reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale piekna pogoda wow mamy wiosne kochane :-):-):-)
wlasnie wrocilam z dzialki bylam z pieskiem
powyrywalam troche chwastow pograbilam i czas zlecial
teraz czekam na mloda i obiadek gotuje :tak::tak:
rybka i ziemniole dzis :tak:
Dostalam dzis list z terminem na 18 kwietnia zeby przyjsc zapisac szymka do szkoly hehe..szybko jakos ale trza bedzie isc

Yolanta ale ci wspolczuje tego stresu co mialas w nocy ja panikara jestem to tez bym nie spala juz...
ale meza bym obudzila na pewno hehe ja nieraz jak slysze jak sie kloca na dworze w nocy czy cos to zaraz go wybudzam haha :tak::tak:

Marzenka dawno nie jadlam barszczu lubie tak wlasnie osobno barszcz i ziemniaczki duszone z cebulka mniam...chyba sie do tesciowej usmiechne jak pojedziemy to zrobi ;-);-) bo mnie tak dobry nie wychodzi :no:

Milego slonecznego popoludnia :-):-)

reklama
No Marznka szalejesz z obiadami hehe u nas dziś zupa, po pracy heja do garów i czekanie na męża :p
Future - pewnie dałabym radę :) no sie okaże hehe - 100 LAT 100 LAT DLA CÓRUNIII !! ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ !!!
Yolanta to sie u Was ładnie dzieje ja też bym się bała wogóle interweniować brrr aż strach mieszkać w takiej okolicy, bo sfrustrowani, naćpani pewnie czepiali się wszystkiego i wszystkich ...

dzięki dziwczyny, my prawie 2 godziny po dworze chodziłyśmy nog nie czuję, ale za to brzuch mi twardnieje, czyli odpoczynku czas.
okna pomyte, mieszkanko trochę posprzątane. jutro dokonczymy, i zaczniemy pichcić jakies amciu.a w sobote urodzinki :)

A ja wpadłam sobie ponarzekać:-p ząb mnie dziś bolał, ten z którym już dawno powinnam coś zrobić ale się nie kwapię, najwyżej przyjdzie mi zaś wyrwać wisi mi to...na dodatek żeby nie było za mało atrakcji to doszedł ból palca dużego od nogi, paznokieć mi się często wrasta i muszę tak grzebać żeby to wygrzebać potem ból niesamowity kilka dni i spokój(na jakiś czas) póki znów się nie wrośnie:wściekła/y: boli niemiłosiernie ale jak dotknę lub (przypadkiem) się w niego uderzę:baffled:
Dzieci śpią a ja otwieram włąsnie zaraz Tyskie i zasiadam przed monitor lapka, małż zapuszcza film...
Miłych snów i co niektórym mniej nocnych atrakcji (tyczy się yolanty np);-) baj!!!

Wieczorowa pora napelnilam wanne goraca woda, polozylam sie i tak mi dobrze sie zrobilo, ze prawie zasnelam :rofl2: A caly dzien biodra mi tak dokuczaly, ze myslalam, ze je wezme i wytne. A teraz mi dobrze, ale jestem tak nieprzytomna po ostatniej nocce, ze moga sie strzelac i dom spalic, a ja bede spac chyba... dobranoc dziewczyny! :-)

dzien dobry kochane
yolanta i jak nocka?wyspana?
megi ja czesto tak mam z dyzym paznokciem ale teraz wzielam sie na sposob i zawsze po umyciu wieczorem recznikiem odchylam ta skorke wokol paznocia i nie mam juz problemu....radzilabym ci nie obcinac paznokcia tylko pilniczkiem pilowac i co jakis czas pilniczkiem odchylaj ten paznokiec po bokach....
my tez ogladalismy wczoraj film ale bez piwka:-D
future ile ma byc osob na urodzinkach?i co robisz do jedzonka?
u mnie w nastepna sobote imprezka dawid ma w srode urodziny...zrobie tort i co jeszcze pewnie jakies przekaski chrupki paluszki bo bedzie chyba 4ro dzieci..w sobote dla dzieci a w niedziele dla rodzinki...ale jakos sie specjalnie rozpedzac nie bede......
wstawac spioszki:-D

Heja ;)
A ja nie spię choć chciałabym hehe
Marzenkko, Furture - super, że imprezki się szykują - gorzej z szykowaniem wrrr, moja Amelka ma 30 marca imieniny to pewnie też jacyś goście się zejdą, ale co tam placek upiekę kawa i więcej nie robię ;)
Yolanta - jak tam nocka ?? Pamiętam jak ja w ciąży całą noc latałam do siusiu, chyba z 5 razy wstawałam hehe ale fajnie znów mieć taki brzusio :)
Ja dzisiaj mam lenia i nie robie ;P hehe w poniedzialek mam wolne bo do ZG uderzam, a mój jutro służba :( a miała być nasza sobota a tak znów sama ... ehs no trudno jakoś przeżyję :) Miłego dzionka życzę !!!

reklama
hejka

ja wstałam o 6 tej z czego Arek o 5tej jadł i nie za bardzo chciał spać, mają katar, Olka sapała ze mną, ciężko się z nią śpi bo nie mogła oddychać i się wierciła.

Marzenka- my też imprezujemy w sobotę, ale przychodzą tylko dziadkowie i Chrzestni. A w Niedziele dla dzieci ciasto będzie i jakieś przekąski.
Megi- może za krótko obcinałaś, albo za daleko boki, musisz robić jak Marzenka pisze.

Ja zaraz idę do mamy na obiad, pogoda ładna się robi, ja wczoraj poćwiczyłam i mnie wzięło na kanapkę z majonezem, a dzisiaj wafelka jadłam, pewnie nie schudnę do komunii jak tak dalej będę sobie dogadzać.

Do góry