reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia :-D :-D a ja wrecz przeciwnie nie mam lenia:-D nawet juz pocwiczylam:-) musze sobie jeszcze oko zrobic bo do ludzi ide dzisiaj:-D:-D trzeba wygladac:-D
gdzie ta wiosna bo cos jej nie widac kurna zimno jest:baffled:

reklama
hejka
ciacho- dawaj mi trochę ochoty, chociaż ja o 7 w sklepie byłam i poprasowałam koszule bo M wybył, ale teraz już mi się nic nie chce.

marzenka- ja widziałam w sklepie te kauczukowe za 69 zł a na allegro tańsze o 20 zł. Nie wiem będę szperać, ale jak coś to chcę żeby było koszyczek, widziałam fajne trzykołowe niebieskie i zielone. Dam znać na bank.

Lavrunia- żebyś wiedziała, że padły i spały całą noc, ale tylko do 6tej. Dobrze, że siku poszłaś :-)

kroma tylko patrza uwazne na wysokosc jakie sa bo na allegro sa te mniejsze i dlugo nie posluza, ja kupowalam w stacjonarym sklepie, wtedy dawalam jakos okolo 80zl

kroma ja tez widzialam tanie na allegro ale kurde negatywy sa i jak tu zamawiac az strach normalnie...jak cos upatrzysz to daj znac...
moze ty znajdziesz cos taniego i bez negatywow

Dzien dobry !!
kawke popijam,pranko juz wisi ziemniaki na zupe obrane pozniej reszta po kawce
u nas tez pogoda dziwna niby cieplo ale pochmurno i raz po raz mzawka leci...

ja tez czatuje na hulajnogi dwie dla mlodej juz upatrzylam tu u nas a mlodemu szukam ale on chce taka cars jak zwykle hehe
tylko ja kupuje na 2 kolach powiem wam ze mam taka na 3 kolach i u nas nie zdala egzaminu :no:
szymon prawie wcale nie jezdzil..odrazu zaczal na 2 kolowej i daje rade :tak: jakos od 3 lat jezdzil na 2 kolach od hani sie nauczyl :tak:

jutro smigam do szkoly na 16 na wystepy :tak:

reklama
Do góry