reklama
madziarena
Mamusia Amelki
Hej Kobietki J
Kroma to ładnie dalaś czadu w ciąży tyle km autkiem – ale myśl,że do PL pokonała wszystko J moja ma biegowy i daje radę – nie idzie jej tojeszcze płynnie bo na razie tylko chodzi, boi się nóżek puścić, ale jak tylkosię zrobi ciepło to będzie się szkolić
Mycha – tak zawsze jest, ze jak ktos potrzebuje pomocy to tymusisz, ale żeby ci pomoc to nie ma nikogo – mentalność ludzka …
Megi no ja tez mysle, ze dla Zuzki to dwukołowa byłabylepsza.
Future – my już bez wózka wszędzie – mała nie chce w wózku Jprzyzwyczajaj Hesie J
Marzenka – ja kupiłam małej ten 4 kołowy i cholercia niechce mi się jej pchać – a pedałować potrafi już tylko nie ma siły podjechać podgórkę J- wolę ją na biegowy wsadzić hehe
Ciacho – i po strachu J a co do obiadów, to janie wyobrażam sobie jeść czegoś innego niż mój mąż a mięsko – kotlety,ziemniaki sosik i suróweczka jest u nas co niedziele jak i w tygodniu pewnietez cos się znajdzie ;P
Larvunia – najlepiej wybierz się do lekarza – rozwieje wątpliwości
Kroma, Future – ja też uwielbiam jeść Jwłaśnie byłam w sklepie i sobie na śniadanko kupiłam rogala z czekoladą
Oj Marzenka ja tez się źle czuję w swoim ciele ale kooochamwcinać Lcóż poradzić … wczoraj zjadłam koszyk marchewek hehe dziś chyba po pracypoćwiczę cosik – może nawet na orbim choć mi się już znudził … muszę teżposkakać, ale skakanka mi znów pękła i lipa :/ No nic zmykam pracować JMiłego dnia !!!
C
ciasteczko
Gość
dzien doberek
musze jechac opony zmienic a nie chce mi sie, dobrze ze M mi je chociaz zapakowal do auta
larvunia ja tez pije coffee
musze jechac opony zmienic a nie chce mi sie, dobrze ze M mi je chociaz zapakowal do auta
larvunia ja tez pije coffee
kroma
Fanka BB :)
madzierana- ja najbardziej to lubię jeść ze słodyczy wszystko co ma bitą śmietanę :-) a nie może ze sznurka kupić skakanki, ja miałam taką ale zostawiłam jak jechałam do Pl, a teraz mam gumową, ale dość wytrzymała jest jak na razie.
marzenka- ja akurat nigdy nie miałam problemów z tyciem, też nigdy nie jadłam źle, zawsze miałam kuku na muniu jeśli chodzi o jedzenie, mało jadłam gotowych szybkich dań, za to makarony i domowe obiadki to mogę jeść ciągle, taką polską tradycyjną kuchnię., a słodyczy też nie jadłam nigdy dużo, ja mało lubię czekolady, chipsów też nie, jedynie co to jakieś dobre ciasto, ciastka lub wafelki. No i ja zawsze ćwiczyłam, bo ja łamaga na wuefie byłam i chciałam nadrobić bo tak to bym miała mierny z wf, albo dostateczny, a ja chciałam piątkę mieć.
Future- grunt to się lubić i nie przejmować, ja jedynie co to nie lubię moich nóg bo mam żylaki.
Lavrunia - mi został jeszcze w domu jeden rodzynek, a ty jak długo sama ?
marzenka- ja akurat nigdy nie miałam problemów z tyciem, też nigdy nie jadłam źle, zawsze miałam kuku na muniu jeśli chodzi o jedzenie, mało jadłam gotowych szybkich dań, za to makarony i domowe obiadki to mogę jeść ciągle, taką polską tradycyjną kuchnię., a słodyczy też nie jadłam nigdy dużo, ja mało lubię czekolady, chipsów też nie, jedynie co to jakieś dobre ciasto, ciastka lub wafelki. No i ja zawsze ćwiczyłam, bo ja łamaga na wuefie byłam i chciałam nadrobić bo tak to bym miała mierny z wf, albo dostateczny, a ja chciałam piątkę mieć.
Future- grunt to się lubić i nie przejmować, ja jedynie co to nie lubię moich nóg bo mam żylaki.
Lavrunia - mi został jeszcze w domu jeden rodzynek, a ty jak długo sama ?
