reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam sie i ja juz porobilam czesciowo porzadki:-) pada deszcze to nawet nie chce sie nigdzie isc
ja mialam spacerowke z dwoma raczkami, kiepsko przez telefon sie rozmiwialo ale to jedyny minus ale nie mozna brac pod uwage tylko takiego kryterium dla mnie poza tym byla super:-):-)wsumie kupilam jak mloda miala 1,5roku wiec zima nie byla uzywana bo miala 2 lata i na nogach chodzila:-D
co macie dzisiaj w planach dziewczyny?
a gdzie podziewa sie befatka ?
mycha fajnie ze u was ok, a moja pianka to szybki przepis dobry dla nieniwcow :-D

reklama
Ciacho szybka jestes z tym sprzataniem:szok::-D ja to jeszcze tylka z lozka nie podnioslam do sprzatanie, nie liczac wypadu po bulki. a co do tego wozka to zalezy ile kto gada przez ten telefon, bo ja przy mlodym rozmiawialam baaardzo czesto na spacerach bo to byl jedyny moment ciszy w ciagu dnia na spokojna rozmowe przez telefon:p
i ja np nie kupowalabym spacerowki ktora sie nie rozklada na plasko, parasolki chyba sie ne rozkladaja nie?chociaz moze cos sie zmienilo to nie wiem

Mycha ta dziewczyna z tatuazem to podobno swietny film. no tyle ze nie komedia;)

Cześć wszystkim
U nas też pobudka była o 6.30 za to ale o końca się nie wyspałam karmiłam Pawcia o równo 3 w nocy. Mąż zabrał się za malowanie Zuzi pokoiku drugi raz i ostatni, wieczorem tylko pasek się naklei jak przyschnie....
Też brak planów na dzisiaj, z katarem pomału ale się żegnamy bynajmniej ja już tak nie smaram jak wczoraj, Zuzia też pełna wigoru czasem tylko zakaszlnie sporadycznie...mały tylko jeszcze trochę się męczy ale dajemy radę, dobrze że tylko katar a nic więcej:tak:
To co miłego weekendu życzę:-)

blond naprawde zenujący. ani razu się nie zasmialam. smiali się tylko ci, co byli podpici pewnie.
a poza tym to jak grali aktorzy, to poprostu zenada.
ja bym sie wstydzila jakbym taki film zrobila. bo jest się czego wstydzic.

roma gąsiorowska, wielka aktorka, a grala jak statyści z W 11

bylam w szoku.
chcielismy wyjsc ( z majkela jacksona wyszlismy po 20 minutach) ale to byly bilety z firmy od J i byli inni z pracy i J mowil, ze to nie wypadalo wyjsc. no szok.

nie polecam.

blond i tu cie zaskocze ja mialam parasolke ktora rozkalda sie praktycznie na plasko:-) jezeli dzieko bedzie spac w spacerowce to szukac tylko takiej,
megi zdrowka dla was:-)
future nie obraz sie ale roma gasiorowska to zadna wielka aktorka, wielka aktorka jest Janda, Kondrad, i jeszcze inni a ci mlodzi to...

Hej Dziewczynki
Kubus przespal dzis noc :) przed 1 jadl a potem dopiero wstalam o 8 (choć i tak z przyzwyczajenia wstawałam 2 razy żeby zobaczyć czy przykryty):tak: ale fajnieee nie sądziłam, że to możliwe, żeby mój synek przespał więcej niż 4 godziny bez budzenia się. Ale wszystko się zmieniło gdy śpi sam w pokoju, on mnie nie budzi wierceniem się, ja jego. Jest super.

marzenko nie mam żadnego upatrzonego wózeczka, patrzyłam na allegro,ale tak myślałam, że taka zwykła spacerówka się nie sprawdzi. A za dużo kaski nie mam na taką wypasioną.. hm taka, którą poleciłaś kosztuje na all minimum 349 zł. Zastanowię się :) Dziękuję za radę odnośnie rączki do prowadzenia, faktycznie to istotna rzecz a nawet nie pomyślałam. W takim razie na takie suche dni kupię chyba tańszą, a na śnieg będzie ten co jest.
blond zrobię jak mówisz będziemy zjeżdżać ze schodów:-) w sumie u mnie nie ma tak źle bo schodków też nie dużo, może z 10 -mieszkam na parterze. A rozkładane na płasko parasolki są :tak:
future często jest tak, że polskie filmy zawodzą.. no cóż. Często nie bywam w kinie, ale ostatnio jak mój przyjechał to byliśmy na święta na Listach do M.. jak dla mnie super film. I się pośmiałam i wzruszyłam. Chyba o to chodzi.
megi zdrówka i skończonego w końcu remontu:) mam nadzieję, że pokażesz fotki, gdy już pokoik będzie gotowy ;-)
ciasteczko masz moc :tak: żeby tak od rana sprzątać. Pełen podziw z mojej strony.
Dziś pogoda do bani, więc pewnie zapowiada się kiszenie w domu:dry: Ale jutro wybywam do babci, także fajnie dzień zleci. Buziaki

Ostatnia edycja:
aniolek to tym bardziej mozesz ze schodow kolam jezdzic
a co do tych tanich to siostra dala 250zl ale jest strasznie niezadowolona bo jest jakas taka mala, waska
nie miala pokrowca przeciedeszczowego cos tam jeszcze ja wkurzalo

ciacho no wlasnie ja mowie, ze niby wielka aktorka, bo wszędzie tak o niej piszą. a moim zdaniem w kazdym pseudo filmie gra tak samo, tym swoim glosikiem i wadą wymowy. zwykłe idiotki gra. naprawde.

reklama
Future no to rzeczywiscie kicha z tym filmem. ale widze wlasnie opinie na filmweb ze rzeczywiscie slaby film.

Ciacho no wlasnie kiedys mi sie obilo o uszy ze sa rozkladane na plasko parasolki ale ja jakos nie specjalnie szukalam moze, kupilam po prostu spacerowke bo mi te parasolki z wygladu nawet nie pasuja za bardzo. kupilam wtdy ta moja slappy, droga w sumie byla bo prawie 500 zl 3 lata temu a tez sie rozsypala po 2 tyg. pozniej tylko szycie i naprawianie w kolko:/ i tak ciagle wracalam do tego ciezkiego wozka bo na tym parterze to nie problem z nim pokonac kilka schodow i wygodniej na spacerach dla mnie bylo no i kosz duzy maja. a te skladne male to dobre na jakies zakupy jak dla mnie . na porzadnym spacerze to ja wole miec pewny ciezki wozek jednak bo wtedy pojade wszedzie

Do góry