reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hello:-D
a troszke pospalam...
mlody dalej drzemie
bylismy w miescie ale za to prawie nic nie zalatwione:eek:
za to trafila mi sie mega okazja..poszlam do pepco bo wciaz mi brakuje talerzy obiadowych i patrze a tam promocja po 99gr:szok::szok::szok::szok:no to wzielam 8szt:-D:-Dza tyle to ja bym zaplacila gdzies z 40zl:tak:
no nic ide poskakac na skakance pozniej paznokcie bede malowac bo przeciez wieczorem wyjscie mamy:tak:
ja mam odkurzacz zelmera z workami..wymieniam raz na pol roku bo ja przewaznie do 2 razy wtygodniu odkurzaczem :tak:to dla mnie jest ok:tak::tak:
milego popoludnia:tak:

ja mam piorący zelmer wodnik, rodzice kupili jak mialam takie zaostrzenia astmty i wogole, zeby oczywszczac wszystko. spoko, to idzie do wody, ale pieprzenie się z myciem filtrów i wogole, zanim to wyschnie, to masakra. stoi w garazu.

a ja mam workowe, a odkurzacz zelmer clarris. worków 5 za 11 zł, a jeden starcza na miesiac około. to naprawdę żadne pieniądze. Larvunia ja też odkurzam codziennie, i trochę mam do odkurzania. teraz stoi odkurzacz na srodku., bo z psow leci normalnie jak śnieg. ale porównując siłę bezworkowych, do workowych, to odpowiedz jest jednoznaczna. bezworkowy do dupy. a widzialam w akcji kilka. no nie wiem, ja jestem za workowymi.

jezu sluchajcie wyszlam z małą...a tam gdzie zara na werandzie spi, ma wyjscie na dwór, a tam trawa wygnita, jak to zimą, i prześwituje ziemia. popadało i jest klejąco. ja patrze, a tam normalnie bialo. tak się jej kłaczory przyklejają.
już nie mowię o werandzie. chce roczek robić na werandzie, to muszę się tam wziac za posprzatanie...

aha, roczek już za 5 dni...a imprezka w sobote.

Future ja tam wole bez workowe ;-) I nie musze placic nawet 11 zl hehehe ;-) Co to jest 5 workow hehehe ja co dziennie na wieczor odkurzacz myje i wywalam klacze z pojemnika... przez noc schnie i od rana od nowa odkurzanie hehehe
Future a moze jak bedzie sloneczko to porzyszysz mi ten pioracy co?? Bym sobie wyprala dywany, w dizeciecym mam najgorzej zasyfione...

marzenko szykuj sie szykuj ;-)

spoko, ale musze zapytac mamy co tam sie wlewa i wogole. bo ja nigdy nigdy nie prałam, tylko na mokro odkurzałam. zresztą z tego co wiem, to i ona nie prała. to chyba i tak trzeba ręcznie na kolanach zmoczyc z płynem, a nim tylko wessac tę pianę. nie wiem, popytam.

o taki mamy, poczytaj:

http://www.odkurzacze.vysavace-domacnost.cz/odkurzacze/zelmer-vodnik.php

Ostatnia edycja:
hejka ja na moment, byłam u mamy i wróciłam dopiero padam.

Mycha- ja oglądałam dziewczynę z tatuażem i powiem bardzo dobry i mocny polecam. A co do pobudki, to co ja bym dała, żeby spać całą noc, chociaż teraz od jakiegoś mca i tak budzi się dwa razy w nocy, a były nocki że do 6 razy wstawałam, a Arek to już ma prawie 1,5 roku. I my wstajemy też jak Marzenka ok 6tej.
Aniołek- hauki są dobre i nie drogie spacerówki parasolki, ja mam dwie i jedna dla córki jest to była droga ale kupowałam używaną i dała 200 zł a kosztowała nowe 800 zł i mam ją do teraz, koło nam się zepsuło, ale jeździła nią 3 lata prawie i Arek na zmianę, a jeszcze koleżanki córka prawie 4 lata. A Arek ma już inną haucka i jest troszkę mniejsza i gorsza jak dla mnie bo to wersja parasolki. Ale też mają dobre Chicco. Musisz może poczekać bo w Tesco co jakiś czas mają Haucka parasolki po 200 zł w sam raz na lato.
Marzenka- z rączkami racja, lepiej jedna, ja mam dwie i mnie strzela jak mam Olkę za rękę wziąć to nie mam jak, bo mi zjeżdża na boki ciągle.
Blond- widzę, że jesteś a ty jak w tej ciąży się czujesz, zaraz 30 tydzień ci stuknie.
Megi- zdrówka, kurujcie się.

future to mamy taki sam odkurzacz:tak:;-)
kroma ja mialam z dwoma raczkami przez jakies 2 tygodnie w zime bo moj byl niesprawny i nigdy wiecej!!

befatko lili gdzie jestescie?

Kroma dlaczego tyle razy w nocy Ci sie budzi?bo to naprawde duzo, przeciez juz nie musi w nocy jesc, na picie?zeby?wspolczuje:(
a ja sie czuje dobrze. mialam jakies dwa tyg temu kryzys ze mnie tak w krzyzu lupalo ze chodzic nie moglam 4 dni i kulalam. a wieczorem placz z bolu ale przeszlo tak samo szybko jak przyszlo. a teraz boli mnie tylko wtedy jak przegne z chodzeniem albo przesuwaniem czy noszeniem( sprzatam piwnice:p) wiec chyba normalnie. chociaz chcialabym zeby to juz byl koniec powiem szczerze bo brzuch rosnie mi szybciej niz w 1 i boje sie ze teraz to dopiero popekam:/

reklama
Do góry