C
ciasteczko
Gość
kroma jak dzieciaki, zdrowe? u nas starsza dalej chora
pochmurno ze az nic sie nie chce larvunia widzialam organizer:-) kolory nie moja bajka ale to dla chlopca wiec jest oki
pochmurno ze az nic sie nie chce larvunia widzialam organizer:-) kolory nie moja bajka ale to dla chlopca wiec jest oki
mloda padla...mam 10 minutek hehe
ciacho nie mialam duzego materialu w innym kolorze... szary jeszcze byl, ale cienki material a mi zalezalo na sztywniejszym ;-)
robilam z tego co mialam z tad takie kolory Jeszcze musze u dolu gumke doszyc co by sie lepiej trzymalo fotela
kroma no do wieczora dzis... albo i do 22.00- 23.00 nie wiadomo jeszcze czy bedzie wieczorna proba.... A na tydzien sama bede pod koniec miesiaca i to juz na tydzien! Dla mnie to wiecznosc.....
ciacho nie mialam duzego materialu w innym kolorze... szary jeszcze byl, ale cienki material a mi zalezalo na sztywniejszym ;-)
robilam z tego co mialam z tad takie kolory Jeszcze musze u dolu gumke doszyc co by sie lepiej trzymalo fotela
kroma no do wieczora dzis... albo i do 22.00- 23.00 nie wiadomo jeszcze czy bedzie wieczorna proba.... A na tydzien sama bede pod koniec miesiaca i to juz na tydzien! Dla mnie to wiecznosc.....
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
marzenka, kroma - no nie do konca siebie lubie, stąd też moje odchudzanie w styczniu. mialam już takie zaparcie, tak się pilnowałam. a tu zonk. ciąża
po ciąży spróbuję jeszcze raz. jesli mi się zachce. bo z tymi chęciami najgorzej.
po ciąży spróbuję jeszcze raz. jesli mi się zachce. bo z tymi chęciami najgorzej.
C
ciasteczko
Gość
future checi jak checie ale silna wola to jest to, kiedys ja mialam teraz mi juz lekko oslabla
larvunia spoko, wazne ze fajny i na pewno bedzie sie podobal,
przez ta pogode u mnie zero checi ale trzeba sie wziac w garsc dzisiaj sobie państwo zazyczylo ogorkowa, wiec zrobie moze im jeszcze do tego jakies ziemniaki i cycki z kuraka moj M kocha miecho
larvunia spoko, wazne ze fajny i na pewno bedzie sie podobal,
przez ta pogode u mnie zero checi ale trzeba sie wziac w garsc dzisiaj sobie państwo zazyczylo ogorkowa, wiec zrobie moze im jeszcze do tego jakies ziemniaki i cycki z kuraka moj M kocha miecho
reklama
Kuku :-):-)
jakos weny nie mam do pisania hmm..
ciagle to samo u nas wiec co tu duzo pisac
u mnie dzis placki ziemniaczane
na 16 do szkoly na wystepy i tak leci...
siedze w domu czekam na kuriera bo buty mlodej kupilam na necie bo w sklepach cos nie bylo rozmiaru 33
z tych co jej sie podobaly to same 32
No i udalo mi sie wczoraj sprzedac rowerek ten wlasnie biegowy
mialam wystawiony na auckji i sprzedalam za wiecej niz sama go kupilam hehe tez kupywalam z aukcji kiedys
Zastanawiam sie kiedy do pl jechac czy 25 czy 31 sama nie wiem...
zostaly nam 2 msze w kosciele i koniec spotkan :-)
Larvunia mnie sie podoba ten organizer fajny :-)
jakos weny nie mam do pisania hmm..
ciagle to samo u nas wiec co tu duzo pisac
u mnie dzis placki ziemniaczane
na 16 do szkoly na wystepy i tak leci...
siedze w domu czekam na kuriera bo buty mlodej kupilam na necie bo w sklepach cos nie bylo rozmiaru 33
z tych co jej sie podobaly to same 32
No i udalo mi sie wczoraj sprzedac rowerek ten wlasnie biegowy
mialam wystawiony na auckji i sprzedalam za wiecej niz sama go kupilam hehe tez kupywalam z aukcji kiedys
Zastanawiam sie kiedy do pl jechac czy 25 czy 31 sama nie wiem...
zostaly nam 2 msze w kosciele i koniec spotkan :-)
Larvunia mnie sie podoba ten organizer fajny :-)
Podziel się: