reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future super ta spacerowka. podoba mi sie bardzo. a moze dostawke bys kupila do Twojego boldera i wtedy hesia by siedziala a malenstwo by w gondoli jechalo?
co do dochodzenia po cc to tez mnie tak nie bolalo chociaz dlugo sie goilo bo rana pekla. no ale nie powiem ze pomoc by sie wtedy przydala a nie mialam chociaz obiecano mi..wole nie wnikac. teraz ne licze na nic, tylk zeby mlodego zabrali jak bede w szpitalu bo nie bede rodzic przeciez z nim no bo jak, W mam nadzieje bedzie ze mna 2 tyg wiec w tym czasie tez mysle ze spokojnie do sieie dojde. chociaz wlasnie slyszalam ze po 2 cc juz gorzej tak jak Kroma pisze i mnie to troche martwi. kolezanki siostra( Marzenko- Twoja Ada zreszta:p) dlugo dochodzila po cc, ze mna rodzila jej siostra i opowiadala ze tamta kilka miesiecy brzuch bolal i wogole nie bylo fajnie. i moze ja jakas nienormalna jestem ale mnie mniej przeraza pociety brzuch niz to jakbym miala podwozie rozciete:/ moze dlatego ze juz cc mialam i wiem z czym to sie je a sn nie.

reklama
Noooo to teraz wyszlam na atakujaca ciezarna...
PRZEPRASZAM Future nie chodzilo mi o zadne umniejszanie Ci.
(a liczylam na to ze spokojnie napiszesz o co chodzi ewentualnie jak zawsze odpiszesz z humorem, no to trafilam na Future powazna :dry:)

Ostatnia edycja:
Hej kobietki. Ale wy piszecie tutaj ...
czytam o wózkach - mi się też meega podobają x-landery, ale mój mąż upraty uważa, że mamy po córci to ma być ten stary - jak mam RAF-POLU taki zwykły klasyczny bleeee no ale cóż ... tak mysle ze gdzies za m-c, dwa zaczne staranka o bobaska hehe bo juz czas - mała do przedszkola od wrzesnia - ale poleciałooo ...
dobra zmykam bo dzis szefo jest :/ papa

czesc dziewczynki:-)
tak ciacho wiosna idzie i dobrze niech bedzie cieplo to se pobiegamy dzis i jutro i pojutrze:-D
blond Iga urodzila?:szok::szok:nawet niewiedzialam ze w ciazy byla:tak:
mi tez sie xlandery podobaja ale ja tez wydziwiac nie bede przy drugim mam wozek ten tako i tylo koleczka przednie dokupie.
moj mial dwa tygodnie wolnego i bardzo mi pomogl:tak::tak:tesciowa nic mi nie pomogala bo zwyczajnie nie lubie....poradzilismy sobie sami i co zyjemy :-D

Marzenko mój miał tylko 1 tydz. urlopu :/ też byłam sama, ale ja wolę sama :) Właśnie kupiłam test owulacyjny - taki mikroskop i będziem się obserwować :) już czas na drugie hehe tylko szkoda mi tych efektów co osiągnęłam poprzez ćwiczenia ... no ale kiedyś trzeba w ciążę zajść ;P może znajdę jakieś ćwiczenia w ciąży to sobie będę ćwiczyć. Wiecie ... mam problem bo chcę zajść i nie chcę ... mam jakieś zaparcie żeby nie ... ale jak nie teraz to kiedy ? Za rok, dwa ? Wtedy juz nie bedzie mi sie chcialo a mala bedzie za duza na rodzenstwo ... ehs ... ale mam problemy hehe
No ja kupie porzadna spacerówke teraz a cooo Wszystko inne mam dla dzidzi, brakuje mi karuzeli do łożeczka tylko :p
Marzenka a Ty kiedy zabierasz sie za drugiego bobaska ?
Ja dziś na aerobik, ale może przed pójdę jeszcze z mężusiem pobiegać ;) WIOSNA WIOSNA WIOSNA AHHH TO TY !! Jutro juz ma byc pięęęęknie :))

reklama
Do góry