reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Heh, no mi przykro jest, bo moj jaknajbardziej chce, twierdzi, ze z tym brzucholem jestem super seksi dla niego, a ja ciagle obolala i markotna i igraszki lozkowe to doslownie ostatnie o czym mysle. Dziwi mnie tylko, ze w sumie tak nagle mi przeszlo... jeszcze jakis czas temu tez bylam obolala, a jednak checi mialam :confused:. Mam nadzieje, ze to chwilowe i ze mi przejdzie...
No to sie do Krzeszyc przejade. Odnowie prawko, to bedzie okazja, zeby sobie przypomniec jak sie ta maszyna zwana samochodem jezdzi :confused:, bo zapomnialam sie i do PT przylecialam z niewaznym prawem jazdy (okulary nosilam i dostalam na 5 lat).

reklama
Yolanta spoko nie doluj sie czasem kobieta nie moze nie chce a czasem facet.... ja z 1 ciazy chcialam bardzo ... ale moj powiedzial NIE ;-) i dalam rade i Twoj tez da... daj spokój ;-)
no i wkladki zaklepuje dla CIebie :tak: Mi bardzo sie przydaly bo ja cycole caly czas, ale juz nie potrzebuje ;-)

hejka ja wróciłam padnięta dzieciaki szalały bo koleżanka ma córkę 5 latkę więc się działo.

Mycha- ja miałam przez 2 mce ciągle okres, miałam kilka dni spokój i znowu, poszłam do lekarza i mi wyregulował tabletkami Luteiną. Ale ciężko było.
Yolanta- ja miałam na końcu ochotę przed porodem, a tak w ciąży mało kiedy, a M to się bał, że uszkodzi :-)
madziarena- może połaź po lumpach, w sumie teraz mało jest w sklepach dżinsowych rzeczy, ja szukałam Olce też i mało jest. Ja mam jeszcze dwie ale takie z falbankami dżinsówki dla Olki i jeszcze ponosi w tym roku.
Owca- ja mam też komunię u chrześniaka M w maju. Same dzieciaki komunijne mamy :-)

kroma super ze dzieciaki sie wyszalaly, moj jak sie wyszaleje to spi lepiej ;-)
cos mi mloda sie wybudza co chwilke kurde nie mam jak z psem wyjsc a moj dopiero ok 2 w nocy wraca :baffled:
no coz trza bedzie wychwycic moment, niania w reke i heja na dwor White siusiu w locie i do domku biegiem ;-)

Hej kobietki :)
Yolanta - to całkiem naturalne i się nie martw - minie :) A Twój mąż zrozumie - na pewno :)
Larvunia - ja karmiłam 19 m-cy :p hehe
A ja wczoraj byłam na aerobiku - masakra jaki wycisk, podpytałam trenerkę o skakankę - mówi, że jest dobra, ale ... trzeba bardzo uważać na stawy i kolana ... bo można sobie krzywdy narobić ...
Ale mam dziś leniwy dzień wrr ... nic mi się nie chce, najchętniej położyłabym się taka pogoda :/ Na obiadosa robię tą zapiekankę z makaronem i mięsem mielonym. Miłego dzionka !

hello
madziarena tez robie dzis zapiekanke z makaronem ale z miesem z kuraka:tak:
no tak trzeba skakac z glowa :tak::tak:
kroma jak bedziesz zamawiac hulajnoge to daj linka?czy bedziesz kupowac normalnie w sklepie?bo ja wczoraj szukalam u nas ale ceny kosmiczne i beznadziejne....
patrze na allegro ale ja juz mi sie ktoras spodoba na kauczykowych kolach to negatywy ma i robta co chceta normalnie!!

dzien dobry:-D
u nas mloda do 4 lat miala duzo rzeczy jeansowych, teraz juz prawie w ogole przeszla jej ochota na noszenie:baffled:
ale ja chce sobie upolowac kiecke z jenasu tylko hymm w cyckach male:-D:-D
larvunia wyszlas z psem wieczorem? madziarena troche ruchy nie zaszkodzi ;-)ale powiem ci ze 1,5godziny to dlugo

reklama
tja ciacho wyszlam, wbiegu bylo siku ale bylo ;-) Z nianią w reku dalam rade ;-)
alllllllllllllleeeeeeeeeee mam dzis lenia...

Do góry