reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bry niedzielnie...
ale wyspana jestem, jak nigdy :-D
spac poszlam ok 22.00 a wstalam o 7.00 :-D
piekna sie zapowiada pogoda prawda ;-)

reklama
ciacho no pewnie ze udany:tak:
nastepnym razem malego damy do babci i pojdziemy na dyskoteke bo nic teraz nie ma..przeciez post:-D
tak tak pogoda piekna..my po obiedzie na spacer idziemy:tak:

Bry niedzielnie :-):-)
kawke popijam
na 11 do kosciola :tak:
mlody mnie obudzil o 6:50 :wściekła/y::wściekła/y:wkurzyl mnie...a jak do przedsz ma wstac to o 8 go wywalam na sile z wyra ech..
ciasto sie odmraza bo popoludniu mamy gosci :-)

Marzenka fajnie ze wieczorek udany,zrobilas mi smaka na kebab :tak:

Dopije kawe i ide z psem takze udanej niedzieli :-):-)

Witam
Marzenka ja tez chce piwko i kebab...!!!
Future wiem ze piwnica nie ucieknie no ale jak chcemy cos teraz dla dzidzi kupic w sensie wozek czy lozeczko to bedziemy chowac do piwnicy a tam nie bylo gdzie palca wsadzic i musialam cos tam ruszyc bo nie mam gdzie tych rzeczy w domu narazie trzymac. zreszta za wczesnie.
Owca moj tez jak ma do przeszkola pojs to sie go przed 8 wyciagnac z lozka nie da. a dzisiaj o 7 juz byl u mnie:/ to go wygonilam do jego pokoju, dalam tylko jogurt zeby cos zjadl, zamknelam mu drzwi i sie bawil a ja do 9 spalam:) ale niedlugo sie to dobre skonczy. niemowlakowi juz nie przetlumacze zeby soe pobawil bo mama nie ma mocy :D

no heloł.

a ja pospalam do 10.30 ;) menżu porwał dziecko. co prawda i tak mnie budził ciągle, ale nie mialam siły wstać poprostu.

potem ubrał hesie i wyszedl przed dom, i zanim się ja ubralam, to nie psozlam na spacer, bo zołza już spała. a taki ma dzisiaj humerok, ze noralnie tylko ją schrupac...

reklama
helooooo ;-)
ja juz po spacerku z mloda i psem... 1,5h spacerowalysmy sobie :tak:
teraz odpoczywamy... mi nogi w dooope wchodza ;-) oj sie siedzialo tyle w domu i kondycja padla hehhehe
czekam z niecierpliwoscia na synka... po obiedzie ma byc.... rodzice moi go przywioza... ale tesknie!

Do góry