reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama

Hej Kobietki J
Kroma to ładnie dalaś czadu w ciąży tyle km autkiem – ale myśl,że do PL pokonała wszystko J moja ma biegowy i daje radę – nie idzie jej tojeszcze płynnie bo na razie tylko chodzi, boi się nóżek puścić, ale jak tylkosię zrobi ciepło to będzie się szkolić
Mycha – tak zawsze jest, ze jak ktos potrzebuje pomocy to tymusisz, ale żeby ci pomoc to nie ma nikogo – mentalność ludzka …
Megi no ja tez mysle, ze dla Zuzki to dwukołowa byłabylepsza.
Future – my już bez wózka wszędzie – mała nie chce w wózku Jprzyzwyczajaj Hesie J
Marzenka – ja kupiłam małej ten 4 kołowy i cholercia niechce mi się jej pchać – a pedałować potrafi już tylko nie ma siły podjechać podgórkę J- wolę ją na biegowy wsadzić hehe
Ciacho – i po strachu J a co do obiadów, to janie wyobrażam sobie jeść czegoś innego niż mój mąż a mięsko – kotlety,ziemniaki sosik i suróweczka jest u nas co niedziele jak i w tygodniu pewnietez cos się znajdzie ;P
Larvunia – najlepiej wybierz się do lekarza – rozwieje wątpliwości
Kroma, Future – ja też uwielbiam jeść Jwłaśnie byłam w sklepie i sobie na śniadanko kupiłam rogala z czekoladą :p
Oj Marzenka ja tez się źle czuję w swoim ciele ale kooochamwcinać Lcóż poradzić … wczoraj zjadłam koszyk marchewek hehe :p dziś chyba po pracypoćwiczę cosik – może nawet na orbim choć mi się już znudził … muszę teżposkakać, ale skakanka mi znów pękła i lipa :/ No nic zmykam pracować JMiłego dnia !!!

dzien doberek:-D
musze jechac opony zmienic a nie chce mi sie, dobrze ze M mi je chociaz zapakowal do auta
larvunia ja tez pije coffee

madzierana- ja najbardziej to lubię jeść ze słodyczy wszystko co ma bitą śmietanę :-) a nie może ze sznurka kupić skakanki, ja miałam taką ale zostawiłam jak jechałam do Pl, a teraz mam gumową, ale dość wytrzymała jest jak na razie.
marzenka- ja akurat nigdy nie miałam problemów z tyciem, też nigdy nie jadłam źle, zawsze miałam kuku na muniu jeśli chodzi o jedzenie, mało jadłam gotowych szybkich dań, za to makarony i domowe obiadki to mogę jeść ciągle, taką polską tradycyjną kuchnię., a słodyczy też nie jadłam nigdy dużo, ja mało lubię czekolady, chipsów też nie, jedynie co to jakieś dobre ciasto, ciastka lub wafelki. No i ja zawsze ćwiczyłam, bo ja łamaga na wuefie byłam i chciałam nadrobić bo tak to bym miała mierny z wf, albo dostateczny, a ja chciałam piątkę mieć.
Future- grunt to się lubić i nie przejmować, ja jedynie co to nie lubię moich nóg bo mam żylaki.
Lavrunia - mi został jeszcze w domu jeden rodzynek, a ty jak długo sama ?

kroma jak dzieciaki, zdrowe? u nas starsza dalej chora:baffled:
pochmurno ze az nic sie nie chce:oo: larvunia widzialam organizer:-) kolory nie moja bajka ale to dla chlopca wiec jest oki

mloda padla...mam 10 minutek hehe
ciacho nie mialam duzego materialu w innym kolorze... szary jeszcze byl, ale cienki material a mi zalezalo na sztywniejszym ;-)
robilam z tego co mialam z tad takie kolory :tak: Jeszcze musze u dolu gumke doszyc co by sie lepiej trzymalo fotela :tak:

kroma no do wieczora dzis... albo i do 22.00- 23.00 nie wiadomo jeszcze czy bedzie wieczorna proba.... A na tydzien sama bede pod koniec miesiaca i to juz na tydzien! Dla mnie to wiecznosc.....

marzenka, kroma - no nie do konca siebie lubie, stąd też moje odchudzanie w styczniu. mialam już takie zaparcie, tak się pilnowałam. a tu zonk. ciąża ;)

po ciąży spróbuję jeszcze raz. jesli mi się zachce. bo z tymi chęciami najgorzej.

future checi jak checie ale silna wola to jest to, kiedys ja mialam teraz mi juz lekko oslabla:zawstydzona/y::laugh2:
larvunia spoko, wazne ze fajny i na pewno bedzie sie podobal,
przez ta pogode u mnie zero checi ale trzeba sie wziac w garsc:-D dzisiaj sobie państwo zazyczylo ogorkowa, wiec zrobie moze im jeszcze do tego jakies ziemniaki i cycki z kuraka moj M kocha miecho

reklama
Kuku :-):-)
jakos weny nie mam do pisania hmm..
ciagle to samo u nas wiec co tu duzo pisac
u mnie dzis placki ziemniaczane :tak:
na 16 do szkoly na wystepy :tak:i tak leci...
siedze w domu czekam na kuriera bo buty mlodej kupilam na necie bo w sklepach cos nie bylo rozmiaru 33 :baffled:
z tych co jej sie podobaly to same 32 :tak:

No i udalo mi sie wczoraj sprzedac rowerek ten wlasnie biegowy
mialam wystawiony na auckji i sprzedalam za wiecej niz sama go kupilam hehe :-D tez kupywalam z aukcji kiedys :tak:

Zastanawiam sie kiedy do pl jechac czy 25 czy 31 sama nie wiem...
zostaly nam 2 msze w kosciele i koniec spotkan :-)

Larvunia mnie sie podoba ten organizer fajny :-)

Do góry