reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia ty se uważaj.
na codzien nie jade werandy ej

kroma - ja mialam dzisiaj tyle enegrii, ze nie chcialam tego przegapic. a wczoraj poprostu nie mialam sil zupełnie. nawet na spacer z mala nie mialam sil. z jackiem poszlismy na 20 minut i wrocilismy. ale wczoraj pogoda dawała w łeb.

Larvunia w Twojej kuchni 40 minut podłoge? to chyba szczoteczką do zębów haha. ja tam nie przesadzam. codziennie odkurzam i lece na mopie, ale kupilam sobie takiego mopa ze szmatą. a nie z frędzlami. i myje się nim jak ręcznie i jestem bardzo zadowolona. szybko idzie i ładnie zbiera kłaki.

no to mi larvunia podpadlas. a ty, a ty!

reklama
Future ja tak czasem mam, dlatego nie kazdy mnie lubi, ale uwazaj nie bij, bo sie jeszcze podniece i co bedzie :-D :-D :-D
...dobra lece spac.... jutro sama od rana do 3.00 w nocy moj ma spektakl w poznaniu i w nocy wroci bbuuuu.....
a pod koniec miesiaca do Ulianowska na wygnajewo za granice PL (nie wiem jak to sie pisze) leci... bbuuuuu SAMA CALY TYDZIEN Z DZIECIAKAMI! Dobrze ze chociaz psa mam, bo bym sie osrala inaczej chyba nocą :sorry2:
Katgen to chyba o mnie zaponiala.... nie bede sie narzucac... ale mam jeszcze cicha nadzieje ze na ten tydzien zwali sie do mnie....
jak nie to chyba do tesciowej pojade pomieszkac ha ha ha :-D co bym mogla Wam znowu ponazekac ha ha , wiecie obiadki pod nos i za free to dlaczego nei korzystac :-D a tak powaznie to ja niechce sama tydzien byc :-(

Bra Noc...;-)

edit:
Futire co do kuchni to prawie szczoteczka jechalam fakt... bo kurde mam te fugi tak dziwnie zrobione miedzy kafelkami ze masakra

Ostatnia edycja:
czesc
future ale mialas powera:-D:-Dno tylko uwazaj zebys nie przesadzila:tak:
duza macie chatke a pomysl na urodzinki na werandzie tez super :tak:przynajmniej bedziesz miala czysto w domku;-)
ja mam malutko do myciaale wkuchni non stop moglabym myc bo to tluszcz kapnie itd szybko sie brudzi i wszystko widac...ale to i tak lepsze niz panele...jak bylo wczesnie:tak:
my wczoraj po obiadku pojechalismy do lasu z 2 godziny bylismy i nad jeziorkiem..super na sloneczku sie siedzialo az nie chcialo sie wracac... dawid polowil rybki fajnie bylo..... zladowalismy wieczorkiem bo do mamy na herbatke zajechalismy;-)
a dzis deszczowo a myslalam ze bedzie ladnie to pranko bym wywiesila na balkon a tak dupa....

marzenko ja tez myslalam ze bedzie dzis ladnie, ale widzialam juz pogode i bedzie z dnia na dzien coraz cieplej a w weekend ma byc do 20'C!
Normalnie WIOSNA :-)

witam
ludzie dzisiaj juz w wiosennych kurtkach itp. ale akurat dzisiaj niezbyt cieplo bynajmniej narazie:baffled:
laski ktora chetne zeby jutro za mnie isc do dentysty-noramalnie mam pietra

hejka

ja zaraz wybywam do koleżanki za miasto, na weekend ma imprezę u teścia, w końcu może będę wracała jak ciepło będzie. Pa miłego dnia

Dobry wszystkim
Od 6 nie śpię, mały nam kukuryku zapiał i nawet mój bez budzika dzisiaj wstał:-)
Ja miałam dzisiaj w nocy niespodziankę, przywitał mnie @ pierwszy odkąd zaszłam w ciążę i po porodzie...ale to efekt 7-dniowej przerwy w tabsach. Wiecie dziwnie tak się czuję, nie miałam okresu od 15 miesięcy:rofl2:

reklama
kroma ale ci dobrze:-) milego wypadu:-):tak:
megi hehe a mogloby byc tak pieknie i moglybysmy nie miec w ogole @ a tak to my sie mamy;-)

Do góry