reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hallo wszystkim:-):-)
Wygrzebałam się z łóżka przed 9, mały jeszcze usnął po wyjściu męża do pracy więc i ja skorzystałam.
My na zająca Zuzi też chcemy hulajnogę kupić, podpatrzyła jak jakaś dziewczynka jeździła i ona też chce, więc się pomyśli ale chyba 3 kołową jednak kupimy.
Dziś rosołek mam na obiad później wstawię...
teraz śniadanko i trzeba ogarnąć chatkę
miłego dnia;-)

reklama
heloł.
a ja pospalam do 8,30. znaczy mała, bo ja bym spała duuuzo dłużej. no ale to i tak niezla godzinka. teraz szaleje mloda, ale gdzies za godzinke padnie.

ja też pipijam kawke, i czytam jednym okiem nowe "dziecko" ;) ale i tak mala mi szarpie gazetke.

i zdecydowaliśmu już, że roczke robimy na werandzie. ma być 20 stopni, to nie bedziemy się kisić w domu. a poza tym, nie naniosą mi syfu do domu!

ojej Future nie chcialabym byc Twoim gosciem i to czytac :-D

moja wlasnie padla... ciekawe ile pospi. Fruciu ma szlaban na tv i kompa, oj przegiol z rana zachowaniem i teraz siedzi w pokoju... bidulek, ale moze sie nauczy dobrego zachowania. Moj w domku dzis caly dzien... kurcze przeszkadza mi hehehehe ;-)
MILEGO DNIA dziewczeta ;-)

Ja to mam hulajnogę po siostrzeńcu - ale dwukołową - Aminia za bardzo nie lubi na niej jeździć - to tak chwilowo tylko, woli na biegowym ;)
Ciacho dla mnie 1,5 g aerobiku to za mało - idzie sie uzależnic ;) odliczam dni do kolejnego hehe a byłam dopiero 4 razy ;)
No Marzenka ja skaczę z umiarem - 500 dziennie - no może nie codzień bo mi sie znów skakanka popsuła :/ muszę dziś sobie jechać kupić jakąś bo szału dostaję wrrr ... ciągle pęka na środku - chyba od chodnika :)
Ale baja nie ?? Pogoda do nas idzie, słoneczko będzie w weekend :) pięęęęknie :)
Jak będzie któraś z Was w Pepco to dajcie znać czy sa tanie bluzeczki i spodnie dla dziewczynek :)

myje okna i padam juz....nie mam sil
czemu one sa takie duze wrr....
a jakie brudne ramy mam wstyd :szok::-D

u mnie zawsze wszyscy buty sciagaja nie musze mowic cale szczescie :tak:

cos mialam z forum i wejsc nie moglam...

Hej dziewczeta,
forum dzis cos lezy i kwiczy, na majowych watkach tez dziewczyny marudza, ze sie nie laduja strony.
Przespalam dzis cala noc nawet bez wstawania na siusiu :szok:, co sie dzieje, hehe.
Ehh i jeszcze tylko tydzien i lecimy. Najchetniej spakowalabym walizki, usiadla na nich i czekala, hehe. Bo jakos ten czas wlecze mi sie teraz okrutnie. A jeszcze jutro wyniki krwi i reszty, w piatek lekarz.. a moj luby dopiero w niedziele bedzie mial jakos wiecej czasu, zebysmy sie pakowac mogli. Bo ja za niego decydowala nie bede co ma zabrac, a co nie:no:

reklama
Mi też rano pomału forum się ładowało, czekałam nawet aż mi się mój post załaduje, dłuuuugą chwilę:confused:
Rosołkiem pachnie w całym domku, mniammmm nie mogę się doczekać:-)
Pójdę zaraz małego położyć bo na macie już uleżeć nie może pomrukuje....jakoś dzionek leci, słonko by się przydało jeszcze:tak:

Do góry