reklama
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry
wszystko mnie bolimega dlugi spacer mialam a potem piwko i kebab
a dzis wszystko mnie boli
wszystko mnie bolimega dlugi spacer mialam a potem piwko i kebab
a dzis wszystko mnie boli
C
ciasteczko
Gość
witam sie i jak nawet wyspana, larvunia ladnie pospalas, marzenka widze ze wieczor udany byl:-)
marzenka21
ciacho no pewnie ze udany
nastepnym razem malego damy do babci i pojdziemy na dyskoteke bo nic teraz nie ma..przeciez post
tak tak pogoda piekna..my po obiedzie na spacer idziemy
nastepnym razem malego damy do babci i pojdziemy na dyskoteke bo nic teraz nie ma..przeciez post
tak tak pogoda piekna..my po obiedzie na spacer idziemy
C
ciasteczko
Gość
u nas chmury zbieraja sie i wieje taka pogoda blee
Bry niedzielnie :-):-)
kawke popijam
na 11 do kosciola
mlody mnie obudzil o 6:50 wkurzyl mnie...a jak do przedsz ma wstac to o 8 go wywalam na sile z wyra ech..
ciasto sie odmraza bo popoludniu mamy gosci :-)
Marzenka fajnie ze wieczorek udany,zrobilas mi smaka na kebab
Dopije kawe i ide z psem takze udanej niedzieli :-):-)
kawke popijam
na 11 do kosciola
mlody mnie obudzil o 6:50 wkurzyl mnie...a jak do przedsz ma wstac to o 8 go wywalam na sile z wyra ech..
ciasto sie odmraza bo popoludniu mamy gosci :-)
Marzenka fajnie ze wieczorek udany,zrobilas mi smaka na kebab
Dopije kawe i ide z psem takze udanej niedzieli :-):-)
marzenka21
owca a mi juz smak przeszedlna jakies pol roku z glowy
moj i tak dzis dobrze pospal az do 6-30
moj i tak dzis dobrze pospal az do 6-30
blond_20
Czarownica
Witam
Marzenka ja tez chce piwko i kebab...!!!
Future wiem ze piwnica nie ucieknie no ale jak chcemy cos teraz dla dzidzi kupic w sensie wozek czy lozeczko to bedziemy chowac do piwnicy a tam nie bylo gdzie palca wsadzic i musialam cos tam ruszyc bo nie mam gdzie tych rzeczy w domu narazie trzymac. zreszta za wczesnie.
Owca moj tez jak ma do przeszkola pojs to sie go przed 8 wyciagnac z lozka nie da. a dzisiaj o 7 juz byl u mnie:/ to go wygonilam do jego pokoju, dalam tylko jogurt zeby cos zjadl, zamknelam mu drzwi i sie bawil a ja do 9 spalam ale niedlugo sie to dobre skonczy. niemowlakowi juz nie przetlumacze zeby soe pobawil bo mama nie ma mocy
Marzenka ja tez chce piwko i kebab...!!!
Future wiem ze piwnica nie ucieknie no ale jak chcemy cos teraz dla dzidzi kupic w sensie wozek czy lozeczko to bedziemy chowac do piwnicy a tam nie bylo gdzie palca wsadzic i musialam cos tam ruszyc bo nie mam gdzie tych rzeczy w domu narazie trzymac. zreszta za wczesnie.
Owca moj tez jak ma do przeszkola pojs to sie go przed 8 wyciagnac z lozka nie da. a dzisiaj o 7 juz byl u mnie:/ to go wygonilam do jego pokoju, dalam tylko jogurt zeby cos zjadl, zamknelam mu drzwi i sie bawil a ja do 9 spalam ale niedlugo sie to dobre skonczy. niemowlakowi juz nie przetlumacze zeby soe pobawil bo mama nie ma mocy
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
no heloł.
a ja pospalam do 10.30 menżu porwał dziecko. co prawda i tak mnie budził ciągle, ale nie mialam siły wstać poprostu.
potem ubrał hesie i wyszedl przed dom, i zanim się ja ubralam, to nie psozlam na spacer, bo zołza już spała. a taki ma dzisiaj humerok, ze noralnie tylko ją schrupac...
a ja pospalam do 10.30 menżu porwał dziecko. co prawda i tak mnie budził ciągle, ale nie mialam siły wstać poprostu.
potem ubrał hesie i wyszedl przed dom, i zanim się ja ubralam, to nie psozlam na spacer, bo zołza już spała. a taki ma dzisiaj humerok, ze noralnie tylko ją schrupac...
reklama
helooooo ;-)
ja juz po spacerku z mloda i psem... 1,5h spacerowalysmy sobie
teraz odpoczywamy... mi nogi w dooope wchodza ;-) oj sie siedzialo tyle w domu i kondycja padla hehhehe
czekam z niecierpliwoscia na synka... po obiedzie ma byc.... rodzice moi go przywioza... ale tesknie!
ja juz po spacerku z mloda i psem... 1,5h spacerowalysmy sobie
teraz odpoczywamy... mi nogi w dooope wchodza ;-) oj sie siedzialo tyle w domu i kondycja padla hehhehe
czekam z niecierpliwoscia na synka... po obiedzie ma byc.... rodzice moi go przywioza... ale tesknie!
Podziel się: