reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

goscia mamy ;)
dlatego mnie nie ma ;-)
marzenko dziekuje ze o mnie pamietasz :tak:
pochwalil sie moj ze pizze dobra robi i gosc poszedl po zakupy i wrocil ze skladnikami do pizzy i kazal robic hehehehe i moj pichci wlasnie ;-)
kurcze a mi misiulę wysypalo! Caly brzuszek... pojedyncze kropki, czerwone, wokol kropek blado same kropki czerwone... kurde nie wiem co to. Brzuszek najgorzej, na raczkach dwie moze trzy i na nozkach nic. Ehm... uczulenie?? Dalam jej dzis znowu jajo gotowane, kiedys dawalam ale ja mega wysypalo... dzis bylo drugie podejscie do jajka i kurde twarz ok a brzuszek masakra :szok:
Czytalam ze rozyczka to nie moze byc bo przy niej sie rozlewaja plamy.... kurde ospa byla... to nie potpwki bo na krotki rekawe biegala... ehmmm...
poczekam ze dwa dni a jak nie zniknie to do lekarza bede jechac.... troche sie martwie.

Mycha odpisalam :tak:
ciacho najadla sie juz,?? bo jogurtem to na pewno nie hehheeh
Future gratki dla Hesi za samodzielne dreptanie

reklama
larvunia a wlasnie ze sie najdalam, zjadlam maly kubek jogobelli sliwkowej -mniam mniam,
ja takiego obiadu jak future to nie jadam w ogole:no: tzn. nie lacze ziemnioli z miechem, zreszta ja ziemniaki moze z 2 razy w miesiacu jem:tak:

ciacho ale coś za cos, Ty pewnie piękną masz figurę, a ja mam za to boczki i bandzioch. Lubię jeść, więc noszę swoje kilogramy ;)

nie no leze i kwicze:-D:-D:-D nie widzialas mnie to tak moze ci sie wydawac ale prawda zgola inna:-D nie mam pieknej figury kochana, mam maly nadbagaz niestety a jakbym jadla to co lubie to bym mialam 20kg nadbagazu

ja wciąż liczę na to, ze kiedyś przestanę lubić jeść.
ale tak jak kocham nowe smaki, (i stare zresztą też) tak samo kocham słodkości :wściekła/y:

ciocho - ważne, zeby dzieci były zdrowe, a my kiedyś schudniemy ;)) haha

ja mam z 15 kilo nadbagażu.

dokladnie dzieci najwazniejsze zeby byly zdrowe ale niestety ja musze o siebie zadbac nie ma zmiluj sie
tylko czasem juz mi sie nie chce:no: przez ta pogode inaczej jest jak slonce jest

laski a która nie lubi jeść ja właśnie zjadłam dzieciom wafelki.

Mój Arek chodzi od 11 mca, ale zawsze mam wózek, bo on uciekinier jest jeden. A Olka nie jeździ w wózku dokąd Arek się urodził i wszędzie na nóżkach chodzi. Ale ona nigdy nie ucieka i nie uciekała.

Marzenka- moja Ola też daje redę na 4 kółkach, już próbowała na koleżanki rowerku, tylko, że zaraz się znudzi i zmęczy i ktoś to musi nieść. A hulajnoga zawsze tańsza i lżejsza :-) I ja nie mam miejsca na ten złom w domu i tak mam magazyn, a jeszcze dwa wózki stoją na klatce, w sumie po Olce mi został i ma kółko zepsute i nie mam czasu go wywieść.

A ja zaraz ćwiczę, chociaż mięśnie wzmocnię, bo i tak zjadłam wafelki.

kroma jakbyśmy mialy sobie wszystkiego odmawiac, to co byśmy miały. hę?
nie martw sie, wafelki nie mają kalorii haha :laugh2:

moja gwiazda spi, a ja się biorę za prasowanie, nie mam duzo, bo prasowalam 2 dni temu, ale wezme sie. a co.

reklama
hello:-)
oj kochane ja tez lubialam jesc i lubie nadal tyle ze z umiarem....u mnie szybko kg przybywaja wystarczy ze tydzien bede bez zadnego ruchu dodatkowego i z 2 kg juz wiecej..takze nie ma zmiluj jak ciacho mowi trzeba dbac o sobie..nie po to sie staralam pol roku zeby teraz to o tak rzucic o nie!!za duzo mnie to kosztowalo......
kiedys nie zwracalam uwagi na to co ile ma kalorii a teraz bardzo zwracam....
widzicie niektore sa chude jedza duzo i nic nie widac..co to za sprawiedliwosc:wściekła/y:
pamietam ze kiedys mialam zwichnieta noge nie moglam chodzic i co!!!duzo mi przybylo a to tylko 2 tygodonie byly.....ledwo weszlam w swoje ciuchy :wściekła/y:
future jak lubisz siebie taka jaka jestes to bardzo dobrze:tak:ja sie wczesniej w swoim ciele zle czulam i teraz mi to na dobre wyszlo:tak::tak:
larvunia i jak wysypka zeszla?
u nas nic sie nie dzieje to co by tu pisac:-D

Do góry