reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond spoko kazdy kupuje co mu pasuje:tak: ale moja byla taka troche wypasiona koszyk na zakupy tez taki maly nie miala spokojnie moglam schowac 2 kartony soku po 2 litry i jeszcze cos:-)
no nic uciekam, sprzatac reszte chalupy bo no wiosna zastanie:-D:-D

reklama
fajny wozeczek tylko albo mi sie wydaje albo tak jest ze oparcie jest jakies takie male ze nie poslozy ci zbyt dlugo wozek, najlepiej zebys zobaczyla w realu jak wyglada i pozniej kupila na necie

aniolek ja mam fotelik dla stokrotki wlasnie firmy 4baby i jestem bardzo zadowolona. te wózki wyglądają dość solidnie. wiec moze akurat.

ja kupilam mamas and papas i nie jestem zadowolona. chcialam hauck citi, ale z kasą krucho. moze dla drugiego cos kupię. poki co u mnie na drogach wiejskich i tak najlepiej się sprawdza wciąż spacerówka z wielofunkcyjnego. bo ma wielki pompowane koła. a te gówniane parasolki nie chcą jechac. chyba, ze asfalt. ale u mnie nie ma asfaltu haha, wiec tamten zostaje na zakupy ;)

future duze kola zawsze sa dobre, spacerowki daja rade tylko po niewielkich nierownosciach, chociaz ja swoja pokonywalam park na slowiance bez bolu:-D

jest bez workowy, ja nie moge miec workowego bo ja odkurzam po 10 razy dziennie przez siersc psa... i na worki bym nie wydala.
Ja mialam zawsze bezworkowe i jestem mega zadowolona z nich , tylko ze popsol mi sie ostatnio... ehm.. 8 lat mialam LG za 700zl... i juz sie skonczyl ;-)
Teraz mam od rodzicow pozyczony tez bezworkowy i jest ok, ale w koncu trza bedzie go oddac....

reklama
larvunia workow idzie sporo to fakt, moja sis ma bezworkowy i sobie chwali tylko ze pojemnik maly
ale to tylko takie male nieudogonienie;-)ale zes zakosila cena z tym odkurzaczem to chyba od razu jakis pioracy czy cos;-)
yolanta
a co az tak ciebie polamalo? juz niedlugo bedziesz w polandii

Do góry