reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madziarena- ja kiedyś też byłam uzależniona od ćwiczeń, zanim Olkę urodziłam to codziennie siłka, basen, sauna, a jak z Olką w ciąży byłam to miałam darmo basen i do 30 tyg chodziłam, a z Arkiem już nie bo tutaj bym zbankrutowała na basen. A teraz mi się nie chce, może jeszcze wrócą te czasy :-)

marzenka-
znalazłam paru z dobrymi komentarzami i widziałam na mieście podobne hulajnogi nawet ceny podobne może różnica maks 20 zł. Jak znajdę ładną w mieście to nie będę zamawiać przez allegro. Ja szukam do 100 zł maks. Jeszcze rowerki biegowe mi się podobają.

lavrunia- moja miała wczoraj złe zachowanie i miała szlaban, a teraz przed snem znowu narozrabiała mówi do mnie "wynocha"

Owca
- ja mam takie wielkie okna, u nas mam 4 balonowe długie, jedno szklarniane wielkie i jeszcze trzy zwykłe, oszaleć idzie jakbym dom miała umyć, a też muszę się w końcu wziąć za nie :wściekła/y:
Yolanta- ja wracałam do Polski z pierwszym dzieckiem jakoś w 32 tyg też się nie mogłam doczekać, a wy lecicie czy autem.
Megi- ja mam jeszcze rosół od teściowej, jakoś nie umiem tak jak ona robić. Zawsze jak jestem u niej na rosole to biorę dla siebie.

reklama
kroma - lecimy lecimy. Samochodem 3tysiace km to bym nie wyrobila (nawet zakladajac wazne prawko :p) za kierownica teraz, a moj luby prawka nie ma... Lot 4 godzinki, bardziej mnie meczy mysl o 7h w pociagu pozniej.

a ja jeszcze babke robie:-Dale mnie naszlo:-D
kroma dzis bylam pytac jeszcze wjednym sklepie i ma miec za tydzien to poczekam moze akurat sie trafi fajna...tez myslelismy nad biegowym ale ja cholercia juz sama niewiem co dla niego bedzie dobre....
jeszcze czeka nas kupno fotelika na rower..slyszalam ze firma hamax jest bardzo dobra..widzialam dzis u nas ale 300zl troche duzo na allegro taniej i jakosciowo widac ze sie rozna z tymi tanszymi....jak znajde taniej to pewnie kupimy tylko musze mojego m przekonac bo on chce taki na rame na przod ale dawid juz sie nie zalicza bo jest za duzy a dla mnie najlepiej na tyl bo jak mielismy ten na przod to ja nie moglam jezdzic bo jestem za niska....i normalnie jak do slupa.....

a zapiekanka pycha:)polecam :)
makaron mieso z przyprawa gyrosowa pieczarki makaron sos-smietana,majonez i ser :)

Ostatnia edycja:
ciasteczko- tak się bałaś i chyba nie było tak źle.
marzenka- moja Olka by chciała rowerek, ale nie wiem czy ja dam radę z nią na rower i jeszcze Arek pod rękę, a tak biegowy albo hulajnoga to sama sobie poradzi.
Yolanta- a ja jechałam samochodem i myślałam, że urodzę pod drodze 21 godzin jechaliśmy, wolniej, bo ja miałam panikę, że w ciąży i jadę tak szybko. Fajnie, że już do Pl wracacie.

Hej Wam.

dziewczyny za grosze chetnie pozbede sie pampersów PAMPERS 3 ....poltora opakowania oraz 18sztuk PAMPERS 3 ale tych jedwab.
Oraz za grosze pozbede sie cheteni wkladek laktacyjnych bo mi zalegaja i miejsce zajmuja....

zaraz foto porobie.... te 3 szt do mycia butelek dorzucam za free

Zobacz załącznik 446188Zobacz załącznik 446189Zobacz załącznik 446190Zobacz załącznik 446191Zobacz załącznik 446192Zobacz załącznik 446193

Larvunia wiadomość na priv..

Hallo wszystkim:-):-)
Wygrzebałam się z łóżka przed 9, mały jeszcze usnął po wyjściu męża do pracy więc i ja skorzystałam.
My na zająca Zuzi też chcemy hulajnogę kupić, podpatrzyła jak jakaś dziewczynka jeździła i ona też chce, więc się pomyśli ale chyba 3 kołową jednak kupimy.
Dziś rosołek mam na obiad później wstawię...
teraz śniadanko i trzeba ogarnąć chatkę
miłego dnia;-)

Megi dla Zuzi 3 kołową? Przecież ona w tym roku 5 lat to może już lepiej jak dla Niej 2 kołową
na dłużej by miała ... Tak Mi się wydaje ale to Wasza decyzja oczywiście. :tak: ;-)

Masakra a Ja jakaś nie do życia dzisiaj jestem, spać Mi się chce i na nic nie mam ochoty.

Każdy coś ode Mnie chce a jak Ja coś potrzebuję to nie mam do kogo się zwrócić.
Co niektóre osoby tylko znają Mój nr tel albo skypa jak coś potrzebują, coraz mniej mam cierpliwości do takich osób.:-( :angry: :wściekła/y:

kroma bylo o tyle lepiej ze teraz nie bolalo a jeszcze trzyma mnie znieczulenie wiec jak bedzie po nie wiem:no:
a lepiej nie bylo, ogolnie jest nieciekawie:baffled:
mycha coz sa tacy ludzie i nic nie poradzisz, sama mam takich znajomych ale potrafie powiedziec NIE

no ale mnie zaczelo mulic. chyba przejdę się z małą torchę, wypilam juz kawke, ale dalej muli.

aha, bo nie chwalilam się, ze od 2 dni wychodzę z małą bez wozka? przechadzamy się po drodzę około 15 minut i wracamy. wczoraj wzielam jeszcze wozek i jeszcze godzinę jeżdziłyśmy, ale generalnie biorę ją, żeby się pomęczyła trochę ;) już wczoraj nóżki się uginały! zaraz przejdziemy się znowu!

reklama
future to sie objadlas:-D
my juz w tym wieku co hesia jest tez chodzilismy bez wozka..teraz to wyglada tak ze idziemy do miasta bez wozka jak nie mam nic do kupienia ciezkiego czy do biedry nie zachodze....wczoraj przeszedl jakies 3km i nawet nie marudzil:tak:przynajmniej sie zmeczyl:-D
kroma moj ma rowerek wlasnie go molestuje w domu.wkurza sie bo pedalowac nie umie:-D:-D:-Dale mam ubaw:-D:-Da w tamte lato chlopczyk w jego wieku jezdzil sam juz na 4 kolkach:szok:kochana z dwojka nie latwo ci bedzie z rowerkiem bo co bedziesz ja pchac a mlody co!!hmmmm chyba lepiej biegowy......
ciacho o widzisz nie bylo tak zle...ale tak czy siak napewno mialas stracha;-)dzielna jestes i duzo zniesiesz:tak:bravo;-)
a gdzie larvunia wsiakla?

Do góry