reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja po wymianie opon, dosyc szybko poszlo, niech pozniej mezus targa je z auta:-D
laski ja w pierwszej ciazy mialam taka anemie ze po porodzie dostalam dwie jednostki krwi:baffled:
watrobka owszem ma duzo zelaza ale chyba tylko ta wieprzowa, zreszta zapomnialam wsio, trzeba na necie poczytac
slucham sobie przyjemnej muzyczki, mialam bardzo milych gosci:-)

reklama
megi a nie masz maści majerankowej? grosze kosztuje a naprawdę pomaga. pod noskiem się smaruje, i wszystkie gile ladnie wychodzą, ze chusteczką ja zbieram a nie gruszką. a w nocy jak ma zatkany nos to jej posmaruję i za chwilę normalnie oddycha.
pulmex jakoś nam nie pomogl.

blond, no do sulecina mam ze 20-22moze, a do gorzowa 30. ale tu nie chodzi juz o te km, tylko wiem, ze z sulecina szybko obróce, a wgorzowie to pelno sklepow, chodzisz, rozgladasz sie. a jeszcze tu, a jeszcze tam. a tak to szybko rach ciach i juz ;)

Future to nie wiedzialm ze to tak blisko do Sulecina:)
a co do pulmexu to nam pomogla raz jak mlody byl maly, ale potem jak zaczelismy chodzic do pulmunologa to mnie pediatra opierdzielila ze dziecko ma podejrzenie alergii a ja go tym smaruje, ze moze sie zaczac dusic:/jemu to wlasnie pomagalo, bez tego to sie dusil dopiero no ale przestalam tym smarowac jak kazali.
a masc majerankowa na niego tez dobrze dzialala. no i nie gruszka tylko frida, bo jak jest duzo tego to ciezko gruszka:(

ciacho- moje zdrowe już, w sumie to Olka krótko chorowała, ale miały teraz jakieś luźnie stolce i chyba od mleka.
Blond i Yolanta- ja też miałam anemię i po cc też miałam dużą, ale nie aż taką jak ciasteczko, dostałam zastrzyki z żelaza i heja.
Lavrunia- nie dziwię się czemu nie chcesz sama być, ja w mieście jestem i mam stracha szczególnie nocą.
aniołek- zdrówka dla małego i powiem ci, że ja miałam iść na szczepienie, ale lekarz nam przełożył, bo u mnie starsza chorowała, a Arek miał teraz jakieś luźne stolce, jakby biegunka i kazał poczekać do następnego tygodnia.

zapraszam na pierozki ;p
wiecie kiedy ostatnio robilam sama je?? Masakra chyba w gastronomiku :-D a to wieki temu bylo :-D
jak mloda zasnie to biore sie za paczusie twarogowe ;-) Moj wczoraj 3 paczuszki twarogu przytargal od mamy wiec szaleje hehehe najpierw pierogi pozniej paczusie ;-)

Zobacz załącznik 446810 Zobacz załącznik 446811 Zobacz załącznik 446812

aaaaaaaaa wiecie co sie stalo?? o_0 !!!!!!!!!!!!!
Moj mial sie spytac swojej mamy czy moge z dziecmi przyjechac do niej na czas wyjazdu mojego.... na ten tydzien. Oznajmil mi ze to ona do nas przyjedzie o_0 normalnie zatkalo kakało.....

larvunia a z czym te pierogi?mniam mniam, maly pomocnik :-)
ja jutro robie na obiad z serem i drugie beda z truskawkami, musze sie pozbyc ich bo truskawka nie moze lezec dlugo w zamrazarce

Hej wrocilam ze szkoly
super bylo,myslalam ze hania bedzie sie wstydzic ale bylo ok :-):-)
ladnie mowila wierszyk i sama spiewala piosenke
pierwszy raz z mikrofonem :tak::tak:

Larvunia to ci tesciowa niespodzianke zrobi tym przyjazdem hehe fajnie troche pewnie pomoze i bedzie z kim pogadac :tak:
a pierozki ekstra :-)

i poczytalam was i zapomnialam co by komu odpisac wrr...;-)

larvunia ośliniłam monitor:-Dwyglądają pysznie. Fajnie, że nie będziesz musiała być sama i chyba to lepiej, że zostaniesz we własnym domku.
kroma my po szczepieniu, żadnych przeciwskazań nie widziała.. także ufam, że wiedziała co robi. Kubuś był baardzo dzielny, zapłakał sekundę
Yolanta nie martw się, anemia to normalna rzecz. Jedz czerwone, zielone i mięso i będzie git:tak:

Megi nam pulmex pomógł, ale do tego mam mucofluid . Bardzo dobry lek tylko, że na recepte. Można stosować 10 dni i 3 razy dziennie po 2 psiknięcia do każdej dziurki. Nasivin też mam, ale nam nie pomógł, po 5 dniach zaprzestałam stosowania. Mój młody też ma prawie ciągle zapchany nosek. Ale gdy nie ma przy tym gorączki, kaszlu itd to nie trzeba iść do lekarza. Ja też uważam że to ząbki. Maść majerankową stosuję, ale nie widzę żadnych spektakularnych efektów. Ja na Twoim miejscu nie szłabym do lekarza. W przychodni to dopiero może coś podłapać..

Kupiłam Kubusiowi nową czapeczkę na wiosnę :tak:
a w lumpku bluzeczke i spodenki za całe 6 zł :szok:

reklama
Do góry