra ja teraz spadam ide z mlodym na dwor i do piekarni...

to papatki do potem:-):-)

:-)hej mamusie
My własnie sie podniosłysmy z wyrka.
Magdamir- nio wynajmujemy mieszkanie. Ja jestem z Policka *8 km od mcza moj maz mieszkał w mcz a potem sie przeprowadził do Policka i tak sie poznalismy.:-)
Mała płakała na zeby czekała nas noc pełna wrazen a ja nawet czopka nie miałam przy sobie wiec wrociłam do siebie. Niech moj tata sie wyspi bo do pracy miał na rano. :zawstydzona/y:
Co do domku to mamy 1000 mysli na minute raz kupujemy mieszkanie w miescie raz dom na wsi a raz sie budujemy. Teraz chyba juz na powaznie bo myślimy o bliźniaku z siostra Pawła ziemia jest takze szukamy projektu... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Któraś z Was sie budowała moze i napisze tak mniej wiecej ile czasu i jak z kasa??

Cio do spacerku to dzis wypali na bank bo pogoda piekna Nati ma znosny dzien bawi sie akurat :-D

hej ja wlasnie popijam kawke,
dawidek nakarmiony a ja jak zwykle z wami,chcialam se pospac dluzej ale jakos mi sie odechcialo.moze pozniej jak ogarne domek bo mam zamiar wysprzatac na blysk lazienke:-)
ma dzis kumpela do mnie przyjsc ktora jest w 4 miesiacu ciazy:-)
dawidek mi cos pokaszluje i ma katarek,narazie tylko sol fizjologiczna daje i czyszcze nosek i codziennie po nocy ma duzo smarow:wściekła/y:
a ja dzis sama z dawidkiem,moj m ma sluzbe:-(ale za to chyba od pon ma wolne caly tydzien:-):-)

reklama
marzenka współczuję.pilnuj katarku. ja na katarek dawałam jeszcze Nasivin soft dla niemowląt 3x dziennie jedno psiknięcie. ale nam lekarz zezwolił a nie wiem czy Dawidek nie jest jeszcze za mały

Do góry