reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Sto lat dla Helenki!!!
Marzenka zle mnie zrozumialas:) to znaczy ja nie po polsku napisalam. chodzilo mi ze Iga rodzila ZA MNA wtedy hihi a jej siostra czyli Ada miala tez cc i po niej dluuugo do siebie podobno dochodzila bo tak wlasnie Iga opowiadala.

reklama
blond to takie buty:-D
madziarena u mnie jeszcze nie czas...nie mam pracy wiec nie ma staran...niechce z 2ka dzieci zyc z jednej pensji teraz bylo trudno to co by bylo przy dwojce....nie chce juz biedy....jak bedzie nas stac to pomyslimy
owocnych staran.....
future sto lat dla helusi:tak:

Oj Marzenka hehe u nas nie będzie starań, po prostu nie będziemy się szczególnie zabezpieczać, bo chcę i nie chcę zajść, teraz mi dobrze z Amelką, znów powrócić do pieluch ... ehs zobaczymy ;) będzie co ma być, a może to trwać nawet dobry rok hehe ;P

madziarena dasz rade. pieluchy nie takie straszne,

ja Helenke wysadzam na nocnik co godzinke, i dziennie idzie mi 1-2 pieluszki. no teraz pieluchomatki używamy, bo wygodniej. wiec dasz rade. a zreszta Twoja szybko sie nauczyla, wiec i drugi szybko załapie nie siusiać!

wszyskiego naj dla Helenki
pierwszy_rok.jpg

future WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO SŁONECZKA, NIECH ROZJAŚNIA WAM KAŻDY NAWET NABARDZIEJ POCHMURNY DZIEŃ...NIECH ZDRÓWKO JEJ DOPISUJE ZAWSZE I WSZĘDZIE:-) 100 lat!!!!

a my juz po drugim spacerku.....czekamy na tatusia:tak:
zrobilam dzis barszczyk z ziemniaczkami i cebulka ale mam chetke....:tak:pierwszy raz taki robie wdomku:tak:
fajnie na dworze dzis:-)

reklama
Rany, dziewczyny co za noc... no mi na koniec okolica atrakcje serwuje. W dzisiejszym odcinku: Wojny Gangow.

Przed 2 w nocy obudzily mnie jakies krzyki za oknem... ktos darl sie na potege, ale to akurat jest tu jeszcze elementem dosc normalnym. A potem sie zaczela jakas sieczka... na ucho z 30 malp (bo ludzie sie tak nie zachowuja) sie tluklo, biegalo, darlo przed budynkiem, na klatce, okna powybijali, krew pot i lzy... No masakra jakas. Na policje nawet nie dzwonilam, bo zanim bym im z moim portugalskim wyjasnila co i gdzie, to by rano bylo. A moj luby o dziwo spal jak zabity, to juz go nie budzilam, bo i tak przeze mnie malo spi ostatnio.
No i dzis rano sie dowiedzialam, ze okoliczni czornoskorzy sie "posprzeczali"... Klatka schodowa zdemolowana, kilka okien powybijanych... ehh jeszcze pare dni zostalo, a tu takie atrakcje... a ja oczywiscie nocka z glowy, bo sie balam zasnac...

A dla Helenki oczywiscie spelnienia wszystkich dzieciecych marzen, rosnij zdrowa, madra i sliczna!

Do góry